Evaeva ani omylem, ale na rybi smrad nemusim byt tehotna! Tech trznic, co jsme uz na ruznycn cestach prolezli! A ten muj rybomil nikdy nevynecha rybi sekci.
Stěžovací vlákno
Mrakoplas jak jsem psala, ja na to ani tehotenstvi nepotrebuju :(
Kokoska No tak to rozhodně nedáš! Nedá se nic dělat, pojedu za tebe......:-D Já si myslím, že už natolik tady známe své role v domácích podmínkách, že by ta výměna v pohodě prošla!
Karja jo, a sambo pujde na ryby, vid? To bych si pomohla!
Zemřela Meda Mládková![]()
Kokoska tak na rybi trh na Zanzibare som sa neodvazila vkročiť ani netehotna, hned som sa na päte otočila:)) Takže ak si tam zvladla vkrocit, na Lofotach to das s prehladom, neboj!
Mrakoplas tam jsme nebyli, dik za varovani ![]()
Kokoska :-DNeboj, já nemůžu mít ani kapra v lednici, mně to taky hrozně smrdí. Tohodle jsem ušetřena. Jeden čas lovil něco fakt smradlavýho, to mu pak i normálně smrděly ruce a musel si je úplně drhnout. Já to taky nesnesu, ale ten trh bych asi dala, mně to hodně vadí v těch domácích podmínkách jakoby.
Kokoska
no tak do kapsy něco hodně aromatického a budeš čichat k tomu.
Když jezdím ráno do práce, tak cestou vídám jednoho pána, jak vodí vnučky do školky. Je to moc hezké a zároven smutné, protože ten pán by měl nastoupit do vězení kvůli tomu spadlému mostu ve Studénce. Vím, že to byla hrůza, zemřeli tam lidé, ale je mi ho šíleně líto. Neudělal to schválně, bude s tím žít do konce života a teď mu hrozí, že ho ještě zavřou na dost dlouho. Až ho pustí, tak holky budou už velké.
Len Tak abys tu nebyla teď osamocená. Achjo. Zemřela Meda, ikona uměleckého sběratelství. 102 let, má veliká úcta, zejména pro tu trpělivost s námi. A děkuji
Medě za kulturu, kterou nám uchovala a přinesla zpět.
Garfie Přesně. A ten soud se táhne už fakt hrozně dlouho. Je to smutné.
moora To, že zemřela paní Meda je mi moc líto, ale ten Pospíšil ať fakt drží hubu...
Co řekl? Zaznamenala jsem od něho jen oznámení o úmrtí.
andulka01 krásny vek, RIP![]()
barbucha aj mne sa hnusia, jedného vyžratého som so špeciálnou pinzetou vyťahovala Emke, spí so mnou v posteli a ako som ju hladkala, zacítila som ho. Hnusí sa aj mne, ale keď som ho vytiahla a mrvil sa ako najatý, skončil v papierovej vreckovke v koši. Pokazil mi ráno, kupujem Advocate.
Garfie brrr je to určitě hrozné, ale těžko takto soudit. Já když občas slyším a vidím ty manažery ve firmách, podřízení je na rizika upozorňují celá léta, dokud se nic nestane jsou všichni v klidu. U nás ty důsledky obvykle nejsou tak strašné, az na vyjimky jde jenom o penize, ale i tak jsou ty diskuze výživné.
Navíc se pánové odvolali,jak dopadl ten krajský soud jsem nedohledala, u okresného dostali tri a půl roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.