Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:25

Karja Jako děkuju, už nikdy se nesvezu šalinou nebo trajfem bez přemýšlení, kdo mě to vlastně přesunuje! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:34

Karjatak to si trefila. Manžel říkal, že mě neviděl snad v životě tak nadávat. Tak tahle sranda nás stála 2400, takže ještě nějaké pokračování zvažuju.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:34

Isca Můžeš to tam při dlouhých chvílích vymýšlet! 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:35

Renusatko Teda! Tak to stojí za to se ozvat! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:41

Isca ono je to ještě zajímavější. Dcera od kolegyně studuje v Anglii a tak má jejich isic. Nevěřila bys, že ten,  dopravní podnik neuznává a musí mít potvrzení o studiu.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:48

Renusatko Z čehož mi vyplývá, že jsou prostě jen vychcánci, kteří se snaží co nejvíc odrbat vlastní pravidla,  protože taky mám info od kolegyň těsně po vejšce,  že si DPMB často ověřuje přímo na vysokých školách, jestli dotyčný student vlastnící ISIC je opravdu stále ještě student.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 22:52

Isca Když syn řekl s čím potřebuje pomoct, tak to paní na informacích rovnou komentovala..."No to nejsi jedinej, to je každou chvíli."

Offline letolet
753 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 12:33

Renusatko a můžu se zeptat, jak syn přišel na to, že je šalinkarta neplatná? Při kontrole revizorem? Protože dcera má od 09/21 koupenou roční a posílala k tomu taky jen OP a doklad o studiu, ISIC v té době ještě neměla.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 12:53

letolet Ne, prostě přišlo, že mu to změnili na klasickou, pro dospělé a ta mu končí k tomu datu. Ještě teda ten ISIC vyžadují až od 18. 

Prý mu někdy na konci října poslali výzvu, aby doložil, že studuje. On poslal potvrzení ze školy a už se nikdo neozval.

Offline letolet
753 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:33

Renusatko děkuji, tak vzhledem k věku se jí to ještě netýká, ale smysl to stejne nedává, potvrzení školy má pro mě větší váhu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:39

letolet Pro mě je ještě méně pochopitelné, že do 18 stačí potvrzení a od 18 už ne. A přesně jsem si říkala...potvrzení ze školy, z tohoto týdne, že dítě studuje, má dle mého větší důvěru než karty vydaná v září. Však ten dotyčný už dávno mohl školu přerušit. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:43

Kdo to tu vytahl tu zimnici a zacinajici nemoc?

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 13:58

Candance Promiň! Ale dneska je mi líp! Ale mám nevím po jaké době takovej ten neproduktivní kašel, to jsem měla snad na střední naposledy. Co to je za humus. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 15:47

Renusatko Dopravní podniky asi jakéhokoliv města jsou instituce fungující zcela jinak, než bys očekávala. Před lety jsme také řešili výživnou kauzu - syn studoval v zahraničí a místní dopravní podniky od nás vyžadovaly notářsky přeložené potvrzení o studiu, aby mohl jezdit v době, kdy tu byl, za zlevněné jízdné. Uhádala jsem to, ale byl to vyčerpávající boj.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:16

Dnes som už krátko po pol 7 bola naklusaná v čakárni na chirurgii (kontrola s narazeným palcom),aby som si zobrala poradové číslo.Sestrička prišla o 7:15 a doktor o 8:30 (podľa ordinačných hodín robia od 7:00).Keď som sa konečne dostala dnu, doktor mi povedal, že nie je normálne, aby ma to viac ako po 5 týždňoch od úrazu bolelo,že za ten čas sa zahojí aj zlomenina, atď.Pripadala som si ako najväčší hypochonder na svete.Viac mi hovoriť nemusel.Som sa ho spýtala, či si myslí, že nemám nič lepšie na práci ako sedieť niekoľko hodín v čakárni (dnes 3 hodiny,minule skoro 5).Tak sklapol a napísal mi výmenný lístok na rehabilitácie.A vraj ak ani to nepomôže, tak ortopéd a nejaké injekcie.

A potom sa niekto čuduje, že niektorí ľudia idú k lekárom,až keď horí.Celé dopoludnie v háji a nálada na bode mrazu.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:18

pecka  Já naopak nechápu kde ti doktoři berou to přesvědčení že tam lidi chodí nějak s chutí nebo že se jim to snad líbí taková magořina

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:24

viktorka_od splavu netuším, ale naštval ma.Iž keď som tam bola minulý rok, sa vyjadril, že mnohí tam chodia s banalitami.A keď potom videl môj výsledok z rtg,že kosť nie je rozsekaná, tak som sa ho spýtala,či som v tej kategórii pacientov, ktorým nič nie je,teraz aj ja.Hneď sa vyhováral,že to tak nemyslel. Inak,aj vtedy som tam čakala 3-4 hodiny.

Takže odteraz,keď nebudem mať čo robiť, hurá na chirurgiu

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 20:33

pecka to som takto šla raz z lietadla rovno na pohotovosť lebo ma bolelo brucho. A dozvedela som se, že som tam s tým bruchom už takto bola a či neplasim zbytočne. Áno šesť rokov pred tým.nakoniec im sklaplo, na sone to svietilo ako maják. 

Bola som tam na kontrole 3x a pozvali ma aj štvrtý ( zakaždým päť hodín v čakárni), ale to už som radšej zavolala, že nám chrípku.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 22:05

pecka doktor je to urcite protivny, ale nekdy prijdou na ambulanci pozde, kdyz se neco semele na oddeleni. Sestra by to ovsem mela lidem vysvetlit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. dubna 2022 22:20

Kokoska My máme jednu lékařku, která chodí pozdě, odchází a přichází jak chce. A sestry pořád jak blbci vysvětlují a lžou. Nikoho to nebaví, ale sestra s tím vůbec nic neudělá. Být to ale obráceně a dojít sestra o dvě hodiny později a nebo říct, že už v 10 jde domů...to by bylo tóčo. Přitom doktoři u nás nejsou naši nadřízení, jsou to kolegové ve stejném pracovním poměru.