Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:52

Ráno jsem našla v předsíni obrovský nacucaný klíště. Fuj hnus!

Ještě že mi čokl nesmí do postele a hned jdu kupovat tabletku!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2022 12:59

barbucha Fuj. Já ho bohužel našla už i na dětech....a tyhlety domovní, aneb když máš nacucany klíště a přitom seš celej den na gauči  tak to nosil domu sambo a děda z těch jejich lesů! No na dědu nemám páky, ale sambo už musí po příchodu do naha. Strašnej humus ta klistovina! Asi jim taky koupim tabletky.  

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. května 2022 13:00
Reakce na Karja:

sambo už musí po příchodu do naha. 

​Ty dračice jedna!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2022 13:03

barbucha No ani ne!

Offline Sweet Potato
40408 příspěvků moje polička 03. května 2022 13:16

moora A i když pivo narozdíl od čokolády nekonzumuju, pivovar voněl o dost líp, než připálenina z čokoládovny.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. května 2022 13:24

Fuuuj, klíšťata! Ale je štěstí, když ho najde dospělý, jednou jsme přijeli po víkendu domů a dcera, mohly jí být tak tři roky, v obýváku volala: Podívej maminko, korálek! A má nožičky!

Ještě že si tehdy nestrkala nic do pusy...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. května 2022 13:33
Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. května 2022 14:03

Mohučanka to spolklnuty klíště je moje noční můra! Naštěstí je to prej jenom nechutný a kupodivu nijak zdravotně závadný, ale teda .... bleeeeeeee

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 14:06

Sweet Potato čokoládovnu nevím jak smrdí, ale pivovar děsně. A to mám pivo ráda. Tady smrděly psí granule, to je teprve něco. Ale nějak se to dlouho řešilo, a už se to neděje.

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 03. května 2022 15:03

dzizisketa To jsi tedy měla pěknou polízanici..  Já jsem právě myslela, zda jsi neměla 1. porod sekcí a v místě jizvy nedošlo při druhém těhotenství k  ruptuře, ale tak už jsme si to s pomocí marieu daly dohromady. Musel to být asi fakt masakr, protože jinak se snad i na hlavu stavíme (gynekolog i ARO), aby se děloha zachovala. Hlavně, že jsi v pořádku, a že se ty komplikace nedotkly přímým způsobem i miminka. Často je v podobných situacích stav, kdy se zachraňuje matka i dítě. A myslím, že jim nic nosit nemusíš, že jsou šťastní, že jsi to zvládla a že si nestěžuješ. Jinak hodně oddělění prospěje, když přijde písemné poděkávání a kopie se odešle i na ředitelství. A naše sestřičky nejvíc ocení jednotlivě balené čokoládky - jako je třeba bonboniera Merci.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 03. května 2022 15:14

Evaeva U nás jsou Dorties, jednou týdně pečou korpusy, voní to po celým logistickým parku a u kolegyň výrazně stoupá spotřeba čokolády :)

Vůně pivovaru občas super, ale nemohla bych to moc často. A teda ten smrad psího žrádla, to tě lituju. Jsem tuhle jela na kole přes Sobín (nebo někde tam) a dost lituji těch co tam bydlí, mě bylo zle od žaludku z toho.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. května 2022 15:19

andulka01 kamarád byl něco zařizovat ve výrobě v Propesku a říkal, že ten smrad byl naprostej masakr. Ani si to nechci představovat....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 15:23

andulka01 no když to občas zaválo od odkolku, to jsem měla hned na něco chuť. U nás to žrádlo naštěstí tolik cítit nebylo, jsme o trochu dál a jetě musel být blbý vítr, bylo to nepříjemné, ale dalo se. Směrem dál z Prahy to měli horší. Ale teď už se to neděje, něco tam vylepšili.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 03. května 2022 15:30

Evaeva Jestli si dobře pamatuji, tak hygiena neměla dostatečný základ v legislativě. Smrad nebyl zákonem omezen

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 15:39

andulka01 já myslím, že i smrad je omezenono se to snad dá i nějak měřit? Nebo si lidi holt tolik stěžovali, nevím.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. května 2022 17:00

Kdysi jsem jezdila pracovne do Mestce Kralove a tam na kraji obce byla nejaka drubezarna nebo lihen kurat nebo co. I pres zavreny okna a vypnuty vetrani mi to vzdycky nalezlo do auta, citila jsem to jeste druhy den. Strasnej puch, chudaci lidi v okoli.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. května 2022 21:37

To ste mi pripomenuli ako som zistila, ze som prvy krat tehotna. Bolo to na Lofotach, mestecko Henningsvaer, fakt nadherne ale ten rybi smrad! Jedna noc, myslela som, ze ju neprezijem. 

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. května 2022 21:44

Mrakoplas jejda, mame tam v cervnu jet :(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 21:44

Kokoska tobě už ale asi stejný problém jako mrakoplaš nehrozí, ne?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. května 2022 21:46

Kokoska tak ale tehotna nie si, tak si safe! :))

Ja som v tehotenstvach nemohla ryby ani citit, ani sambo ich nemohol jest pri jednom stole so mnou. Nikomu inemu ta aroma tak nevadila, neboj!