Aranel aha, tak jsem to spletla :(
Stěžovací vlákno
MP Meri Tak to se mi vubec nelibi. Prijde mi to dokonce desivy.
MP Meri ta bílá je zajímavá. A trochu strašidelná, tu bych chtěla vidět naživo.
Místo meruňkové marmelády jsem koupila pomerančovou ![]()
JankaM promiň, ale to mě fakt rozesmálo
a jestli ji máte rádi tak jako my, tak lituju. ![]()
Lamicka no nemáme, je hořká a s kůrou ![]()
JankaM to ja ji zas miluju, na lehce opeceny toast.
JankaM do nějakého pečení to určitě půjde zužitkovat. Nebo nešla by k sýrům a vínu?
Jdu se ventilovat s frustrací z práce. 4 měsíce informuju šéfa, že máme problém s obnovením určité licence kvůli zastaralému přístrojovému vybavení (odpovědnost šéfa). A teď když licence propadla, svádí se to na mě. Nese se, že jsem se na to doslova vy.... jsem nepříčetná vzteky. Jako třešinka na dortu jsem zjistila, že automatický espreso stroj, co jsme si koupili s kolegy na pracoviště (za 11k) musíme formálně darovat zaměstnavateli jako věcný dar, aby mohl projít evidencí majetku. Asi je to standard, ale dneska teda jedno OMFG vedle druhýho ![]()
Asi jsi ho neinformovala písemně, co? ![]()
barbucha si piš, že ne- před touto zkušeností. Nicméně to proběhlo vždy na ranní poradě přede všemi kolegy, ví o tom i zástupce opakovaně... tak uvidím, co z toho bude. Já se totiž na tuhle část naší práce můžu taky krajcvajc.
Tak jestli máš svědky... ale nasere to, to je jasný.
marieu s licenci je to pouceni, aapon ze kolegove vedi, jak to je. A ten kavovar nemuzete prohlasit za osobni majetek? Teda pochopila jsem spravne, ze jste se na nej slozili? Pokud to tak je, proc by ho mela nemocnice evidovat do sveho majetku?
marieu takze jste venovali spitalu 11k...
Kokoska zatím jsme to nepodepsali, ale v podstatě jo.
marieu A nejde uzavřít se špitálem písemnou smlouvu o bezplatné výpůjčce, aby na to měli nějaký papír?
marieu kdysi davno mely zenske ve mzdovce varic a mely na to nejake povoleni od bezpecaku, jako na soukromou vec. Nevim, jestli to ted jde, ale jak kavovar zaeviduje nemocnice do majetku, bude jeji. Ze by vam ho proplatili asi nehrozi?
Isca no vida, to je konstruktivní idea! Díky ![]()
Kokoska nekoupí ani pořádně to, co potřebujem k práci, takže vyloučeno. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.