Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. února 2022 13:15

Pinot Noir protože to způsobilo, že všechny jarnaky jsou o tyden později než obvykle. Takže ti poslední, což jsme letos my, přijdou na radu až třetí týden v březnu, což je na lyžování v českých horách docela omezující. V Krkonoších to na lyže asi bude, ale když se tam vypraví půlka Prahy, protože lyžovat se bude dát na třech místech v ČR, bude to peklo.

(On bude se sněhem problém i v italských údolích na běžky, ačkoliv na sjezdovky to bude pořád ok).

Offline Pinot Noir
29912 příspěvků moje polička 02. února 2022 16:55

continuity aha, díky za vysvětlení. Lyžování mě nenapadlo. Asi proto, že tenhle důvod pro mě není důvod. . Já jsem naopak měla nejradši jarní prázdniny co nejpozději, kdy už bylo opravdu jaro. 

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. února 2022 17:42

Pinot Noir v Praze sedět nechceme, na městskou turistiku moc nejsme a jaro na horách, aby se tam dalo rozumne chodit na výlety, začína někdy od půlky dubna.  

Mě ty lyže, i běžky přijdou taková nejrozumnější zimní aktivita. 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 02. února 2022 17:52

Pinot Noir Mně by ty pozdější prázdniny taky nevadily, spíš naopak. Ale přijde mi hezký dostat vysvědčení a mít prázdniny, i když jen jeden den. :-) Takhle na to pořád zapomínám a už 3x tento týden jsem nějak špatně naplánovala program, protože pokaždé zapomenu, že v pátek mají děcka volno!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. února 2022 18:29

Garfie a u nás je ještě zítra ředitelské volno, což jsem jako matka roku, zjistila dnes. Do toho starší lapil asi střevní virózu, tak super prázdniny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2022 18:45

continuity jako dítě jsem si přála, aby byly jarní prázdniny delší. Klidně bych na ně obětovala jeden týden z letních.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. února 2022 19:26

Evaeva že? Týden volna na lyžování byl strašně málo, a to i když jsme jezdili na 14 dní

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:14

Evaeva já si to přeji, až odkdy mám děti ve škole.

Jako dítě jsem vyrůstala na horách, takže v dostupnosti MHD dva vesnické vleky a velké střediska 30-50 minut. 

Navíc na Slovensku jsou vánoční prázdniny minimálně do 6. ledna. Letos tam měli 3. týdny!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2022 20:20

Mohučanka no přesně! My kolikrát jeli s rodiči mimo prázdniny, pak ještě na pololetky, na lyžák o jarňákách, všechno málo

continuity já jsem holt pražské dítě. I když si pamatuju, že párkrát jsem lyžovali v prokopáku za barákemi na běžky jsme tu chodili.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:28
Reakce na Garfie:

Pinot Noir Mně by ty pozdější prázdniny taky nevadily, spíš naopak. Ale přijde mi hezký dostat vysvědčení a mít prázdniny, i když jen jeden den. :-) Takhle na to pořád zapomínám a už 3x tento týden jsem nějak špatně naplánovala program, protože pokaždé zapomenu, že v pátek mají děcka volno!

​Co že mají volno, já (matka roku!) tímhle nastavením zapomněla, že výzo donese už v pondělí..! Mi přišlo, že ho má donést den před prázdninama, neasi..? Takže jsem málo a pozdě jásala no. Snad mi to odpustí.

Offline Kora
příspěvků moje polička 02. února 2022 20:49

Pavlena no přesně,  mě taky v pondělí zastihlo totálně nepripravenou

Se dotazoval jestli mě jako vůbec zajímá co má za známky.

Offline Pinot Noir
29912 příspěvků moje polička 02. února 2022 20:57

Pavlena no mě teda až do téhle diskuze vůbec nenapadlo, že za vysvědčení už jsou rozdaná. Brala jsem automaticky, že budou ve čtvrtek.

Offline Tabea
8136 příspěvků moje polička 02. února 2022 21:02

O matku roku můžeme soutěžit... Syn je v první třídě, dokud se mě moje mama v pondělí  nezeptala, kdy bude mít vysvědčení, když školní rok začal až v půlce září, nenapadlo mě vůbec vysvědčení řešit.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 02. února 2022 21:44

Kora Pavlena No...já sice myslela, že dostanou vysvědčení v pátek (ten minulý), ale zato jsem usoudila, že prázdniny letos nebudou, protože třeba covid, jeden den sem...no nějak hlouběj jsem se nad tím nezamýšlela...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. února 2022 22:52

Pavlena Tak to u nás bylo stejné, neměli ani žádný obal na vysvědčení. Mladší to přinesl poskládané do čtverečku. Ještě, že u nich se to nevrací.

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 02. února 2022 23:18

Právě jsme dostali ze školy info o třetí karantene během 14 dni. Vše u stejného dítěte

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. února 2022 18:37

Stěžuju si na 2 věci 1. Celý den ní zní v hlavě "náš lodivod už je zas jak kára..." Za což neděkuju z mu, kdo sem dal to video se Zemanem

2. Už mě nebaví tohle roční období. Buď je mi zima nebo moc vedro, když se teda náhodou víc nabalím. Ani jedno nemám ráda

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:19

Celý den sleduju online, jak tahají toho malého kluka v Maroku (před čtyřmi dny spadl do 32 metrů hluboké studny, široká je jen 25 cm, takže se k němu snaží prokopat z boku) a záchranné práce byly právě pozastaveny, protože se tam začala sesouvat půda, je to strašné drama....

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:34

Pavlena Co ze tebe ze prekvapilo vyzo v pondeli...Ale mne taky! A to jsem ho mela predavat

Takze jsem 4. hodinu podepisovala vysvedceni a 5. hodinu jsem sla rozdavat. Nejak jsem taky pocitala, ze ctvrtek, ze...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 19:41