barbucha Ne, můžeš nepovinne, ale málokdo to u dětí dělá....navíc jak jsem se teď dozvěděla stejně se to očkování musí opakovat zřejmě.
Stěžovací vlákno
barbucha asi ano, ale nejak to ide mimo mna, uz som vypadla z detskych nemoci. Inak decka su asi ockovane , ale neviem ktore detske choroby sa kedy ockuju. A viem ze je toho cela skoka a skolka, dcera volala este pri malom s dr. Ze je dobre ked uz sa premoria vsefci
Karja ahha vidis uz si odpovedala za mna. Hned som chytrejsia ![]()
Janulik03 Tak hlavně ať se z toho i ta malinká brzo vymarodi a už to definitivně můžete pustit z hlavy;-)
Karja jjjo dik, hadam to bude v pohode
Janulik03 ty neštovice teď pěkně řádí. Aspoň je to jen jednou za život. Ať je malá brzy fit!
Evaeva diik
Aha, nepovinně, to jsem nevěděla.
Já měla neštovice v 16, to teda nic moc... a mladej pán někdy v deseti, kdy jsme odjeli na chatu na Silvestra (a hodlali se tam nezřízeně veselit s celou partou) - hned po příjezdu se osypal, aby nám celej Silvestr zkazil a museli jsme zpátky domů! Tak já bych mu to očkování bejvala napařila povinně, mít tu možnost! ![]()
Janulik03 tak ti nevim, zda je dobry napad hlidat deti s nestovicemi.
barbucha pry prodelany nestovice poskytnou ochranu na cely zivot, ockovani ne.
Ten covid zvladnou, deti uz jsou vetsi, tak snad je to nesejme jak tu nasi Emu. Ale i ona byla po trech dnech dobra.
No, měli prej všichni tři (kromě mladýho pána, ten jako já umírá už v 37,2) pěknejch 39... tak snad to nějak překlepou.
Neštovice nevim, my si nechali dělat loni protilátky akorát na spalničky, a těch jsem měla mraky po těch padesáti letech ještě ![]()
Candance tak asi je to fuk, maly tu bol tiez . Ale tak ked uz mam to volno, co by som si tak zacala? ![]()
Vonku je zima a snezilo, zahradu mam davno pripravenu nastastie, natierat dom budeme, az ked bude teplo, tak aspon tie moje radosti si uzijem. ![]()
Janulik03 ty jsi nestovice jako dite nemela?
Kokoska ale mala vsetci sme ich mali ako deti.
Janulik03 tak to by hlídání nemělo vadit, jak tu padlo.
bůhví kolik měsíců jsem čekala na knížku z knihovny, byla jsem snad 15. v pořadí. Rezervace přišla minulý čtvrtek a dostanu se já do zítřka do knihovny? No nedostanu, vyšlo to na ten nejpitomější čas
Zařadím se zase na konec fronty...
Mulen Zkus tam zavolat a domluvit se.
Garfie to už mě napadlo, ale já strašně nerada volám. Ale strašně.
Odhodlala jsem se a on to nikdo nebral ![]()
Janulik03 tak to by hlídání nemělo vadit, jak tu padlo.
akorat z toho muze byt pasovy opar
Mulen Tak jim napiš mejla!
(jak já ti rozumím!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.