Kokoska Piš mu to do kalendáře a ať se prvně koukne tam než se te zepta;-) rasaNori Tak třeba potřebujete nějakou změnu komunikace, třeba kdybys mu řekla aha, tak to uděláš celý ráno? Tak třeba to chtěl slyset? Ani nechtěl abys to dělala ty... Sambo je zablokovanej, no tak umíte si to představit:-D ty vole jako:-D Ale aspoň bere děti třeba na dvě hodinky ven, chodit může.
Stěžovací vlákno
Karja to nekdy zkusim, ale myslim, ze je to marny.
mě připadá, že dusno je už docela dlouho skoro všude.. u nás není dusno, protože nic neříkám a nic neřeším a hlavně nic nechci.... ale řešení to není...
Makara jo, usnula jsem v pul druhy.
AprilTwelve presne, dokud nic nechci, tak to jde. Jakmile chci jakoukoli blbost, napr. aby si po sobe neco uklidil, je zle. Uz si tu obcas pripadam jak neplacena pracovni sila, se kterou se neni potreba zdrzovat a zatezovat. Uz z meho pohledu moc nefungujeme spolu, spis tak nejak vedle sebe. A ne ze se nesnazim o komunikaci, ale vetsinou to skonci nejakym Uz toho nech, zaleze k pocitaci a odmita mluvit. Moc tomu nepomahaji ty moje obcasne pobyty u mamy, ale s tim momentalne nic neudelam.
Kokosk A jak je to na cestách? Vy hodně cestujete, tam funguje normálně?
Já zrovna nedávno vysvětlovala kamarádce jako důvod rozvodu rok po svatbě jedněch známých, jako že měli velký projekt, který skončil-a oni neví co dál. A myslím, že to tak bylo, oni svatbou hrozně žili, plánovali to asi rok, totální událost roku. A pak najednou konec, nemli o čem mluvit. Stavět nezačali, dítě nepočali...no přijde mi, že u nás je to momentálně taky ve znamení "projektu" a jak skončí, jsem zvědavá, o čem si budeme povídat.
Jinak teda, teď o víkendu jsme měli rodinnou oslavu a moje tchýně poučovala o rodinných vztazích moji tetu, která se pustila do nějaké názorové debaty se synem (mým bratrancem), bylo tohodně vtipné.
V podstatě hlavní myšlenka "nikdy se s nikým nepřu, život s manželem mě vycvičil, moje děti a snacha se zetěm jsou všichni dospělí a inteligentní lidi a jejich názory respektuju, pokud jsou jiné, než moje, nechám si to pro sebe." A ještě se dožadovala mého souhlasu, který jsem jí teda musela dát, protože má pravdu!
Garfie My teda s manželem žádnej projekt nemáme a na nedostatek komunikace si nemůžeme teda stěžovat, vlastně ani nevím, že by manželé měli mít v manželství projekt? Máme se rádi, čas spolu, je pro nás relax, pro dnešní svět už to nestačí?
Kan Asi to může stačit a nemusí.
Ma desite.
letfenixa Neboj musej bejt ty výjimky potvrzující pravidlo.
Sambo má projektu hrozně moc, bohužel se v čase dost menej a já o nich radši nechci nic vědět, což se teda nedaří a nedejboze aby byly společný!
Kan my jsme spolu radi jen tak a nejradsi bez projektu
to pak je napnute, muz na muj vkus moc resi, ja jsem vetsi strelec a chci mit veci rychle hotove.
A vubec nechapu kamaradky, ktere treba rikaji, ze nejlepsi je, kdyz chlap vypadne do dilny nebo na sluzebku, ze je obtezuje, kdyz je doma.
Lamicka ale tak kdyz jednou rocne odjede na par dni... No neni to super?
Karja aj môj má až moc projektov, a hlavne teraz, keď nepracuje. A ja som obvykle unavená a on taky nazhaveny na niečo. Stále čakám, kedy sa to nanič obdobie zlomi, už sú to 3 roky.
Lamicka my taky projekty nepotřebujeme, nejsme moc akční, klidně jen tak budem
Podle mě je to spíš komplikace, ta potřeba společných projektů, protože když pak skončí...
rasaNori hele, jestli to obvykle dělá on, tak bych to vůbec neřešila, maximálně ho politovala![]()
Lamicka No protože tvůj muž je třeba hodně málo doma. Oni když jsou ti chlapi doma moc, tak je to moc. Prostě moc lidí na které se musí furt reagovat:-D
Evaeva Tak vy máte projekt teď ty malý děti, až povyrostou tak třeba vám přijde, že nemáte co dělat nebo takovej zápřah. To teď říkala ségra děti se jí osamostatňují, už chodívají třeba za kamarády a ona je z toho taková překvapená jakej je to zlom, furt říká ,,co já tady jako budu sama dělat? Sama, a s Tomášem!:-D
Karja možná, ale nemyslím si (a doufám). Bez dětí jsme spolu byli skoro deset let, neměli jsme takový přirozený vývoj po půl roce sestěhovat, do dvou let svatba a do roka dítě![]()
Garfie ty naše cesty jsou tak na týden, deset dní, to se dá, než si začnem jít na nervy
A v jiném prostředí odpadá dost věcí, které mi vadí při provozu doma, takže nějak to jde. Když se vrátí domů z lyží a nechá rozhrabanou tašku a rozvalené lyžáky v předsíni 2 dny, vadí mi to. Když nechá rozhrabaný kufr v hotelu, neřeším to, maximálně odkopnu ponožky a triko stranou ![]()
Karja máš pravdu, od začátku covidu je ten chlap doma moc! Pro mě to znamená víc obstarávání domácnosti a jak on teda není zrovna uklízecí typ, jde mi to čím dál víc na nervy. Když mu něco řeknu, stejně na to kašle. Vtipný bylo, že před časem proběhlo něco jako "máma si udělala z tebe služku." Tak jsem přemýšlela, co kde dělám, a jednoznačně mi vyšlo, že doma teda "sloužím" daleko víc.
Jsou to prkotiny, lidi mají kolikrát daleko horší problémy, ale je to takový to 100x nic.
V suziti s chlapom sa snažím vyvarovať vzorcov, ktoré sa mi nepáčia (moja mama - vytkne všetko, neprepaci nič, musí byť po jej, kolegyňa/kamarátka- radšej si doma všetko spraví sama, len nech to ma perfektne, mega starostlivosť o chlapa), ale je to niekedy ťažké. Napr muž povesia oprate prádlo, ale tak po chlapsky, takže moje šaty a tričká mu nezverim. A nezatvarat za sebou dvierka na linke a v kúpeľni je pravdepodobne vpisane v mužskej DNA, môj otec sa to nenaučil aj po dennodennom napominani v 43-ročnom manželstve, tak ja to ani nenapominam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.