Lilly_Ku o tom žádná, že operace je nejlepší, i bez těch menisků. Jen druhá věc je, že pokud je termín v nedohlednu, je možné k tomu přistoupit i víc rozumně než tě nechat pajdat o berli.
Stěžovací vlákno
continuity jj budu na ne muset znovu nabehnout.
Lilly_Ku zni to dost strasidelne, ze 3 mesice se takovy poraneni vubec neresi. Fakt se zkus jeste nekde poptat, ta fyzio je mozna dobry napad.
Kokoska presne z toho jsem uplne v soku, jako fakt nechapu. a to nemam deti nebo nikoho kdo by byl na me zavisly, do domacnosti si sezeneme pomoc a pracovat muzu i z domu. vubec si nedokazu predstavit kdybych delala fyzickou praci, to bych jako byla pul roku na nemocenske do operace?
edit: o tom ze jsem v lednu nastoupila do nove prace a jsem ve zkusebce radsi pomlcim ![]()
Lilly_Ku ja bych se tedy primlouvala abys zasla jeste na jinou orthopedii.
Lilly_Ku poradit bohuzel nemuzu, ale politovat určitě ano, zkus pátrat dal, snad najdeš někoho rozumného, kdo ti bude schopny pomoci, protože jen tak se od ničeho k ničemu plácat x měsíců o berlich mi přijde šílené. Držím pěsti!
Zarinya to bych byla naštvaná i jako neprivátní...![]()
Tabeano jasne,ze jo,ale u privatnich by toto nemelo vubec nastat.:-)
U nas v nemocnici (ne jen tam ) z nich delaji skoro "nadlidi",ale ja tam pozoruju oproti jinym oddelenim jen to,ze dostanou ten zakusek ke kafi.
Dokonce ani neni jistota,ze budes na pokoji sama,jsou tam i dvouluzaky.
Pinot Noir Tak v zásadě nevadí, aspoň mně teda-ale vůbec by mě nenapadlo, že budou až týden po vysvědčení! :-)
Dočítám. U nás proto rozdali vysvědčení až ve čtvrtek. ![]()
Zarinya ja jsem byla fakt v soku hlavne z terminu, ze jsou se statnim pojistenim 4x tak dlouhe cekaci doby. jinak taky doufam, ze ten rozdil ve zdravotni peci neni nikak hrozne propastnej.
vcera jsem se nastesti dovolala na ortopedickou kliniku v postupimi. dostala jsem doktora co mel sluzbu na telefon, prej tam mam nabehnout s papirama hned v pondeli rano, podivaji se na to a kdyztak do dvou tydnu operujeme.
sice tam pojedu hodinu a pul, ale stoji mi to za to, tak snad to vsechno klapne.
akorat v nove praci je teda nepotesim no, ale co mam delat.
Lilly_Ku to zni nadejne, drzim palce!
Lilly_Ku taky držím palce
dekuju.
Lilly_Ku to je dobrá zpráva, držím palce
Lilly_Kudrzim palce a dobre jsi udelala,ze jsi se obratila jinam.![]()
V praci to prezijou,neda se nic delat.
Sweet Potato No to mi přijde rozumný a ohleduplný k rodičům! ![]()
A zároveň si stěžuju, že ten marocký příběh, o kterém jsem tu psala, skončil špatně. :-( Byla malá šance, ale musím se přiznat, že jsem do konce doufala....
Garfie tady jsem to včera četla ![]()
Garfie Ježíš fakt? Chudák malej. Já to ještě nečetla a teď snad ani nebudu...
Garfie a přitom zbýval takový kousek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.