rasaNori To naštve.
My chceme na Velikonoce do Rakouska, který teda zase zpřísňuje pravidla a PCR test nesmí být starší 72 hodin, což mi vychází na Velký pátek a to je všude zavřený. Jinak všude 3-g a Vídeň 2-g. Tak paráda teda.
rasaNori To naštve.
My chceme na Velikonoce do Rakouska, který teda zase zpřísňuje pravidla a PCR test nesmí být starší 72 hodin, což mi vychází na Velký pátek a to je všude zavřený. Jinak všude 3-g a Vídeň 2-g. Tak paráda teda.
andulka01 mě v autě nic nechybí,dneska už mě Teda bolí spíš jenom hlava a spustila se mi rýma.
Kan my jsme v Rakousku, stihli jsme odjet ještě bez testu...
DPMB. Syn je na střední škole, měl v září koupenou studentskou jízdenku a najednou přišel s tím, že je neplatná. Po pátrání jsme zjistili, že tam poslal potvrzení o studiu od školy, ale neposlal ofocený isic, takže není student
. Teď mu ze stejného důvodu studentskou šalinkartu neprodají. Já nechápu, kde vznikla povinnost mít isic, a že si dopravní podnik klidně udělá vlastní pravidla. Prý to v roce 2021 změnili. Tak já to celý roky platím a oni s náma jen vydrbávají, pak jedu jednou za rok tramvají a vidím, jak revizor určitou skupinu ( rozhodně neplatících) obejde a nekontroluje. A pak že s poctivostí nejdál dojdeš![]()
Renusatko Jeden muj spolužák ze stredni k tomu dodával: Nase Máňa s ni došla až na kraj lesa. To jen na odlehčení.
Tohle naštve, ale cit oro spravedlnost je buď v nas nebo neni. Spravedlnost neni.
RenusatkoU nás v MHD revizoři před skupinami evidentně neplatích (několikačlenné skupiny bezdomovců s hafany bez náhubků) přímo prchají - nastoupí - vidí - mrknou na sebe - a opustí vůz.
Hanka H Ano, drzost tu vládne.
Hanka H Neskutečně mě štve, že není povinnost tu kartu mít kvůli škole, ale je povinost jí mít kvůli dopravnímu podniku. Jako nechápu, proč nestačí potvrzení školy, že je syn jejich student. Dle mého to má mnohem větší váhu než ta karta ICSI, protože ta mi může zůstat a ze školy mohl mezitím odejít.
Renusatko to mi taky přijde divné. Ta karta se platí, ne? Aspoň za nás to tak bylo.
Málo vody v řece, ale fakt málo.

Kan letos to bude asi špatný, moc sněhu nebylo. A jestli bude sucho a přijdou prudké deště, aby zas nebyly povodně.
dostala jsem pochvalu ale na rozdil od Pavlena jsem hned neco zmastila, takze se vlastne smazala, co?
Renusatko Tak to už je na stížnost na DPMB, nebo vejš, jako fakt mám občas dojem, že DPMB je svět sám pro sebe.
Pokud kategorii tuzemského (tj. snadno ověřitelného) zákazníka podmiňují účastí v komerčním rejstříku (byť mezinárodně uznávaném), tak je prostě něco špatně.
Celkem mám pocit , že si to občas ulehčujou, jako když začaly elektronický šalinkarty, tak proč by vydávali svoje vlastní nosiče, pěkně si to milí Brňáci spárujte s platební kartou, nebo si pořiďte obskurní COOP kartu, která je vám kromě šalinkarty celkem k hovnu.
Až teď jsem pochopila co je zkratka DPMB! Já si předtím myslela že je to zkratka nějake vulgarity, analogicky něco jako MCBP (matka co bych....),. A furt jsem si to skládala dohromady ale byla jsem si jistá jen tím první slovem a pak jsem to nemohla domyslet a říkala si, že to musí být něco fakt fakt hroznyho. Bože, já jsem jeliman.
Až teď jsem pochopila co je zkratka DPMB! Já si předtím myslela že je to zkratka nějake vulgarity,
No však jo!!!
Lav Odpovídá to!
Já tam taky viděla jasný do pr... a dál už mi to nešlo.
dynda No jo, my máme prostě ten pragocentrismus no! Já si říkala že to musí být hrozně sprostý když to nemůžu ani rozluštit. Nebo neco jako do psich kouli, nějaká taková už hodně lidové tvořivá nadávka:-D
Karja ![]()
![]()
trefilas to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.