Za cely svuj zivot jsem nikomu omylem neodnesla klice, tak dnes poprve.
Tady je nakazlive i tohle?
Stěžovací vlákno
Garfie Tak tu šálu jsem nosila taky :-).
Lamicka Já kolegovi nedávno omylem čmajzla telefon
A tady je, myslím, nakažlivé úplně všechno.
andulka01 uz by mohl nekdo vyhrat ten milion, co? :D
rasaNori No
akorát mi ukaž která sází
ono to bez toho nějak nejde a nejde
Kokoska já jsem nosila z partiovyho zboží úplně parádní kabát po mámě (ještě ho mám, bude dneska tak 50 let starej) - bezovohnedej vlnenej kostkovanej a měl takovej polokrivakovitej zip, ze se dal nosit buď úplně zapnutej, nebo se nechaly rozepnuty velký klopy
tech lidi, co se mne ptalo, odkud ho mám! Za cely roky jsem v něm viděla jen jednu pani v metru
Potrefenáhusa obcas se tam daly najit pekny kousky a ani tomu nic nebylo, treba jen chybel knoflik nebo byla nekde vytazena nit a to se dalo spravit.
rasaNori Je mě vcera přišlo neuhrazené pojistné 12 tisíc. To neberete?
Kan číslo skříňky na bazénu
ale tak třeba je to pro něj moc důležitý...
Karja to jsem konecne srovnala, jak na socce i zdravce:D
andulka01 No chápeš to? I to děcko si dalo den narození přítelkyně a svoje. Prostě žádná romantika, krativita, symbolika, nic. Přitom on to tak umí!
Kan kdovi kdo se na to jeho číslo skříňky narodil nebo podle čeho si to zvolil:-D
Karja Ale kušuj!!! Tam mám asi nějaký černý svědomí... ![]()
Karja Haha, to říkal kolega, že se mu líbí číslo 29, ale nemá k němu žádný vztah a ani důvod, tak mu druhý říká: ta tvoje je taková stíhačka, klidně ho dej, šak MIG 29 je pěknej gripen. ![]()
andulka01 Jo ne,mně přišla pokutu ne přeplatek:-)
Karja No právě, tohle se tady může chytit raz dva
(teda jestli jsem to správně pochopila, že máš nedoplatek a budeš solit)
Mě prisel poštou přeplatek a zapomněla jsem ho vyzvednout. ![]()
Kokoska si tu tak premýšľam, pomedzi "A mama" v 20-sekundových intervaloch, že keď si u mamy, a tvoj muž je sám doma, kto po ňom upratuje? Vieš, to čo si písala, ako rozpatla všetko v kuchyni a hrnceky kde-tade.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.