letfenixa Sambo v tomto případě udělá jednorázový úklid třeba za dva dny nebo když má někdo přijít. Podle mě to takhle ty lidi dělají. Že prostě neuklízí průběžně po sobě ale třeba až za dva tři dny smejou 5 hrnečku.
Stěžovací vlákno
letfenixa No to ale nevydržís, protože seš celej den v hrozným bordelu a navíc ten druhej by to asi sám jentak neudělal, když tam ses. Nebo třeba já vezu holky k babičce to je tak na půl dne a sambo řekne že uklidil, ale znamená to, že jsou hračky v podstatě skopany ke straně a umyty nádobí, ale sporák ne, stůl ne, linka ne, není zameteno. Rozhodně se tomu nedá říkat uklizeno. Jako kdyby si chtěl pozvat nějakou ženskou tak by na to asi přišel ale takovéto motivace nemá. Podle mě to nema moc řešení tyhlety věci, já myslím že dřív to takovej problém nebyl, ale jak jsou teď často ti partneři oba dva nonstop doma tak se to prostě všechno znásobuje, dřív jsi tyhlety odlože našla jednou za den někde, tak jsi to uklidila, ale takhle když to máš po každém jídle tak to štve. Prostě z toho není úniku!
letfenixa nez prijedu, tak to nejak usudla, ale stejne to musim dat do "myho" poradku. On pouziva 2-3 talire a jeden hrnec, to nejak rucne umeje, a ja to pak vrazim rovnou do mycky, stejne tak pribory. Ty poznam bezpecne, ktere to jsou ale vetsinou tam dam skoro vsechny, protoze on to moc neutre a jsou vsechny flekaty, jak to po nich tece. Ale to mu nerikam, bud nerikam nic, nebo kdyz rekne, ze uklidil, tak odpovim neco ze je videt ze se snazil.
Takze je videt, ze vi a nejak umi kdyz chce, o to vic me rozciluje, ze moc nechce.
Karja popsala jsi to vystizne a presne!
Kokoska Jo no, já vím! Ale já mu nechci krivdit, když neměl tu stavbu a já šla s holkama někam na dýl, tam to on dělal pořádnej úklid, nebo se nechal zaukolovat, ale jak asi tem chlapům přibyde ta práce tak jim vypadáva všechno z rukou. On říká že si na to musí hodně myslet prostě no, a nemá na to kapacitu. Já mu věřím já jsem taky bordelar, ale podstatnej rozdíl je, že ten starej pytlík od čaje po sobě uklízím zase jenom já:-D
Karja no presne, on ma plnou hlavu ty prace, porad o tom premysli, ted jeste furt hlta zpravy z Ukrajiny, proste uz dosla asi kapacita. Ja uz davno vim, ze mu treba nemuzu rict dve veci najednou, co potrebuju, musim jednu, pockat, az to pobere, pak teprv druhou. Ale kdyz chci den za dnem aby delal jednu a tu samou vec, tak nechapu, ze se mu to treba po pul roce do ty palice nezareje. A opacne, kdyz si neco umane, tak je tezky mu to vymluvit. Ja nevim, dve vysoky to ma a funguje to v nejakym mne neznamym pitomym algoritmu.
Jestli to nebude to stari, driv se mi to zdalo lepsi ![]()
Kokoska Sambo je mladej, s tím se narodiš!
Karja tak je to teda asi moje stari, je ze mne popudliva puntickarska starena ![]()
Kokoska :-D Ze mě mladá hysterka!
Tak potom som rada, že u nás to nie je. Muž síce skrinky nedoviera, ale hrnceky po sebe umýva hneď, po každom použití. Ja nie, ja kľudne pijem vodu z jedného celý deň.
letfenixa môj muž to zachraňuje deň pred mojim príchodom. Raz, keď som bola preč asi na dva týždne, tak v panike pred mojim príchodom usúdil, že to nedá a zavolal upratovačku:)
slniecko lenže to sa nesmieš zo sluzobky vrátiť nečakane o deň skôr. Ja teda volám preventivně vždy, ale prípadnú milenku vypakuje určitě rýchlejšie ako uprace. ![]()
Kdo si do úplně nový kabely cmrndnul šťávu z červený řepy?
Su dement.
Kokoska Sambo je úklidovej, fakt si nemám skoro na co si stěžovat. Ale teda nádobí po něm občas premyvam, to fláká, hlavně sklo. On jak nevidí na jedno oko, tak prý ty detaily jako mastný otisky prstů nevidí. Já vím že se vymlouvá, ale tak co už.
A přiznávám, když jsem sama doma, tak úklid dost flakam. Fakt po sobě nemeju každou sklenku, plním dřez, odkládám na linku a pak se vzepnu a uklidim to najednou.
A přiznávám, když jsem sama doma, tak úklid dost flakam. Fakt po sobě nemeju každou sklenku, plním dřez, odkládám na linku a pak se vzepnu a uklidim to najednou.
tohle znamená flákat úklid?
To mi přijde naprosto normální mýt nádobí až po velkém jídle.
andulka01 nojo, ale asi si to po sobe uklidis sama?
Evaeva a tak já to flakam i jinde, že... Rozhodopádně neuklizim denně, spíš méně. Ale tak taky nemám děti, jsem furt v práci..
Kokoska většinou jo, protože mě to pak začne štvát. Ale když ne, tak to uklidí kdo přijde první, nebo kdo nemá nic jinýho lepšího na práci. To jako že v tomto ohledu jsem teď fakt spokojená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.