tina ja ji neznala,tedy ten pripad a jeji osud, precetla jsem si to vecer a byla z toho jedna probdena noc, dokud jsem si ve tri hodiny rano nedala pulku hypnotika. Chce se mi brecet...opravdu je trest smrti nehumanni?
Stěžovací vlákno
eless achjo, to je teda smůla
. Je mi líto, že se to tak pokazilo.
Tohle je strašný, ten hajzl ji vlastně zabil, akorát to měla natažený o léta trápení
Kéž by se mu to mohlo připočítat, aby už nikdy nevylezl z kriminálu.
To je teda hrůza děs. Neznala jsem ten příběh... a přijde mi teda i dost strašný, jak se o tom rozepisujou i s detailama. Chápu, že o tom mluvila sama, ale trochu soukromí a piety by to chtělo, aspoň teď ![]()
tina Taky mě to zasáhlo. Když mohlo být líp,. Strašně smutné to je.
eless To je tak strašné, je mi vás moc líto. :-( A pro ty lidi to musí být katastrofa, i kdyby se vám osobně oheň vyhnul, dovolenou si neužijete.
tina To je tak smutný, ach jo.
Aranel proto jsem se ptala, zda je trest smrti opravdu nehumanní...ve srovnanim s timto utrpenim
Nevíte někdo, jestli stihla dokončit knihu? Asi ne spíš... domenica
Nevím. Ale taky myslím, že spíš ne.
Takhle si ji pamatuju (2017). Byla krásná a originální.

Aranel proto jsem se ptala, zda je trest smrti opravdu nehumanní...ve srovnanim s timto utrpenim
Je až moc humánní, protože rychlej. Všechny soucitný duše mi můžou vlízt na záda, já jsem pro doživotí bez jakýkoliv možnosti propuštění. Nebo jako úplně ideální vidim ten jinde praktikovanej součet let trestu, kterej se může vyšplhat třeba víc než na pěknou stovku...
(Základ je samozřejmě příčetná hlava státu, která nerozdává milosti podle svých osobních preferencí, a rovněž tak charakter první dámy, která se místo osobních návštěv kriminálníků věnuje spíš charitě. Jen tak mimochodem...)
Justiční omyly jsem vynechala anžto spolíhám na 21. století (kdybych byla pro trest smrti). Přece jen, s dnešní vědou...
barbucha těch omylů se pořád děje dost. Ale ono po třeba pěti deseti letech ve vězení zjistit, že se stala chyba, taky nebude zrovna fajn.
Evaeva no ale furt je to řešitelný, blbě, ale ten trest smrti je definitivní.
tina
Tohle je strašný, ten hajzl ji vlastně zabil, akorát to měla natažený o léta trápení
Kéž by se mu to mohlo připočítat, aby už nikdy nevylezl z kriminálu.
Přesně jak píšeš. Já ten příběh neznala, až dnes jsem o ní četla. Nemám slov ... ![]()
continuity jo, jasně že se to nedá srovnávat. Tak jsem to ani nemyslela. Ale vzpomněla jsem si, jak před časem v Americe pustili někoho snad po třiceti letech (justiční omyl) a přišlo mi to snad jako druhý trest. Já si ani nemyslím, že by trest smrti něco vyřešil, pochybuju, že by to odradilo nějaké větší množství pachatelů, aby to stálo za to.
Evaeva neodradí nikoho, jsou na to i výzkumy. Preventivní účinek to nemá.
Nechcem nic zakriknut ale snad sme z najhorsieho vonku. Ohen som nevidela a dym som citila dnes len chvilu. Opat hliadkovali poziarnici a rozryvali zem v lese na sektory. Mozno si budem moct zajtra vybalit kufre a kludne v ramci moznosti dovolenkovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.