Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:25

Karja Lamicka

Mám to hotový

To otlapkání a otírání mi přijde, že dělají barvy ředitelné vodou. Máme tak dveře v koupelně a na wc cca 5 let a jsou strašné.

Tyhle dvoukřídlé byly natírané tak před cca 20 lety syntetikou a byly dobrý, ale dole oprýskaný od židlí a vysavače, proto už to chtělo a proto aby se to nedělo dál, musím koupit ten tyčový vysavač.

No a na jaře vymalujem chodbu a kuchyň a tam ty pětiletý dveře budem muset natřít znova!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:25

Garfie ja tiež nie ale ružová obývačka takisto nie je výhra :))

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 07. února 2022 09:26

Mrakoplas Tak růžová určitě ne, to souhlasím!  I když třeba moje ségra by toho asi byla schopná....

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 07. února 2022 10:54

Lilly_Ku To je děs!!! Přetržené vazy se mají ideálně operovat v řádu hodin až jednotek dní... Moc držím palce.

Catherinne to by mě teda po ránu trefilo!

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2022 12:00

Aranel no je vidět, že jsem silný jedinec

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 07. února 2022 12:52

Catherinne Neeee.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 07. února 2022 14:44

Lilly_Ku No ale teda Dočítám se zpožděním. Tak moc držím palce s termínem operace, ať to máš co nejdřív za sebou. Rekonvalescence bude opruz, ale oni se snaží dost to urychlovat. Rozhýbávali mi koleno (plastika se štěpem z lýtka bočních vnitřních a natržený menisk) hned druhý den, třetí hezky na berle a cvičit chůzi na schodech, po pěti dnech domů s plánem cvičení. Co nejdříve jsem zařadila zlehka kolo a veslování. Jako už nikdy to nebude 100%, bohužel, ale jsem ráda že aspoň tak.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:04

Catherinne dole oprýskaný od židlí a vysavače? Moc luxuješ

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:29

Tak dětský blitíčko dorazilo i k nám. Sloužila jsem sobotu, končila v práci včera ráno, po o jsme jeli s mužem pro děti k mým rodičům, kteří obě holky přetláskali nejrůznějším jídlem tak, že se malá vznáší u stropu jak balonek a všude za ní houstne atmosféra a velká, na jídlo slabší kus, večer pozvracela celou postel. Blbý je, že má deku s česanou vlnou, kterou rozhodně nehodíme do pračky. Já se dneska v práci opět nezastavila, ještě teď mi hučí v hlavě, teď jsem dorazila domů a přes vyprání všeho možného a dvojí vytření podlahy (muž se doopravdy činil) je celý byt cítit blitíčkem.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:38

Catherinne a neni ta odlisna barva prave kvuli jinemu cislu sarze?

Ja takto koupila tapetu... 10 let me ta odlisna polovina stvala. Nikdo jiny to nevidel

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:40

Candance Na tohle nás upozorňovali, když jsme kupovali dlažbu a váhali, kolik vzít. Že ty jednotlivé šarže se můžou lišit, ale zase u dlažby, která se vypaluje mi to přijde logické. 

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 07. února 2022 15:53

Candance barvu by snad měli byt schopni namíchat stejnou?

Kdyz ti v autolakovni namíchají barvu, která zohlední vyšisování na tvém autě, tak plechovka nemůže být problém. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2022 16:14

continuity ano, melo by to byt stejne. Vim, ze v prodejnach, kde to michaji podle odstinu, to muzes dokupovat.

Ty plechovky netusim. Catherinnenam da mozna vedet, co ji rekli v prodejne. Mozna nekde znamena cislo sarze i cislo odstinu barvy.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 07. února 2022 16:51

S firmou jsme se přestěhovali do nové budovy těsně vedle D1, okna kanceláří přímo k dálnici. Ale aspoň že protihluková bariéra, takže auta nevidět a díky slušnýmu těsnění v oknech i zvukově celkem ok.
Sousední firma si prosadila sundání té bariéry (aby byla vidět z dálnice), takže čumíme přímo na auta a hluk je samozřejmě taky někde jinde... Tak snad prý tam zasadí tu průhlednou bariéru. JENŽE já furt půlkou oka vidím ten pohyb aut, strašně mě to rozčiluje a nemůžu se pořádně soustředit. Štve mě to fakt dost.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2022 16:57

Sweet Potato jooo , ale už jsem to opravila

Kokoska to jo, v tom jsem neústupná a luxuju každý den

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:48

Dnes jsem mela helikopteru u nas pred nemocnici jak na dlani,tak ji natacim jak vzlita a kdyz odletela tak jsem zjistila,ze sem nezapla nataceni.

A tak hezky to bylo uz sero tak svitila....

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. února 2022 17:59

Catherinne ten tyčový vysavač je fajn, mám ho od soboty. Ale jestli to bude míň ničit dveře, to nevím :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2022 18:53

andulka01 Tak si dej na parapet kvítka, nebo by to nepomohlo?

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2022 19:01

Kokoska tak alespoň nepotáhnu za sebou tu mašinku, která si jede kam chce a obouchává. To, co mám v ruce ukočíruju. Snad

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2022 19:03
Reakce na continuity:

Candance barvu by snad měli byt schopni namíchat stejnou?

Kdyz ti v autolakovni namíchají barvu, která zohlední vyšisování na tvém autě, tak plechovka nemůže být problém. 

​taky si myslím, že plechovka bílá 1000 by měla být jedna jako druhá