rasaNori v podobnym pripade jsem dceri rikala, ze stejne uz se ji urcite styskalo. Pry jo, ale klidne by si jeste nejaky den dva postyskala ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska je to presne tak:D ale tak stihla jsem v patek bazen, veceri i divadlo, v sobotu jogu, a vyvezt do popelaku hromadu kramu a pouklizet komplet predsin (tam jsem si mela udelat fotku pred a po), zazimovat lyzarske veci, a dneska pilates a zbytek domu. I prokrastinace byla:D
rasaNori tak treba je tatinek zase vyveze :)
rasaNori Tý jo, neflákala ses.
Kokoska nemyslím si![]()
Horiaci pribeh pokracuje. Dovolili sa nam vratit do domu neskoro v noci. Vela sme toho nenaspali. Technika okolo hucala a nad ranom sme hasili niekolko poziarov z coho jeden 20 centi od steny domu
mensi ohnik som este okolo obeda hasila niekolkymi vedrami s vodou z bazenu. Cely den z lesa oproti stupal dym a zvacsoval sa. Nakoniec to vzblklo a slahali asi 10m plamene oproti nasmu domu v lese. Otec zavlazoval travnik a dom a ja som nachadzala behom 5 minut vsetko do kufrov. Potom som sla polievat aj ja. Ohen sa podarilo docasne zahasit ale stale to dymi. Ked sa trochu ukludnila situacia tak som preulozila veci v kufroch a odmietam ich vybalit a budem zit zbalena a v pohotovosti kym sa situacia neukludni co podla poziarnika bude trvat niekolko dni. Boha jeho to je dovolenka!
A rano dosla nejaka reporterka s kameramanom a vysielacim vozom. Poskytli sme jej info co sme videli a zazili a odomna chcela interview na kameru co som slusne odmietla ale za to som jej ponukla videa co sme natocili a bola nadsena. Rovno 2 z nich pouzili v reportazi
eless to je teda fakt super odpočinková dovolená!
Kde to jste?
Přeju vám, ať už je klid. ![]()
eless dovolenkový oddych v pekle
, hrozné, hrozné. Človek sa teší, že konečne vypadne z domu, užije si dovolenku, načerpá nových síl, zresetuje hlavu, obohatí sa o príjemné zážitky.
A bum! Dovolenka hrôzy, súcitím a dúfam, že nikdy nezažijem.
Uf, přiznám se že bych s těmi kufry už byla ubytovaná někde hodně daleko. Ať se vám nic nestane.
eless
buďte opatrní!
Sme na juhozapade Floridy. Vsetkym dakujem za ucast. Je tu mizerna wifi a nejdu mi nahravat fotky. Ledva to prelezie na instagrame
tina To je hrozný, moc jsem ji fandila;-(
tina To je tak smutny osud, hrozný. ![]()
Je to hrůza... Nelu jsem kdysi potkávala, byla nepřehlédnutelná, výrazná, krásná... pak se staly ty šílenosti. :-(
Podarilo sa mi nahrat nejake fotky. Docasne ich tu necham visiet. Nervy mam v pr....
eless zasloužená dovolená, viď?
je mi to fakt lití co prožíváte, vím jaké to je těšit se na dovolenou a pak ji mít zkazenou (a to jsem byla jen nemocna, tohle si nedovedu představit...)
eless na mě jdou mrákoty, jen kdyz to čtu..drzim palce, ať jste v pořádku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.