Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:30

Kokoskaona to byla trochu protisluzba,ale ja z ni tehda blbku neudelala.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:41

Zarinya se znamymi a rodinou to casto dopadne, ze to nedopadne. Ja bych obcas vikend za volno pres tyden vymenila

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 28. ledna 2022 10:47

Zarinya to je fakt nejhorší, za někoho se angažovat a on se pak na to vybodne

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 09:01

Umrel Ostravsky krakonos, pan co u zastavky Elektra v centru vzdy prodaval svazky kyticek, snezenek a krokusu

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 10:01

Zarinyaano prihovorit sa za niekoho a ten potom otoci je peklo. Tiez som si uz viackrat povedala ze nikdy viac, a potom na to zabudla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 10:17
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 11:08

Zarinya i mně se to stalo, člověk to prostě neodhadne. Pak mě to mrzelo, protože jsem se snažila a pak byla za pitomce já. Už nikdy jsem to pak neudělala. Takhle svět přichází o básníky, eh, o touhu někomu pomoci k práci.

Online continuity
43172 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 11:45

V práci máme referral program a systematicky upozorňuji lidi, že pokud někoho doporučí, nenesou za toho člověka žádnou odpovědnost. To je ukol příslušného manažera a HR. Jejich práce končí předáním kontaktů. 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 12:57

continuity ano, jenomže pokud se do toho zamotá ta osobní rovina, tak se člověk prostě cítí jako pitomec. A to asi měly Zarinya Janulik03 na mysli. Taky mám bohužel bohaté zkušenosti Čistě profesionálně je to  jinak, samozřejmě

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 15:03

Vyhořela hospoda na Tesáku.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 15:06

Nevím, kam to mám dát, do stížnosti to nepatří. Ale to video je šílené. A ten kluk je dobrý.

https://www.idnes.cz/sport/tenis/jakub-mensik-juniorka-australian-open-finale-zpravodajstvi.A220129_061924_tenis_ikuc

Online continuity
43172 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 15:46

Kammila já vám jenom píšu, že se tak možná cítit nemusíte.

Mě hodně mrzelo, když se kolegyni několikrát ptal spolužák, jestli nenabirame. A ona mu 3x řekla, že ne, až nakonec ten životopis poslal na HR. Je úplne skvelý a ještě po roce se mi dělá špatně při představě, že by kvůli nějakému ostychu nebo obávám nastoupil jinam. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:28

brrr 

Mně připadá šílený, že šestnáctiletý dítě takhle dře. Ale dobrej je, to jo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 08:12
Reakce na continuity:

V práci máme referral program a systematicky upozorňuji lidi, že pokud někoho doporučí, nenesou za toho člověka žádnou odpovědnost. To je ukol příslušného manažera a HR. Jejich práce končí předáním kontaktů. 

​U muže v práci to mají tak, že když někoho doporučíš a on projde zkušebkou tak dostaneš finanční bonus, nijak zodpovědná za něj nejsi.

To je pro mě trochu sci-fi, já jsem vždycky dělala pro malý firmy, takže mám přesně zkušenost typu, že jsem někomu pomohla ti práci získat, pak jsem mu s tím musela pomáhat a poslouchat stilžnosti od obou stran.

Online continuity
43172 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:41

Zina my nejsme nijak velká firma, já už několikrát doporučila někam známého, nemám s tím problém a ani nijak zvlášť špatné zkušenosti. Občas to vyjde, občas ne (to je většinou případ, že se vůbec nedomluví).

Mně už jednoho dost nemožného člověka dohodil i šéf. Tam jsem to podcenila i já, kdyby to byl kdokoliv jinej, tak ten pohovor vedu jinak. No ale to se stane, je to práce s lidma. 

Osobně si myslím, že tyto řeči a vyčítání jsou dané neschopnosti toho manažera, který nabíral. On je odpovědný za ty lidi,nikdo jinej. Často to lidi neumí, nebo si myslí, že manažerem se každý snad rodí, takže pro to není potřeba žádné zvláštní kompetence a nedejbuh se to učit. Toto mají lépe zvládnuté ty korporaty. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 11:49

Ked varis a  vypne elektrika. Vietor asi nieco utrhol, sme bez prudu. Este ze mam plynovy sporak. Ale plynovy kotol nejde, a zas som rada ze mame aj krb aj druhy kotol na drevo. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 11:59

continuity ale tu vobec nejde ani tak o ten pocit zodpovednosti za ineho, ako skor o to ze niekto ta poziada o pomoc, ty sa angazujes a on potom otoci. Nikto iny ta nepovazuje za blba len ja sama som nahnevana. To nema nic spolocne s manazerom ani pohovorom .

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 12:04

Janulik03 my jsme komplet odkazani na elektriku. Vyreni by mi tak zily nervalo, na chleba s maslem jeste jikdo neumrel. Horsi by byla ta zima, kotel mame plynovej a tu elektriku to holt potrebuje. Zatim teda dobry, tuk tuk.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 12:27

Kokoska no nam sa v poslednej dobe toto stava casto, tak hadam konecne pridu na to ako tomu zamedzit.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 16:28

Tak uz to nahodili ale ten ficak za oknami je teda vrazedny. Vobec vietor neustava, par steomov uz hlasili popadanych.