Renusatko tak to je blby, kdyz si z ordinace dela holubnik.
Stěžovací vlákno
continuity tiež nepríjemné. No Ty si "aspoň " mala jasný dôkaz problému. Kiež by bolo takýchto skúseností čo najmenej.
Kokoska viem,že sa to stať môže.Ale na to máme dar reči, aby sme ho používali.
peckame boli uz pres mesic zada. Po 2 tydnech neskutecnych bolesti jsem nabehla, nemuzu sedet, lezet, vstat, otocit se. Cokoli. Po injekcich si necitim hyzdovy sval a to je vsechno. Tez to vypada, ze si to vymyslim.
Ted jsem si vydupala rehab. No ztrata casu. Nakonec mi pomohla jedna fyzioterapeutka.
...jo.? A co Ti, prosím, doporučila konkrétně.?
Miru doporucila mi nejake cviky. Ale predtim.mi to uvolnila a asi odblokovala.
...a jsou někde na netu k vyhledání ty Tvoje cviky.? Já vím, že každému pomůže něco jiného, ale sbírám rozumy, kde se dá...
(je fakt, že můj masér také umí dost věcí odblokovat, ale pak je důležité právě to cvičení)
Candance fyzioterapeut je asi najlepšie riešenie. Super,že Ti pomohol.
Na 1.rehabilitáciu idem budúci piatok.Tak som zvedavá. Cez sviatky budem so sesternicou fyzioterapeutkou,tak sa jej spýtam,či mi nevie niečo poradiť.
Ako bonus ma dnes ráno seklo v krížoch,takže pohoda
Asi sa začínam rozpadať. Kolená sú napichané kyselinou hyalurónovou,nejaký rok by mohol byť kľud.No vyskakuje niečo iné.
Miru nic extra. Ja driv dost cvicila jogu a pilates. Pak jsem prestala, takze po tom odblokovani, jsme se dohodly na nekterych sestavach.
pecka u me to prislonpo 40. Mam pocity ze se mi chteji rozpadnout i zuby
Miru Já si myslím že lepší než masér je fyzioterapeutka. Ty bydlís kousek od nás. Hodně si chválí Spalovskou v Ledči nad Sazavou. Obvodní lékař ti může napsat pár rehabilitaci na pojišťovnu, když mu řekneš že tě bolí záda, ale musíš říct že chceš fyzio a ne zadne procedury. Ale i bez pojišťovny bych řekla že se to dá na maloměstě jednou za čas uhradit, naše dětská fyzio si účtovala 200 Kč za půlhodiny! To je levnější jak kadeřnice:-D. Fyzio ti ukáže cviky přímo na míru a pak ti to kontroluje při dalších návštěvách jestli to nedělás blbě. Ta samodiagnostika a samocviceni není úplně ono, když už tě něco trapi.
...díky! za doporučení, však v půlce května jsem u ní objednaná...
(to už mám za sebou Světlou n. Sázavou, HB...) No, ten masér je vynikající, dvacet let dělal maséra hokejistům, takže má velkou praxi, dělá Vojtovu metodu a další, lepšího neznám. Je v Jihlavě...
Miru jak pise Karja. Zkus fyzioterapeuta. Ja teda platim u jednoho 750 za 30 minut. Ale nelituju koruny.
Ta nova je levnejsi ale zase tam jdu 1x za 2 mesice. Vic nema volno.
Já byla spokojená i s fyzioterapeuty na pojišťovnu
Miru Tak ať se zadarí. No já se tam chystám už tak rok:-D
...no, jsem zvědavá. Mluví o ní dobře na různých místech. Děkuju![]()
Evaeva fyzioterapeuti na pojišťovnu jsou kolikrát ti samí, takže spokojenost i věřím, akorát první termín při objednání dnes dostaneš tak na půlku června, v lepší případě konec května. Mám teď čerstvou zkušenost, ještě tam, kde berou i samoplatce, to jde o něco rychleji.
continuity to asi ano. Já pokaždé řešila chronický problém, takže nebyl problém měsíc počkat. Déle jsem nečekala asi nikdy, ale už je to pár let.
Jsem totalne zpruzena z prace. Obecne dusna atmosfera (nastesti u nas v kanclu ne), zadny benefity, jen stravenky, odpracovana doba vykazovana na minutu, prescasy mame, ale ofiko jsou zakazane, takze je nevykazujeme. Byrokracie uplne silena, papir stiha papir, i o 50 Kc na caj na akci zadame nejvyssi z nejvyssich. Paranoia vrcholi, takze nemuzeme realizovat uz schvalene akce, aniz bychom nedokladali milion veci. Sef je zvykly uz roky, ze mu odd. jede samospadem, o nic se nestara, nic neumi, nemame ani porady.
Od listopadu mi slibuji pridani, v unoru jsem se durazne pripomnela a schvalne pockala co bude (stejne bylo rozp.provizorium). Tak brezen ticho po pesine, v dubnu po me pripomince,ze jo, ale schvali se to az v kvetnu, takze by to bylo od cervna... muz mi rika, ze ze me delaji pitomce, ze nemam v ruce nic, jen slovo sefa (coz je blby, protoze on casto dost keca a lze) a at dam vypoved, ze si kdyztak udelame v cervenci prazdniny a pak nekam naskocim. Takze jsem ted cela na vazkach a nevim uplne co delat.
Nastupovala jsem sem v takove euforii, vse bude nove, prace znela skvele, ted se jen hrabu v papirech a uraduju. ![]()
Lamicka vzhledem k tomu, že v tvém příspěvku není ani jediné pozitivum té práce, tak je to, myslím, jasné. Mám pocit, že když na pár měsíců vypadne tvůj výdělek, tak vás to do finančních potíží nedostane, tak bych neváhala.
Lamicka dala bych vypoved.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.