Janulik03 U našich to bývalo taky často při bouřkách a větru, ale obec dala El. Do země a je klid.
Stěžovací vlákno
continuity ale tu vobec nejde ani tak o ten pocit zodpovednosti za ineho, ako skor o to ze niekto ta poziada o pomoc, ty sa angazujes a on potom otoci. Nikto iny ta nepovazuje za blba len ja sama som nahnevana. To nema nic spolocne s manazerom ani pohovorom .
![]()
Synek byl v karantene tak muze jezdit se skolkou lyzovat odesneska. Odjezd v 7.15 ze zastavky. Tak jdeme na misto a vidim ze v 7.11 odjizdi autobus. ![]()
Vratili se pro nej, ale musela jsem si tady ulevit.
Školkový chlapeček, chudák, neplakal? Můj by asi plakal - velké těšení a pak ten šok...
dynda neplakal, hned jsme volali aby se vratili. Uvidime odpoledne, bude poprve na lyzich.
JankaM To je drsný, byla bych naštvaná, že nepočkali!!! :-/
A já si stěžuju, že dcera má přijímačky hned v úterý po Velikonocích, na které chceme jet s partou do Itálie. ![]()
Garfie jo, termin prijimacek se jim povedl ![]()
Lamicka vůbec je letos ten harmonogram školního roku, jak kdyby ho nekdo dělal poprvé nebo s prioritou škola, dlouho, dlouho nic. Pololetky 4. února jsou taky zábavné. Hlavně pak jarnaky, které končí hrozně pozdě.
continuity no přesně, pololetky jsem vůbec nepochopila a jarní prázdniny máme taky v tom posledním termínu, přitom vždycky byl ten poslední termín o týden dřív.
Lamicka my jedeme taky v tomhle termínu, ségra chodí do školy na šestku. Doufám, že bude nějaký sníh. Nebývaly dřív pololetky klidně v pondělí? Myslela jsem si, že letos budou 31.1.
Evaeva Jo bývaly. My jedeme taky na hory v ČR, máme to posunuté z loňska, jak bylo vše zavřené, jinak bychom už jeli do ciziny. Se sněhem to asi bude napínavé.
Lamicka my to máme taky z loňska:) U nás to na cizinu ještě není, jak kluci zaměstnají dva dospělé
continuity Lamicka my zas máme naopak jarňáky v prvním termínu a do toho ještě navíc tenhle týden ředitelské volno, takže dcera je ode dneška doma, příští týden prázdniny. Přijde mi, že to při současných číslech bude spíš karanténa než prázdniny.
Jo, je to letos promyšlený! Pololetní mě taky dostaly. Jarňáky máme poslední týden v únoru, dcera jede na chatu s oddílem, vrací se v sobotu a v neděli odjíždí na lyžák, taky prima.
Garfie to máš ještě dobrý. My máme lyžák těsně před jarnimi prázdninami. A vracejí se v sobotu. Takže nejdřív vyrážíme v neděli a to v prípade, že dítě půjde ve špinavých věcech. Navíc dva týdny lyžování v kuse je o úraz.
Docela mě to štve.
continuity Jo tak to je horší, nechápu proč ty školy cpou lyžáky k prázdninám.
Na tý chatě, kam jedou s oddílem aspoň nebude sníh, předpokládám, je to tady kousek. Ovšem jestli se vrátí s nějakým covidem/karanténou tak mě střelí, přesně v polovině jí končí ta měsíční ochranná lhůta!
Garfie continuity proč vadí ty pololetní? ![]()
Pinot Noir Tak v zásadě nevadí, aspoň mně teda-ale vůbec by mě nenapadlo, že budou až týden po vysvědčení! :-)
Včera bol otec na zákroku v Martine , nastup 6.30. Odchod z domu 5.00. Vzali ho posledného, o 14. Prepustili ho o 20. Návrat domov 21.30. Našťastie bol aj môj partner, ktorý to v tej sneznej fujavici odsoferoval, ja by som zaparkovala na krajnici a plakala. Počas čakania sme nachodili 24000 krokov. Otca nechali dlho len v tom operačnom anjelik, prechladol. Ráno dnes pred 6 už išiel na dialyzu, obvykle chodí na obed, teraz mu to zmenili na ráno. A o polroka opäť.
letfenixa to je hrozně, hlavně to prochladnutí je tak zbytečně, vždyť tomu jde tak snadno zabránit...;-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.