Lamicka hm, jak píše Evaeva - nevidím pozitivum. Řízla bych do toho, myslím, že to lepší nebude.
Stěžovací vlákno
Lamicka Dala bych výpověd, já nevím jak moc přešně je ta tvoje práce konrektizovaná, ale pokud děláš co si myslim, že děláš tak najdeš práci s ferovym zacházením, slušným platem a solidníma benefitama, jedna dvě.
Lamicka Jdu proti proudu, šla bych cestou nejdřív najít jinou práci, pak výpověď ![]()
Lamicka já jsem teda byla podle tvých příspěvků v tom, že novou práci si dávno hledáš ![]()
Klidně bych si dala chvíli volno, je to vcelku prospěšné.
Lamicka udelej si prazdniny!
Evaeva Candance Pinot Noir Karja dynda 711990 continuity kdyz to po sobe ctu, zni to fakt hrozne a dneska to tam na me padlo, musela jsem to nekomu sdelit, jinak bych tu vypoved snad dala hned. Kolegyne co se mnou nastupovala dala vypoved minuly mesic a ja ji zavidim
i jsem ji to rekla, tak jsem aspon dnes nekoho rozesmala. ![]()
Bojim se tim jen tak seknout, roky jsem delala neco jineho (i kdyz neco je spolecne), na tomhle miste jsem necele 2 roky, najednou mam pocit, ze do minule prace uz nenaskocim a v nove zase nemam tolik praxe. O penize nejde, ale rada bych delala stejnou praci a prijde mi, ze tech nabidek moc neni.
Pres Velikonoce to necham ulezet, ale urcite zacnu hledat.
continuity fakt?
asi ta frustrace trva dele, nez si sama myslim. Zatim jsem nehleda, obcas projdu jobs a linkedin, odpovedela jsem na 1 nabidku a povazuji za uspech, ze me vubec pozvali na pohovor. Hrozne se mi tam libilo, ale bylo to mimo, nemela jsem na takove misto dost zkusenosti.
Opravdu vsem moc dekuju ![]()
Lamicka já bych řekla, že tva frustrace trvá příliš dlouho.
Začla bych tím, že odpovíš na nějaké inzeráty a uvidíš. Ono člověk občas při tom sjíždění Jobsů zjistí, že to zas není tak strašné a trochu změní.svuj postoj. To záleží. ![]()
Ale konkrétně u tebe si myslím, že nastal čas. Dva roky mi přijde celkem slušná praxe, to jsou u nás lidi s přehledem samostatní ( někdy teda potřebují trochu postrčit, ale už to umí. Nebo si odpověz zhruba na tohle: Si schopna to co děláš dělat samostatně, nebo pořád někoho k sobě potřebuješ? Kde máš ty hranice? Je to nedostatek jistoty nebo ti chybí nějaké hard skill kompetence? Co můžeš udělat proto, aby se to změnilo? Co se ještě potřebuješ naučit?
Lamicka já myslím, že si o té frustraci psala už několikrát. Jestli není šance na zlepšení, tak je otázka na co čekat.
continuity tyhle otazky jsem presne potrebovala polozit :) existuje treba nejaky konzultant, ktery mi je taky polozi a dokaze me treba vic nasmerovat? Koho hledat?
Lamicka Já bych si pro začátek promluvila s manželem někdy v klidu, prostě to rozebrat, jakým směrem jít.
Lamicka dělají to kouči, ale než najdeš někoho, kdo ti sedne... No bývá to boj. Nejlépe si stejně rozumíš sama. Odpověz si na ty otazky sama a neexistuje, aby ses něco nedozvěděla. Ještě je dobré ptát se na kompetence a hodnoty. Co umíš ( nemusí souviset jenom se stávající prací), v čem jses dobrá? Umíš to ohodnotit na škále od 1 po 10. v čem bys chtěla být lepší, co proto potřebuješ, aby ses zlepšila o jeden stupeň? Co proto můžeš konkrétně udělat?
U těch hodnot: co je pro tebe na stávající práci důležité? Co naopak odporuje tomu, co bych chtěla? Co bys chtěla zachovat do nové, co naopak za žádných okolností nechceš?
Karja muj muz ma jasno :) ted jsme si rekli, ze si o tom oba jeste popremyslime a pak si v klidu sedneme a probereme to.
continuity jeste jednou dekuji, asi si ty tvoje otazky sepisu a odpovim si na ne. Kouce myslim uplne nepotrebuju, spis nejakeho personalniho konzultanta. Zkusim se jeste zeptat pribuzneho, jestli o nekom nevi, je HR ve velke firme.
Coz mi pripomnelo, ze v mem prvnim vaznem zamestnani nasemu tymu majitele zaplatili jako specialni bonus tymovy den a kazdemu Hoganuv dotaznik. Bylo to super, na me to presne sedelo.
Lamicka Hogan je super, dost se mi osvedcil a prijde mi, ze to fakt plati!
Dítko chodí klakotat, takže vstáváme 4:20.
Dneska začalo pršet chvíli po tom, co odešel, takže se vrátil po hodině a půl mokrý jak vodník. Teď trnu, ať neonemocní, po velikonocích má přijímačky.
brrr já na to zapomněla, nechala otevřené okno a v šest ráno hrkači
ale.prisahala.bych.zeslysela.jen.jednoho.![]()
brrr
v kolik u vás chodí?! Jako děti jsme chodili na chalupě, určitě to nebylo tak brzy.
Prasknul mi v ruce sklenenej hrnek s horkym latte, tak jeste ze jsem byla dost pohotova...
brrr hm, to my určitě chodili později.
Evaeva U nás ráno zvoní zvony v šest, takže možná proto? Než to celé obejdou.
U vás chodí i holky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.