Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Luna
10867 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:38

marieu Já sice nemám tak náročnou práci jako ty, ale dnes už jsem fakt nevydržela, protože mám ve třídě asistentku, která tam prostě vůbec není. Mám tam asi 5 papírových děcek, co mají pocit, že když mají razítko z PPP, nemusí nic dělat, jen vyřvávat a lítat po chodbě. Asistentka místo toho, aby s nima aspoň občas pracovala, chodí na pokec do kanclu, na cigáro, tamhle něco zařídit, tamhle jakože něco zapsat a když jsem se dozvěděla, že má propustku na pátek, kdy máme s celou třídou jít na dopravní výchovu mimo školu, tak jsem se už nasrala a šla za vedením, že ji tam příští rok nechci a ať mi tam dají někoho, kdo tam bude trochu fungovat. A prý že jo. Že to takhle sama furt táhnout nemůžu. A když už jsme byli u toho, tak jsem si rovnou řekla, že nechcu učit tělák, že nebudu pobíhat po hřišti jak magor, ať mi dají angličtinu.A mám to. Hotovo, Vyřízeno. Třeba tě to taky nakopne, protože já jsem zářný příklad "hodná a blbá".

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:41

Luna wow jednou se to ucho prostě utrhne 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:50

Luna  ses borka!

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:56

Luna dobře jsi udělala..já včera koukala na reportáž z Bíliny a Děčína, a tedy opravdu se máme na co těšit, s budoucí nepřispůsobivou omladinou. Takže když už má asistentka pomáhat, tak ať to dělá nebo vypadne. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:09

stes Já zaslechla něco o Ústí, to je ono?

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:12
Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:13

Karja Fiction 

V pořádku, nemám z toho nějaké trauma a není to pro mě nijak citlivé. Normálně při porodu, který teda nakonec skončil sekcí, mi praskla děložní hrana (jsem si přečetla ve zprávě) a několik hodin poté jsem začala krvácet do břicha, strašně to bolelo, ve zprávě píšou, že jsem měla hemoragický šok, tak mě znova operovali, ta děloha byla zase prasklá, takže nakonec ta hysterektomie. Blbé je, že to byl akutní výkon a se vším tím spojené ty zdravotní následky, jinak jsem s tím vyrovnaná, resp. nemusela jsem se s tím nějak moc vyrovnávat, až někdy minulý týden jsem se nad tím zamyslela, co se to vlastně stalo, jak to taky mohlo skončit... Což mi připomíná, že se musím objednat na kontrolu po šestinedělí.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:21

dzizisketa promiň, nechci tě nijak jitřit, ale nemůžu nereagovat. Děložní hrana nepraskla PO porodu, po sekci. Nemůže samovolně prasknout bez nějaké děložní aktivity nebo "násilí" . Praskla při sekci (nejspíš při vybavování dítěte, pokud se jednalo oroubějlý porod na velkén nálezu) a ke krvácení došlo následně, což je prostě pooperační komplikace. To jen pro pořádek, aby nevznikla nějaká poplašná zpráva tady pro ostatní. Je mi líto, žes měla takový průběh, to je opravdu extrémní!!! A jsem ráda, že můžu číst, že jste v pořádku.

Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:29

marieu 

Aha vidíš, ještě že to čteš. Já to pochopila, že se nějak rozjel ten šev, jak mi to při sekci zašili. No jak říkám, moc jsem nad tím nikdy nedumala, beru to jako výjimečnou situaci, takového černého petra.

A když už tě tu mám - pořád dumam, co mám do porodnice poslat jako poděkování. Kafe a čaj a třeba nějaké sušené ovoce místo bonboniéry? Co by třeba potěšilo vás? Byli tam na nás vážně moc hodní.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. května 2022 11:33

dzizisketa hodně černej petr. Ta ruptura tam prostě byla, pak je otázka, jak to bylo ošetřeno při tom císaři, jak to bylo přístupné ošetření atd. Víc mi nepřísluší komentovat, nebyla jsem u toho.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:09

Nám dneska tak extrémně smrděj Kávoviny, že se mi z toho dělalo venku fakt šoufl...

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:14

tina Já jsem dneska vylezla na balkon, puch jako blázen....koukám koukám, dřív jsem tam dávala plinky, tak jestli tam něco není zapomenutého...no bylo, starý filé z mrazáku:-D..Ja ten balkon totiž používám jako takový to chvilkový překladiště mezi odpadkovým košem a popelnici, tak se mi to vymstilo...Vůbec nevím jak dlouho to tam žije, kdy jsem to vyndavala,myslím že to můžou být dva týdny-D....Jako fakt to byl puch, že se mi to nahrnulo až dovnitř ten puch!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:15

dzizisketa Děkuju za odpověď, mě to prostě zajímalo jak se to celé takhle mohlo semlít. 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:18

Karja plínka by se nám tam taky mohla zatoulat, filé nikoli, ale chápu a soucítím

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:30

dzizisketa Nějaké dárky do nemocnice řešila jednou Sweet Potato a myslím, že se shodli všichni na nějakych sušených pochutinach, snad i sušené sýry a nějaké ořechy a tak. Já dnes naší dětské doktorce koupila takovou menší kytku, ona je k zastižení prostě nonstop, psala jsem ji o vanocich, teď nedávno večer a otevřela mi druhý den ordinaci dřív, navíc s našima holkama je v ordinaci fakt hrozně práce aby se uklidnily a tak....ale jako přijde mi, že to poděkování vyznělo tak jako trapne, já to asi neumím tak dobře vyjadrit, ale treba ji to trochu potěšilo! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:34

tinaVíš jak je to, když ti smrdí, logr z kafe a nebo nechutná, že jo?

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:37

Kan asi si sedím na vedení...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:38

tina Těhotenství?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:40
Reakce na tina:

Nám dneska tak extrémně smrděj Kávoviny, že se mi z toho dělalo venku fakt šoufl...

​byly doby, kdy u nas byla citit bud cokolada nebo pivo, podle toho, jestli foukal jizni ci severni vitr. Ted uz jsou oba podniky zavreny, tak nic...

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:40

Kan jen to ne Ony smrdí dost často, ale dneska je to fakt nějakej extrém. A kafe zrovna dopíjím (bez logru teda) a chutná a voní jako obvykle.