brrr čo to tvoje dieťa robí? Ja som z toho jeleň
Stěžovací vlákno
betsey chodí s řehtačkou-drevene udělátko dělající pekelný rámus a v dobe kdy by zněly zvony, které na Zelený čtvrtek odletěly do Říma chodí po vsi a řehtají a nebo klakotaji![]()
rysamona díky, zas som o niečo múdrejšia, vôbec som o tomto zvyku netušila
Pustila jsem se do peceni jidasu. Ve chvili, kdy byl hezkej kvasek a bylo potreba do nej nasypat mouku, jsem zjistila, ze nemam hladkou psenicnou mouku
takze jsem po kuchyni musela posbirat zbytky celozrnny spaldovy a hruby... a to testo bylo proste hnedy. Jsem zvykla to zaplest z jednoho pramenu dokola. No, jak ro je hnedy, tak jsem misto jidasu upekla ho....
posypany mandlema![]()
Jak kdyby nestačilo, že děcka zase onemocněla,takže jsme neodjeli na plánovaný prodloužený víkend, tak jsem navíc při rušení rezervace v termínu kdy to bylo zdarma neodklikla poslední krok a rezervaci tak nezrusila
a zjistila jsem to až teď když mi volali z recepce kde jsme. Takže jsem vyhodila 4000,- víte kam![]()
Já jsem nikdy žádný rehtani nezažila, popravdě ten zvyk vůbec neznám.
Teď si připadám jak z jiný planety.
Tady se na Velikonoce neděje vůbec nic.
aspoň si koupit něco novyho na sebe, aby te beránek nepokakal!
Kora Já si to z dětství taky nepamatuju a teď nevím, jestli proto, že se třeba za komančů nechodilo, nebo proto, že je to klučičí akce.
Pinot Noir U nás se lehce nelogicky klakotá s řehtačkama ![]()
Tak hlásím, že tady na vsi se chodí pořád. Složení genderově vyvážené, věkově pestré. Asi minutu před tím jsem dala synovi řehtačku a říkám si, to není možné, aby dělal takový hluk![]()
Sairon to teda vážně naštve!
Sairon Sakra, to je dvojitá smůla.
razorblade já bych ráda viděla fotku jidasoveho ho....![]()
aspoň si koupit něco novyho na sebe, aby te beránek nepokakal!
Tak tenhle zvyk znám ![]()
Tak Betty fotku jsem posilala nasim a hrozne se bavili. Tady se radsi nebudu ztrapnovat![]()
razorblade nedělej zagorku ..my se budem smát s láskou a jen tomu výtvoru, ne tobě ![]()
Tak Betty SunEclipse ok, chtely jste, mate![]()

razorblade
mně překvapilo , že dáváš na Jidáše mandle, to se u nás nedělá. Takže ten výsledný dojem by byl ještě lepší.
razorblade nahodou sranda
ja som raz robila kakaove makronky a hmota mi vysla husta ze sa neurobili pekne placky ale tiez ostali kopky ako po venceni psa
odvtedy radsej kupujem![]()
razorblade božííí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.