Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:42

Kokoska jojo, nejdřív bylo nenormálně teplo a teď zima

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:49

Kan tak dik, to si ma ukludnila

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 22:24

U nás sněžilo dva dny v kuse, na zemi to ale moc nevydrželo. Akorát naproti oknu nám hnízdí hrdlička a jak je nemám ráda, tak je mi ji líto. Musí být chudák úplně zmrzlá

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 17:47

Přijali jsme pozvání na akci. Až poté jsme se dozvěděli, že povinné jsou kostými. Téma 90. léta, v kostýmu má přijít i roční dcera. Já mám normálně tématické party ráda, ale kde mám teď sehnat staré oblečení pro mě, muže i dítě? Na bazaru jsem koukala a prodává se mikina za 400 a podobně, to zase nejsem ochotná kvůli jednomu dni investovat. I moji prarodiče už pytle se starým oblečením vyházeli... Nemáte tip, kam v Praze na levné šusťákovky a ledvinky?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 18:08

MPLee zkus nejbližší sekáč. Dost těch věcí jde akorát do módy, takže to možná vyřeší jeden výrazný kus a zbytek něco, co budeš normálně nosit i potom.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 18:12

MPLee podle me tehdy hrozne letely laclace na vsech! To by sehnat slo, ne? 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 18:26

MPLee mrkvace, velký svetr, ručně pletený, velký vyšívaný límec, ale daly vby se legíny a velká košile, nejlíp pánská se širokým páskem.... pro manžela strakatou košili větší, ale já vím kde vzít... jenom že vto nemusí být sustakovka,A taky laclace jak píše 711990 .

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 04:32

Stěžuju si, že jsem až příliš poslouchala mámu, když mi v dětství říkávala, že se mám dobře učit, abych nemusela brzy ráno vstávat (na vsi byla fabrika, kam chodily davy lidí na 6. do práce). Učila jsem se a ve škole strávila celkem 20 let, abych po nocích nespala a blbnula v práci

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 05:58

MPLee Já jsem devadesátky prochodila v grunge stylu- martensky a krátké květované šaty. Nebo červenočerná flanelová košile a conversky. A manžel ať se obleče jako Kurt Cobain - flanelka, tričko s obrázkem, černý conversky, roztrhaný džíny a velkej svetr :-).

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:01

Po dlouhé době prodej použité věci a zase story: prodávala jsem zahradní židle (asi příliš levně, během pěti minut jsem měla asi 50 zájemců, musela jsem inzerát hned stáhnout, protože mi hrozilo zahlcení messengeru). První paní, které jsem potvrdila, že jsou volné, napsala, že má teď auto v servisu, takže by si přijela až někdy. Hned druhý zájemce byl místní, jméno jsem hned poznala, vlastní tady jednu prodejnu, a přijel by okamžitě. Tak jsem se té první paní omluvila, že mám zájemce ze sousedství a už je na cestě, celá ta konverzace se odehrála asi během tří minut. No a ta baba mě tak zje***a, jak si to můžu dovolit, že to je nehoráznost, strašné, zklamání a spostu dalších slov a že pro to teda vůbec pochopení nemá (já blbec jí předem poděkovala za pochopení).

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:07

Pinot Noir ja prodavala starou televizi, a borec nastvanej ze nejde naladit kanaly, ze mu mam dat slevu a on to da opravit kdyz jsem mu rekla ze bez settopboxu to nepude, tak prej su arogantni. uff

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:39

Pinot Noir ty máš teda smůlu! Já teď prodávala dvoje boty a bez problémů. Já teda rovnou už upozorňuju, když si někdo chce tu věc vyzvednout pozdě, že když se přihlásí někdo jiný, tak mu to dám. Několikrát se mi čekání vymstilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:39
Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 11:58

Pinot Noir viktorka_od splavu Evaeva 

Přesně tak to má muž když něco prodává. Vždycky se jako první ozve někdo z daleka nebo si to nemůže vyzvednout hned, muž mu to přislíbí a vzápětí volá někdo, kdo by si to odvezl ihned

A taky teda často slíbí, že to dovezeme my, spojíme to teda s běžeckým výletem, takže ok,  nejdál jsme něco vezli do Brna

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 12:36

Tak abychom se moc neradovali ze slunce, musí zase přijít takový vítr!

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 16:03

Skopla jsem si palec na levé noze, mám zlomený nehet a bolí to jak sviňa! Na nehet na pravé mi dupl před 3/4 kamarád, mám tam škaredý hrbol. Vypadám jak jantar.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 22:39

Tak jsem dneska preventivne zasla na PCR  kdyz mam jet zitra za mamou, a mam ho tam! Koncem tydne jsem myslela, ze jsem chytla rymu od deti, antigen negativni.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 22:40
Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 23:03

letfenixa tak nejak.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 23:34

Kokoska vieš čo,  keď som synovi spravila antigen a mal ho pozitivny,  tak sebe som tiež, bol negatívny,  ale už niekoľko dní má pobolievalo hrdlo, akoby mi niečo zavadzalo v ňom,  a to mal aj môj otec už cca 2 týždne.  Otca pravidelne testujú na dialyze,  stále negatívny. A ja na druhý den po tom negatívnom som začala sa cítiť úplne choro a mala som aj teplotu, už som sa len na pcr objednala, som si povedala, že určite som +,Aj tak bolo. Za mňa nevyspytateľné.