Karja to jsem ani nevěděla, že je starší.
Stěžovací vlákno
tzaziki strach, nestrach, je lepší o tom vědět než nevědět.
Na druhou stranu,babička se takhle blbě hojila celý život a cukrovku měl jen děda. (Ten si ji teda s prominutím vychlastal, takže kdo máte dispozice, fakt pít s mírou).
Evaeva Jo, tak je mu přesne 50, teď to googlim. Měla jsem pocit že víc. Ale nevím už několikrát jsem si to u těch článku prostě tak pomyslela.
crazydaisy aha
tak teď je obrázek tak nějak úplnější... Napadlo mě to, ale doufala jsem, že paní Meda nesedne na lep takovýmu šmejdovi.
No on to s ní proved podobně jako kdysi Dáša s Havlem. Prostě si ji pohlídal, nikoho jinýho k ní prakticky nepustil a mazal jí med kolem huby 24/7.
Ad spekulace Mládková - Pospíšil - jeho vyjádření:
"Před několika lety upravila fungování Musea Kampa tak, že nebudou spekulace o jejím miliardovém majetku. Všechen majetek totiž patří Nadaci Jana a Medy Mládkových a já jsem pouze správcem. Nadace má svou správní radu.“
Tak jasně - zadarmo to nedělá, ale ....Paní Meda se dožila úctyhodného věku a v posledních letech života už asi mnoho společenských aktivit nezvládala - a dovedu si proto představit, že ji jeho návštěvy prostě těšily. A pokud mu nějak finančně přilepšila? Nevidím na tom nic špatného - zákonné dědice neměla, tak co řešit?
Hanka H Tohle je typický příklad, psali to v novinách, musí to být pravda :-).
999 Promiň, ale kde se vyjadřuji ve smyslu - psali to v novinách, musí to být pravda? Naopak, připouštím, že Pospíšil finančně nevyšel naprázdno.
Hanka H Tak jestli jsi citovala z jiných zdrojů, než z médií, tak sorry.
999 Citovala jsem z médií, ovšem nekomentuji ve smyslu pravda - lež. Viz další část mého předchozího příspěvku. Ty máš nějaké podložené informace, že Pospíšil byl pouze a pouze zavrženíhodný lump, který tuto dámu bezostyšně připravil o majetek?
Hanka H Ne, o majetek ji nepřipravil.
999 a on ji fakt takhle odstrihnul od okoli schvalne, z nejakeho duvodu?
Ja ze je tohle hrozne tezke, kdyz si vezmu, ze 2 roky tu byl covid, odstrihnul se kde kdo, pro ty stare lidi to byla vetsi zmena nez u kohokoli jineho. Uvedomila jsem si to nedavno v souvislosti s pribuznou.
Lamicka Tomu důvodu úplně nerozumím, spousta lidí za ní chtěla chodit, ale odpověď byla: paní Meda spinká. Byla na tom mnohem hůř, než prezentoval veřejnosti a není pravda, že se zhoršila až v posledních měsících.
999 hm, to je smutne :(
999 moje babička umřela v 98 a i když skoro do konce byla mentálně dost v pohodě, tak ten minimalne poslední rok už byl takovej...řekněme dost nedustojnej, ani nechtěla, aby ji tak videl někdo mimo rodinu
Potrefenáhusa Tohle fakt není ten případ, že by nechtěla.
999 já o tom nic nevim, jen ze tohle hodně vysoký staří už je fakt dost nahovno ![]()
Potrefenáhusa To jo :-(
Potrefenáhusa jo, mas pravdu. Ono se rika "krasny vek", ale kdyz vidis, jak to telo uz neslouzi, cimz se ten clovek trapi a jeste si treba pripada na obtiz, neni to krasny vubec.
Tak já tu sháním šaty na svatbu během ledových mužů a oni hlásí na příští víkend 30![]()
(narozdil od Dolezelovy, ta mela nosanek vzhuru uz na fakulte. A uz jsem uplne alergicka na titulek nejkrasnejsi lekarnice...tak jiste..)
Joo, kolegové vyprávěli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.