Mulen jezis jak ja ti rozumim![]()
Stěžovací vlákno
Garfie
blbě se mi s blokem telefonovat pracuje. Ale zlepšuju se. Furt to nikdo nebral, tak jsem poslala toho maila..
Mulen hele ale je to vtipny, 4 roky jsem delala takovou praci, pro kterou bylo telefonovani hlavni napln prace
kolegove se mi doted smejou, jak jsem to mohla zvladat (ve skutecnosti jsem skoro nevolala a vsechno resila mailem nebo pres brigadniky
)
Mulen i já ti rozumím
Mulen ja ti tiež strašne rozumiem, ja mám problém zavola5 aj vlastnej matke
už som rozmýšľala, že aby som to prekonala, zamestnám sa v nejakom call centre
betsey já nevím, jestli by to fungovalo
Pracovně mi pak už volat tolik nevadilo, ale soukromě pořád.
Edit: nepracovala jsem v call centru teda
Já jsem hrozně nechtěla telefonovat jako malá, bylo mi nepříjemný, že toho člověka nevidím, radši jsem šla hodinu ke kamarádce pěšky, abych zjistila, jestli je doma, než abych tam zavolala. Vydrželo mi to až do první práce, kde jsem musela volat hodně a taky mluvit do vysílačky, tam jsem se dost ortkala.
S rodinou si volám vyloženě ráda, když ještě žila máma, mluvily jsme někdy i hodinu, než to operátor sestřelil. Ale neznámým lidem volám nerada pořád, plus když je to na nějaký téma, který vnímám jako problematický, tak si stanovuju deadliny - jakože v 9 už tam ale určitě zavolám, který pak i několikrát posunuju.
Evaeva mohlo by to fungovať, ja totiž strašne nerada volám aj pracovne
Mulen no v cizí řeči bych to nedala ![]()
Mulen tak to bych nezavolala!![]()
Zina Já to mám asi jako ty. Volat s rodinou mi nevadí, pokud je to takové pokecání o ničem. Pokud jsou v tom nepříjemné věci, tak to odkládám. Pracovní, objednávání na recepci, ověřování příchodů a podobně mi nevadí. Jakmile je v hovoru problematické téma, stačí i moje objednání k lékaři, které odkládám, tak to nesnáším
. Spoustou vyřizovacích hovorů pověřuju manžela, on s tím problém nemá. Nepříjemná témata řeší celé dny
.
Lav
promiň.
Lav super, díky moc za zlepšení nálady ![]()
betsey No ja nevim, to tvoje je ještě dobrý...
Ja normálně peču celkem příčetně, ale tohle si vymyslela dcera (11 let), že to vyrobí pro bráchu. Tak jsem jí pomáhala, aby to bylo rychle a aby to nepokazila... ![]()
Lav a ako sa to vlastne malo vymodelovat? Ja si úplne neviem predstaviť, že to niekto dokáže tak urobiť
Lav
pekne jsi pomohla, haha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.

a vzniklo tohle: