andulka01 detaily neznám, jen to, co sama p. Meda říkala na veřejnosti. Blízký přítel kterýho si oblíbila a kterýmu svěřila svou nadaci a zmínila se i o tom, že po ní bude dědit. Jaká je realita vůbec netuším.
Stěžovací vlákno
crazydaisy aha
tak teď je obrázek tak nějak úplnější... Napadlo mě to, ale doufala jsem, že paní Meda nesedne na lep takovýmu šmejdovi.
crazydaisy Takže víš úplný hovno. Hm
Sedmá z devíti a ty máš nějaké lepší zdroje?
tzaziki taky přísahám na ten hemagel. V prvním těhotenství jsem byla z ničeho nic nesmírně mamuálně nešikovná, samej úraz na rukou a přišla jsem o část nehtu na prostředníčku (detailů ušetřím i sebe, jen si na to vzpomenu a ježí se mi srst). První krytí jsem si dala s Betadine a mastným tylem, ale převaz pak nic moc- i po delším namočení velký špatný. Hemagel hrozně rychle snížil tu citlivost a převazy byly mnohem, mnohem lepší. Nešetřila jsem na vrstvě a koupila spešl krytí, aby to dakt nevysychalo pod obvazem a bylo to to nejlepší, co jsem vymyslela.
marieu V poslední době jsem zkusila na rány ledascos:Betadine, Haemagel, něco se stříbrem, suché krytí, vlhké krytí, sušení fénem, obklady z řepíku..........stejně všechno "vyhnilo", časem zajizvilo.
tzaziki tý brďo, to máš teda nějaký speciální. Co nějaký stěr z rány??
tzaziki no a nepomohlo by šití? To pak to tělo nemá tolik práce s nápravou a mohlo by méně divočit.
tzaziki když se tatínkovi nehojila kdysi rána na kotníku, našli mu díky tomu cukrovku, bych si zašla k dr. na krev
tzaziki babská rada je obklad z beraního ocásku, to funguje skvěle. Mimo nějakého vyšetření.
marieu O tom už jsem též uvažovala. Ale spíš to přičítám zblblé imunitě.
Makara Na šití to není, skalpace povrchových vrstev.
viktorka_od splavu Nestraš, rodinné dispozice mám, ale snad mám ještě čas.
Evaeva Co je beraní ocásek?
tzaziki takový plevel, na chalupě to roste všude, ale neznám oficiální název a Google nepomohl. Třeba bude vědět někdo jiný.
tzaziki kdyz mel tata seriznuty kus kuze tak 3x3cm kvuli odstraneni znamenka, a nebyla to jen povrchova vrstvicka, vzdycky pri prevazu jsme to postrikli dezinfekci, natreli takovou hnedou jodovou masti Braunovidon. Na to prisla mrizka napustena vazelinou, aby se dalsi vrstva neprilepila k zive tkani, a pak sterilni gazovy ctverecek s antibiotikovou masti. To vse se prekrylo sterilnim krytim, takova ze vsech 4 stran lepici naplast. Zahojilo se to krasne.
Evaeva Strejda google hlási Rdesno
Kokoska Děkuji, píši si
tzaziki ta dezinfekce samozrejme nejaka nestipava :) My meli neco z nemocnice, nazev uz si nepamatuju a nemam to tu, ale v lekarne by poradili.
tzaziki vek nevek, viktorka_od splavu ti radi moc dobre, tak aspon pro klid duse....Ja jsem teda lehce v soku, kolik je v nasem okoli deti diabetiku:( (i kdyz to je teda v naproste vetsine DM 1. typu)
Evaeva Jo, s tou Krizkovou je to takový smutný když to nekde vidím. Hlavně si třeba rikam, že on je i poměrně starej, je mu přes 50, což mi prostě takhle k malejm dětem a base přijde takový blbejsi, než kdyby mu bylo 30, že si to asi i dost uvedomuje, že ten čas s detma už nevrati a ještě začínat nějak znova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.