Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 09:34

Tak Betty A napínavé.

V Bohuslavicích nemá Bohunka Bohouška, ale Krasoně Bohdana, kterého chtěl vystrnadit Drsoň a dokonce vyhodil Bohunce první vejce. Bohdan se ale nedal a Teď už sedí s Bohunkou na dalších dvou vejcích.

Betynka z Trutnova byla sama, tak letěla na námluvy do Buků za Bukáčkem. Ten se nechla přemluvit a spolu chystají hnízdo na první snůšku. Jenže Betynka pořád lítá na zálety do Trutnova, kde se usadil Drsoň a ona mu nedovolí, aby si tam přivedl jinou partnerku. Tak Bukáček nosí seno, upravuje hnízdo a má přitom pěkné parohy.

Offline černá káva
2131 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 09:59

Bledule To jsou úžasné příběhy.

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 10:02

Bledule aha, a v Bohuslavicich je webkamera? Musím to pohledat. Je to komín bývalého lihovaru? To asi jsem mimo.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 10:15

Tak Betty Je to v areálu KARA Bohuslavice u Trutnova.

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 10:28

Bledule děkuji, dokonce má svoje oficiální stránky. Už jsem našla. 

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:47
Reakce na Bledule:

Letošní hnízdění čápů je jak Boj o trůny a argentinská telenovela dohromady.

​Hlavně ty komentáře k tomu - zaslouží si oba štěstí, už si vytrpěli dost, dělají hopi hopi a podobně zlaté moje sovy na Floridě!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:00
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:06

Tak Betty Na FB je skupina nadšenců a videa i příběhy z celé ČR. Moc ráda to sleduju. Někdy je to teda spíš smutné, ale to je život. Víc je naštěstí těch dobrých konců. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 23:25

Sairon ja som to asi nepochopila. Nechcete koledovat ani aby niekto chodil k vam, ale chces sa toho zucastnovat?

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 15:50
Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 16:01

Bledule Před pár lety jsem četla knížku o zvířatech, už asi nedohledám název. A tam bylo o čápovi, co přiletěl a chystal hnízdo, ale jeho čápice neletěla a neletěla, tak se dal dohromady s jinou čápicí, jenomže pak ta původní přece jen přiletěla, tak se k tomu postavil jako chlap a staral se o dvě hnízda. Škoda, že to jediný mi utkvělo v hlavě, určitě v té knížce bylo zajímavějších věcí víc..

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 17:03

Marbuša no vidíš to, jak je svět nespravedlivý, u čápa starost o dvě hnízda je "postavit se jako chlap", a když se stará o dvě "hnízda" skutečný chlap, tak je za hajzla 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 17:58

SunEclipse No když o tom ty dotyčné z hnízd neví, tak určitě

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 20:42

Tak jsem napekla několik pekáčů nádivky a masa, přichystala harantům pytel pochutin a velikonočního lega... a celý koledování bylo zrušený anžto celá mladá rodina lehla.

Mladej pán se akorát včera stavil mezi dveřma, aby si něco z těch zásob odnes... přičemž se někde jen tak cvičně stavil na testu a co byste řekly? Dneska mu volali - má ho tam. Takže i všichni ostatní. Adéla k tomu vyfásla ještě i vyrážku, takže omicron to jistí... synek pravil že mu nic neni (a vypadal - na dálku - v cajku), ale snacha i haranti se zmítaj v horečkách

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2022 20:53

barbucha chudáci!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:09

Evaeva 

No. Haranti samozřejmě neočkovaný... ale tak jsou malý, ty vydržej všecko. Nejvíc to asi odnesla,  byť očkovaná, snacha - jsem nabízela že skočím na nákup a udělám nějakou posilující polívku, pořádnej vývar (má je ráda a jako jediná z rodiny je vždycky vítá, synek polívky nerad), a nechtěla nic, že nemá na nic chuť... tak mi eště nakonec všichni umřou hlady, fňuk! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:14

barbucha Neboj, oni to dají. Jsou mladí.

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:18

barbucha no teda, pekna smola. Nech maju lahky priebeh 

U nas zas kiahne. Rano mi volala dcera ze mala je nejaka ina, uz vcera bola ochotna na poobedny spanok a aj dlho spala a teraz uz je aj vidieť pupinky. Tak dva tyzdne zas bez škôlky. Este ze moze byt aj u nas . 

Maly to mal pred dvomi tyzdnami tak sme vedeli ze to chyti  aj mala. Aspon to maju za sebou, chlapsc to uz mal aj s teplotami, predsa len je uz velky.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:18

Evaeva 

Ale jo, dají. V nejhorším jim synek nechá aspoň olízat zbylý kosti a haranti se docpou čokoládovým vajíčkem Já jen chtěla pomoct... už jsem měla vymyšlený jak zazvoním u dvěří a uteču (z morovýho domu)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:20

Janulik03 

Já myslela že se na ně už očkuje?

Ale taky přeju lehkej průběh, ať jsou všichni marodi co nejdřív fit!