Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 02. května 2022 19:03
Reakce na marieu:

viktorka_od splavu největší problém našeho stavu je v tom, že to pořád prostě vidíme jako službu lidem, no.

​A management a okolí (ti laskaví ctění klienti) vás v tomhle názoru jistě ještě utvrzujou. Páč to taky nic nestojí (jen váš čas, námahu a nervy).

Nejsem zdravotník, tak v tom tak moc nejedu... ale nastupovala jsem do špitálu, kdy tam vládl ředitel kterej měl heslo Vše pro zaměstnance, a fakt pro něj byli na úplně prvním místě, prostě jim sloužil. A měl pravdu, protože ta spokojenost byla prostě všude vidět, a pohoda se pak přenášela i na ty klienty, ti si nemohli personál vynachválit a byl to jeden ze znaků našeho ústavu.

Další ředitel už stál za starou bačkoru a ještě ukrad co moh (spolu s kamarády managery), takže spokojenost (a tím i celková úspěšnost) pominula... další byl slabej a teprve teď po letech se to zas vrací do normálu. To prostě sami zaměstnanci nestrhnou, kdyš máš vedení na hovno, nebo na tebe kašle...

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. května 2022 19:13

marieu Tohle je cesta do pekel, pro tebe. Ja uz ziju v tom, ze je to proste prace a abych ji mohla rozumne vykonavat, musim byt psychicky a fyzicky alespon trochu v pohode. V modu jako ty jede tata, uz 45 let. Myslim, ze duchodu se ani nedozije, protoze "to by to tam mohli zavrit". No ale to by nemel byt jeho problem. Dokud jemu podobni nevymrou, tak se to nikdy nezmeni. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 02. května 2022 20:49

Jos ono se to totiž s podivem nakonec nezavře, ale začne to fungovat alespoň trochu k věci. 

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 21:43

marieu No ona ta gynda (a porodnictví) je teda taky dost specifický, myslím, že přes svůj obor mám celkem přehled.... operace X ambulance, příjmy a propouštěčky, gynekologie a porodnictví, to, jak šéf pouští k operativě, co ho naučí a kam ho pustí, to, kdo v noci bdí a rodí a kdo se trochu veze,..    No, buď za sebe budeš bojovat nebo vyhoříš. Asi jsi ještě mladá, ale do budoucna máš před sebou krásnou možnost ambulance s velmi pestrou náplní (prevence, neplodnosti, těhotné, záněty, nádory, antikoncepce, hormony, endometriosa, menopausa, ultrazvuk, drobné výkony,...), být svou paní, bez služeb, s volnými Vánoci, ....

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 21:47

barbucha Jj, máš pravdu, spokojenej zaměstnanec, co cítí, že ho ředitelství hýčká, umožní mu bezproblémově zaparkovat, dodá dobrou stravu, nějaký ten benefit a (úplně zadarmo) občas slovně ocení jeho práci... to je nejvíc! A  určitě se to odrazí na vztahu zdravotníků ke pacientovi (pardon, klientovi ).

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 02. května 2022 21:52

Fiction tatova ségra v necelých padesáti, zjistila, že jediné dítě ve třetí třídě neumí v podstatě číst, tak povesila kariéru na detské JIPce v krajské nemocnici na hřebík a šla dělat na obvod do strašné díry. A nemůže si to vynachválit, pacienti jsou nadšení, ona v pohodě. Víc času, víc peněz, víc klidu. 

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 22:50

continuity Jj, co tak koukám do okolí, tak každy, kdo z nemocnice uteče, si to nemůže vynachválit. Ti z nemocnic někdy nad těmi ambulantními ohrnují nos, ale já říkám, že jaká ta ambulance bude, záleží na každém, jak si ji zorganizuje a povede.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 02. května 2022 22:53

Fiction no právě, ona si nic dokazovat už nemusí. Taky si to hodně přeorganizovala, má zaockovanych, a teď myslim placené nadstandardní očkování, o deset procent dětí víc, než je slovenský průměr a to je fakt z chudého koutu. Prostě dělá to celé tak, aby ty její děti v nemocnici výhledově končili co možná nejméně. 

Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 02. května 2022 22:55

Fiction 

Moje ambulantní gynekoložka pracuje i v porodnici. A po haluzi měla v nemocnici službu, zrovna když mi teď rupla ta děloha, takže byla i u mé operace. Sranda. 

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:14

dzizisketa Jo, to bývá, že si nechávají nějaký nemocniční den. Nebo chodí vypomáhat se službami. A prosím tě, proč ti rupla děloha? Vím, že jsi byla těhotná, to se stalo ke konci toho těhotenství? Nebo potom? Měla jsi sekci? To byl asi mazec, ne?

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:17

continuity To je dobrá!!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:21

Fiction Já se teda přidám, na tu tvoji anamnézu dzizisketa jsem se chtěla už několikrát zeptat, pokud to pro tebe není nějak už hodně citlivé. Protože je to teda desnej příběh, nebo jak to rict, zlom, nevím, nedokazu se opravdu nějak citlivena vkusně vyjádřit. 

Online Fiction
1643 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:28
Reakce na Karja:

Fiction Já se teda přidám, na tu tvoji anamnézu dzizisketa jsem se chtěla už několikrát zeptat, pokud to pro tebe není nějak už hodně citlivé. Protože je to teda desnej příběh, nebo jak to rict, zlom, nevím, nedokazu se opravdu nějak citlivena vkusně vyjádřit. 

​Teda teď ve mně úplně hrklo, zda se neptám na něco, na co bych se ptát neměla.... myslela jsem, že když o tom takto dzizisketa sama mluví, že se jedná už o probranou záležitost, třeba v dětském vlákně, kam nechodím. Takže trochu couvám a netlačím na odpověď.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 03. května 2022 06:19

marieu chápu a tlapkám

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 03. května 2022 08:46

zemrela Meda Mladkova

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:07

moora To, že zemřela paní Meda je mi moc líto, ale ten Pospíšil ať fakt drží hubu...

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:10
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 03. května 2022 09:35

Zemřel Radim Uzel, bylo mu 82 let.

Paní Meda..

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:32

Dadoo Uzel mi byl třeskutě protivnej, přišel mi trochu nechutnej, reklama na Arginmax s ním jako sexuálním ďáblem teda snad skončí, z tý mi bylo trapně, ale jistě to byl odborník. 

Mládková .. to byla jiná káva. Obdivuhodná žena a dáma, kéž by bylo víc takových. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. května 2022 10:36

Čest jejich památce. ♡