Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:58

Tabea já nevím jak probíhá kontrola u vás, ale tady technik zkontroluje napájeci kabely. 

A co uděláš, když si takovou konvici pořídíš domu? To si nikdo nevolá revizního technika jednou ročně. když někdy vidím ty sezvejkane prodlužovacky nebo prodluzky navinuté na bubnu a propojené na zařížení s odběrem, to je nebezpečný

Nebo upečené přípojné kabely na různých kuchyňských zařízeních, lezou z toho dráty, kdyz to občas vidím, nejraději bych utekla. Spousta lidí to absolutně neřeší. 

Co jsem tím chtěla říct. Když je zařízení v pořádku a přívodné kabely bez poškození, zas bych se požáru a pod tolik nebála. Jsou fakt horší věci. 

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 09. února 2022 09:26
Reakce na Tabea:

Pokud by došlo k poruše, co vedla k požáru, určitě by se všechno zpětně ověřovalo a pojišťovna by klidně odmítla plnit. 

​Teď jsi na to kápla: ono totiž v případě požáru by šla odpovědnost za majitelem toho spotřebiče = skupinka zaměstnanců, co si ho pořídila... a to bych si na triko vzít nechtěla teda... pojistka špitálu by to nejspíš uhradila, ale následně by to vymáhala na viníkovi

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. února 2022 09:29

predevcirem mi kolegyne rika,ze bude mit dnes sefka narozeniny.Ja to presla odpovedi hmmm a brala to jen jako aby rec nestala.Dnes rano esemeska od ty kolegyne,ze sefka ma dnes narozeniny.

Uprimne vubec nevim proc by me to melo zajimat......

Offline Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 09. února 2022 09:33

Zarinya Bude mejdan? Ejaja hopsasa, koláčky s růžovou polevou?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. února 2022 09:38

Sweet Potatosefka me na zadnou oslavu nepozvala

A nebyt tech dvouch vlezdoprdelkyn tak nemam tuseni kdy ma narozeniny,ja jeji zivotopis nedostala....

musim rict,ze mi ta esemeska hnula zluci,opravdu nevidim duvod se o to zajimat a tyhle natlaky uplne nesnasim.Ja nemam cas koupit ani jidlo domu a asi ji pobezim koupit darek.

A uz pres tyden neni schopna mi odpovedet zda ta dovolena v dubnu plati......

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 09. února 2022 10:22

Ja jsem dala do prace lednicku, protoze byla jeste OK, ale do rekonstruovane kuchyne uz mi doma nepasovala. A chteli po me jen nejaky doklad snad o koupi, ale ten uz jsem nemela, tak vubec nevim, jak to vyresili s dokumenty a revizemi, ted me trosku desite...

Offline Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 09. února 2022 10:45

Zarinya Tohle řešila kamarádka, zpětně po ní chtěli peníze na dárek na oslavu, o které vůbec nevěděla, že byla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. února 2022 10:56

Sweet Potato strasny.

No ja pred chvilkou zjistila,ze mi sefka na narozeniny poslala prani,tak jsem ji ho taky ted poslala a je to pro me vyrizena vec.A s tema dvema jestli neco budou chtit budu ryche hotova.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 09. února 2022 11:00

Hádejte, co mám na rtu...

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 09. února 2022 12:06

continuity já bych doma řešila ty spečený kabely, nebo ty holý dráty. Taky se ta povinnost revize el. spotřebičů nevztahuje na soukromé domácnosti. Firmy a instituce tohle řešit musí. A většinou nejspíš nechtějí riskovat diskusi s pojišťovnou, pokud by se něco stalo, ačkoliv to úplně pravděpodobné není. 
Těžko bude pojišťovna vyžadovat, abys jako laik odhalila, že je varná konvice nebo jiný spotřebič defektní, pokud opticky vypadá v pohodě.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 09. února 2022 12:08

brrr mola?

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. února 2022 12:23

Tabea toho mam ja! Sezral mi vlneny triko

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 09. února 2022 12:54

Tabea Toho bych měla určitě radši, na ně jsem celkem zvyklá. Na hrůzy na rtu vůbec, takže jsem teď na mrtvolu.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 09. února 2022 13:22

brrr ať rychle zmizí, odkud přišel.. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 09. února 2022 13:59

Tabea Dík, v práci se mi smějou, furt ho mažu slivovicí.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:11

brrr Uááá, ať se moc nerozleze!
Já měla od čtvrtka, celkem to šlo, ale teď tam mam obrstrup co každou chvilku praská a krve jako z vola. To jako fakt chceš uprostřed prezentace pro 15 lidí To, že je na místě, kde už mám od oparů pořádnou jizvu už ani neřeším...

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:21

pridavam se k stiznostem, ktere tady uz nekolikrat probehly, vymenila jsem zubare za mistni vyhlasenou kliniku, a na uvodni prohlidce mi nasli 10 kazu, 3 kanalky k cisteni a 4 korunky k predelani/predelani...

chodila jsem normalne 2x za rok na preventivku a 3x za rok na hygienu

Online Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:32

koupila jsem si lilie a ony mrchy evidentně nevykvetou. Poupata nebyly nijak umrněný.

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 09. února 2022 16:34

baltik mě tohle taky čeká, dala jsem si předsevzetí, že jakmile začnu mít zase nějaký slušný příjem, na nějakou takovou kliniku se přeregistruji. Už teď se toho hrozím. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. února 2022 16:44

baltik Tohle me teda desi ale. Kde ty kazy nasli? Ja jsem flink, chodim jednou za rok. Ale pravidelne mi zubar dela rentgeny, i mi ukazoval jeden problematicky prostor a srovnaval se snimky skutecneho kazu. Supluje dentalni hygienu, ze to co delam nestaci a pokazde to se mnou prochazi, co nedelam dobre. Mame udelal dle nej docasny mustek, ma ho 30let....Mas treba pocit, ze tvuj byvaly zubar neco "flakal"? Ze toho je tak moc naraz....