betsey Úplně jednoduše:

Jen by člověk nesměl záměnou surovin po babicovsku vytvořit nejprve úplně tekutý krém, který by pak zachraňoval želatinou.
betsey Úplně jednoduše:

Jen by člověk nesměl záměnou surovin po babicovsku vytvořit nejprve úplně tekutý krém, který by pak zachraňoval želatinou.
Lavjaj tak, ale je to fakt vtipné teda ![]()
Lav to by byl uplne idealni dort pro starsiho vnuka, on lego miluje. Ale asi by to teda taky uplne nedopadlo ![]()
Lav Takových očekávání jsem už měla
. Naposledy o Velikonocích. Cosi slaného podle Laďky Něrgešové, se sýrem a česnekem. Ona měla krásné pravidelné a malé trojúhelníčky. Já totálně spečenou obří hrůzu, kterou jsem nebyla schopná ani oddělit. Prostě v troubě mi to nakynulo do obřích rozměrů.
Renusatko kdovi, kdo ji to pekl nebo jestli to nebylo dreveny, tem dokonalym vytvorum celebrit bych moc neverila.
Kokoska prodávají se formy na čokoládu nebo marcipán třeba
Evaeva mozna neco zkusim, mel by radost.
Kokoska Já bych je nepotřebovala až tak dokonalé, ale já z toho neměla pochoutku k zelenému pivu, ale obři housky se sýrem, rozličných tvarů![]()
Renusatko snedlo se to?
Lav Víš, jak je to na tom talíři, tak to vypadá jako ten ruský koráb před a po. ![]()
Bledule Tak ale to je zase super! ![]()
Kokoska Všechno ne![]()
Lav perfektné ![]()
Kokoska zkus! Ja mam doma silikonovou formu na lego kosticky, vyrabela jsem je z barevneho marcipanu
Lav dik, hned mam lepsi naladu
. Mne se tohle deje porad.
Gatita ale ja potrebuju velkej dort!
Kokoska tak to jsem napnuta, co upeces:)) Ja tenkrat delala klasicky kulaty a jen jsem ho osazela tema kostickama. Nikdo to nejedl, ani dort, ani kosticky
. Ale ty kosticky byly docela pekny.
Gatita jestli se do toho pustim, ukazu. Ale nejblizsi prilezitost je az za 2 mesice.
Kdyz uz tu resite dorty... Nemate nekdo tip, kde v Praze sezenu hezkou marcipanovou postavicku na ozdobu dortu? Idealne hned k nakupu, ne na objednani. A nejidealneji prasatko Peppu
no a uplne idealne centrum nebo okolo Dejvic, at to nemam daleko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.