Docela pěkné marcipánové drobnosti mívali ve Vodičkově v Libeřských lahůdkách, ale už jsem tam dlouho nebyla.
Stěžovací vlákno
V Dejvicich bych zkusila U Borůvky, v Kyjevské, pod tím náměstíčkem s koňmi. Kdybys neuspěla tam, ještě v okolí jsou liberske lahůdky a svetozor, ale tam si nejsem jistá výběrem, borůvka je mívá určitě.
Nebo výběr býval v cukrárně Bruno, na Jugo. part., pod úřadem práce.
Mulen hura!
711990 ani jsem to nečekala, čekala jsem zkostnatělou mašinerii veřejné knihovny ![]()
Mulen se slitovali, za to zes sebrala odvahu![]()
711990 Tak!![]()
Mulen Tvá odvaha byla po zásluze odměněna! ![]()
Garfie no odvaha, já se vlastně ani podruhé nedovolala, tak jsem odvážně napsala toho maila ![]()
Dnes jsem poprvé naživo viděla člověka, co užívá mms/cds. Paní středního věku, upravená i pěkně oblečená. Dostala jsem doporučení na web zlutavoda.cz, prý to okysličuje buňky, pomáhá proti covidu i onko pacientům, je to dobré na imunitu, důležité je jen nastavit správné dávkování, jinak to vůbec není nebezpečné. Užívá to i její těhotná dcera a malý vnuk, tomu to moc chutná. Nedělala si srandu ![]()
Mermaid co je mms/cds? (Chci to vědět??)
Mohučanka roztok nějakýho chloridu (chloritanu?), prostě chemická čistící látka určená k dezinfekci nebo k bělení naředěná vodou. Asi jako by sis do drinku cákla kapku sava
Mohučanka savo![]()
Mermaid tak ona stačí coca-cola. jednou jsem jí nechala na dně hrnku, do kterýho jsem si v práci obcas dělala černej čaj a ráno se nestačila divit, jak bylo dno pěkně čistý
stes tak to musím vyzkoušet, pracovní hrníček se mi nedaří pořádně umýt od čajového zabarvení ani pískem na nádobí, tak zkusím colu ![]()
Nejaka osoba mi dnes otravila plavani. Opakovane do me zezadu narazila a kdyz jsem teda zastavila, abych se koukla, jestli se nekdo netopi nebo co se mi to deje za patama, tak jsem dostala sprdunk, ze si mam jit s tema prsama do pomaly drahy. Plavu celkem svizne, ale ona byla s tema svejma ploutvema a plackama, nebo jak se tem pomuckam rika, samozrejme rychlejsi. Mela jsem nutkani ji vyhovet a misto prsou nasadit ultra pomaly kraul, ale neprislo mi to vhodny.
Gatita měla jsi ji utopit![]()
Gatita v bazénu ploutve![]()
Gatita tyhlety soutezici plavci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.