Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 07:20

eless Moc vám přeju hezký zbytek dovolené. Užili jste si hrozný stres. A máte nervy ze železa. Já bych už byla buď v jiné lokalitě nebo doma.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 07:27

barbucha continuity sčítání let za jednotlivy tresty povazuju za ideal, dozivoti rovnez. Ovsem na druhou stranu,proc nektere kreatury zivit treba desitky let.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 08:10

stes Součástí trestu by měla být povinná kazdodenni práce. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 08:24
Reakce na stes:

barbucha continuity sčítání let za jednotlivy tresty povazuju za ideal, dozivoti rovnez. Ovsem na druhou stranu,proc nektere kreatury zivit treba desitky let.

​ja souhlasim a k tomu ziveni - moc rada budu kreatury zivit, kdyz budu vedet, ze jsou bezpecne pod zamkem.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 08:42

barbucha doživotí, jo, ale v solných dolech. Aspoň.

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:07

eless Tak snad si tu dovolenou teď už užijete.

Offline Vari
2221 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:07

andulka01 Ta prace povinna je, ale neni ji dost pro vsechny vezne bohuzel.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:08

andulka01 ano, ale žádný lepení pytlíků

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:09

viktorka_od splavu no na to by právě bylo fajn to sčítání trestů, aby i po částečném prominutí taková svině nikdy nevylezla

Offline Vari
2221 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:13

Ja kdysi cetla rozhovor s bejvalym sefem prazsky mordparty a ten rekl, ze on i jeho kolegove jsou proti trestu smrti, ze furt existuje riziko omylu. Jako priklad dal pripad jednoho prostacka, kterej se dokonce priznal k nekolika vrazdam, ktery nespachal. Pred revoluci by dostal provaz, ale diky analyze dna se zjistilo, ze to nespachal. Bylo to i v Pripadech 1. oddeleni.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:17

stes já mám pocit, že trest smrti vyjde (finančně) společnost ještě dráž než doživotí, takže za mě kreatury živit klidně, pěkně pracovat by bylo taky ideální, už jen aby odškodnil oběti či si dokonce na své věznění přispíval, ovšem realizace je dost problematická, takového člověka není možné jen tak někam do provozu vypustit, ani do toho vzpomínaného solného dolu. a uzavřených pracovišť splňujících bezpečnostní požadavky je zoufale málo. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:35
Reakce na stes:

​Tak samozřejmě, ty kreatury by si měly na sebe vydělat. Dyk ani na svobodě by neměly chleba zadarmo... I kdyby měli kriminálníci třeba jen uklízet věznici nebo stavět novou nebo kosit trávu kolem - najedli by se přesně do výše svýho výdělku. Topení v zimě dtto Žádnej hotýlek prostě! 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:44

Malenge Tohle je taky pravda, no..kam je vypustit, aby nedej bože při práci neutekli atd.

Nerozumím tomu, že trest smrti vyjde dráž. 

Takže možná samotka, jídlo 2x denně a ono se to už nějak vyvrbí

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 10:58

stes s tím finančním porovnáním jsem se to kdysi učila ve škole, šlo hodně o ten vlastní soudní proces, mimořádné opravné prostředky, které jsou přípustné jen právě u trestu smrti, aby byla co nejvíc pokryta možnost justičního omylu, pak vlastní výkon trestu odnětí svobody před popravou, kdy průměrně ve světě to vychází třeba na 20 let (bavíme se o státech s jakous takous demokracií, ne o Číně) a za tuto dobu jsou tito vězni většinou umístěni ve speciálních křídlech věznic, náklady na zabezpečení, personál speciálně vycvičený, drahé jsou jakékoli převozy, třeba k lékaři apod. je to prostě drahá akce.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 11:00

Malenge díky

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 13:25

stes I kdyby měl jeden den vykopat pět metrů příkopu, druhej den zasypat a třetí den nanovo a furt opakovat... celej zbytek jeho mrzkýho života.
Na Pankráci mají několik perfektně vybavených dílen. Kamarád zíral jak puk na tu zámečnickou, vyráběli tam ve velkým takový ty plotozábrany na koncerty. On jim tam jel svařovat nějaký okna nebo brány, to vězňům svěřit nechtěli

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 13:36

andulka01 to by šlo

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 13:54
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 13:56

andulka01 to mi připadá jako dobrá varianta, taková marná ubíjející činnost, pořád dokola. Ať pocítí, že nemá žádnou cenu pro svět, neužitečný a postradatelný.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:32

andulka01 mne se moc libil napad v jedne knize od Parala. Ve vezeni jen to nejnutnejsi a za vsechno navic prace. Tam teda dost bezucelne kopali nejake prikopy, ale ten princip fakt dobry. Chces konzervu navic? 5m prikopu. Chces deku navic? 3m prikopu. Asi ve mne drime sadista