ziginkato je hrozny, musela byt uplne na dne..chudinky deti
Stěžovací vlákno
ziginka to je mi moc líto, upřímnou soustrast
ziginka moc me to mrzi
ziginka Upřímnou soustrast, to je hrozně smutné. Chudák holka a hlavně pozůstalá rodina. Škoda, že jí nikdo nedokázal pomoct, ať už se jí v hlavě honilo cokoli. ![]()
Tulipe continuity luciole Je to pravda, pod vlivem této debaty jsem koukala na nějaké pražské gymply a teda nedá se to srovnat. Dcera byla letos na šestileté první na oba gymply v Olomouci, na které se hlásila, na tom třetím by teda byla úplně za hvězdu, tam jsem byla až překvapená, jak mizerné výsledky mají. No ale mrkla jsem na nějaký pražský gympl a tam by se pohybovala až někde za desítkou. Nevím, jestli jsou v Praze chytřejší děti, nebo ambicioznější rodiče, těžko říct, ale rozdíl to teda je veliký.
Nevím, jestli jsou v Praze chytřejší děti, nebo ambicioznější rodiče, těžko říct, ale rozdíl to teda je veliký.
ne, jen vic deti
moora Ale zase víc gymplů, v Olomouci jsou čtyři (a tři z toho otevírají šestileté).
Garfie tech sestiletejch je obecne, myslim, vubec malo. Alespon, kdyz byly moje deti v tom veku. Osmilety a pak ctyrlety, sestiletejch par
ziginka to je hrozný ![]()
moora Jo, to je jasný. Ono asi není jednoduchý u toho cizojazyčnýho zajistit nějakou kvalitu.
ziginka ach bože, úprimnú sústrasť ![]()
Přítel připravil na svém pozemku a přilehlém veřejném břehu řeky pro přátele čarodějnice, věnoval tomu spoustu času a práce. Postavil nové ohniště, připravil dřevo, gril, sezení, nakoupili jídlo, pití, nahlásil to hasičům. Když to včera s kamarády ladili, přihnal se jeho strýc ze sousedního pozemku (ty rodiny jsou ve při) a velmi sprostě je rozehnal, že žádnou oslavu nedovolí. Do jeho pozemku, ani jeho části břehu by to nijak nezasáhlo a hluk je odstíněn stromy. Jednoho z těch chlapů dokonce fyzicky napad. Takže celá příprava vniveč, protože ten pitomec by to prostě kazil a volal na nás policii, hasiče, cokoliv jen aby udělal zlé. Přítel je z toho zničenej, s kamarády se dlouho neviděli a těšili se že si u ohně a buřtů konečně popovídají. Achjo prostě, je mi to moc líto.
andulka01 strýce bych ignorovala a oslavu udělala. Co může? hasiči to mají nahlášené, policie přijede, zjistí že ok. A pokud na někoho zaútočí, zavoláte policii vy... možná to nebude nejpovedenější oslava, ale berteto jako investici pro budoucnost, že mu ukážete, že narazí. Jinak by vám v budoucnu tyhle naschvály dělal pořád.
andulka01 ja bych tu oslavu udelala taky. Souhlasim sSunEclipse .
andulka01 já bych to taky nevzdávala. Když přijdou policajti, tak zas odejdou. Ver mi, máme zkušenosti, kterýma se tady nechci úplně chlubit.
Oni přijdou klidně třikrát a třikrát tě upozorní, ale reálne se vůbec nic nestane.
andulka01 já souhlasím s ostatními. Chápu, že si nechcete kazit večer, ale takhle to bude ještě zkaženější a ještě bez boje. A příště to skončí stejně.
SunEclipse crazydaisy continuity Jsem téhož názoru, ale kluci se dohodli, že by to prostě byl opruz, on strýc je fakt magor. Přesunuli se na veřejné čáry do vsi vedle, ale už to proste nebude úplně ono. Kdybych u té hádky byla, myslím, že bych strýci vysvětlila kam až sahá jeho právo.
On je to dlouhodobý problém, je to bratr přítelovy maminky. V podstatě ji okradl o půl domu a pečlivě udržovanou zahradu po babičce. Dům se mu trochu rozpadá, dendrologickou zahradu neudržuje a dělá problémy jak může. Cirkulárka pouštěna hned za plotem když my vedle pojem kafe je to nejmenší. Já vlastně nevím proč mu furt ustupujou, asi je jim trapné se hádat v "rodině".
Ano, moc málo míst na tolik uchazečů a šestiletých gymnázií je v Praze vůbec největší nedostatek, převis je potom enormní. A ten systém přijímaček je úplně špatně nastavenej. Ten tlak na výkon je potom strašnej, k tomu některý ambiciózní rodiče... Děti jsou všude stejně chytrý.
Nejdřív jsem se tomu odmítala podřídit, žádný přípravný kurzy, žádnej dril, chytrý dítě přece nemůžou nevzít... No, rodiče o pár let starších dětí, co už si tím prošli, se mi vysmáli, že jsem asi spadla z višně, že to jinak nejde (tady v Praze teda)... a měli pravdu, bohužel.
Jsem se teď taky podívala na pár výsledkových listin mimopražských šestiletých gymplů a naše nebohé dítě (v Praze 105. na všeobecném a 47. na dvojjazyčném) by bylo se svými body klidně na 9.,7. či 2. místě jinde... Že je to až tak propastej rozdíl jsem teda netušila...
Na tom našem jsou uchazeči i s 85 body (60. místo) pod čarou a mimo Prahu klidně i se 40 body přijati na 30. místě... To potom chápu, že se někde chytrý děti nemusej nijak zvlášť připravovat. ![]()
ziginka úprimnú sústrasť
ziginka to je hrozný
a Maureen to taky.
Takže moje stížnosti jsou banální: 1) rozkvetl pravděpodobně bez a mě bere alergie se vší parádou, 2) našich kočka měla včera na tváři pořádný klíště, který pak dokonale nacucaný samo odpadlo, já ho našla na dlažbě a rodiče ho spálili v kamnech, ale proč prostě existujou takový zbytečnosti jako alergie a klíšťata?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.