Evaeva to máme stejný problém, kamarádi mají svatbu v tisé, takže tam může být od 10 do 30 stupňů. Ještě jsem nic nevymyslela. A chtěla jsem nakupovat tenhle víkend, a teď ani nemůžu mezi lidi...
Stěžovací vlákno
rasaNori já jsem právě připravená na zimní variantu. Musím dokoupit aspoň boty a dětem kraťasy
Naštěstí mám v sobotu volno. Potřebuju teda pracovat, ale na chvíli se utrhnu.
rasaNori já jsem právě připravená na zimní variantu. Musím dokoupit aspoň boty a dětem kraťasy
Naštěstí mám v sobotu volno. Potřebuju teda pracovat, ale na chvíli se utrhnu.
Evaeva jaký kraťasy a jakou velikost by sis představovala? Já tu mám dvoje nový 104 ještě s cedulkou, syn si je loni odmítl byť jenom vyzkoušet.
Barva myslím odpovídá, cihlový na knoflík, modrý jsou do gumy a ta šňůrka jde vytáhnout. 
žluťásek ty by byly fajn, díky. Akorát se bojím, že 104 bude jednomu velká a druhému malá
Ale staršímu by možná byly, je hubený.
Evaeva bohužel nemůžu nikam dovézt, dítě má zas horečky a jsme doma sami. Leda by sis přijela k nám nebo do knihovny je můžu poslat zítra :)
žluťásek uvidím, co zítra seženu a kdyžtak se domluvíme. Myslím, že bych klidně mohla zajet k vám, třeba v pondělí nebo úterý.
Evaeva jasně, když nesezenes lepší, napiš
žluťásek díky
takze scuba saty a Jelen prasek na barevne pradlo Potrefenáhusa

viktorka_od splavu No hustý!!!
viktorka_od splavu aha tyjo, blby, já používám jen ten klasickej a cerny peru v gelu od ecoveru
Potrefenáhusa ja se tu holt vzdycky dam zblbnout na nejakou kravinu a pak toho lituju (navic ho meli na rohliku v akci, misto Arielu kterej kupuju bezne. no dobre mi tak![]()
viktorka_od splavu no mne přijde, ze jelen má dobrej fakt jen ten základní prášek a jelinka mimi, ty ostatní rady včetně jaru a uklidovejch prostředku jsou nějak naprd
Potrefenáhusa kazdopadme uz nic od nich ani kdyby mi za to platili![]()
a to jsem se radovala ze ty scuba mam dvoje, koupila jsem vetsi v obchode a pak tu v bazaru xs ze do nich zhubnu. tak ty vetsi jsem si pak dala presit.. no a uz mam zas jen jedny:-(
viktorka_od splavu Ta barva je vyzrana? Neni to nejaka usazenina? Mam taky klasickeho Jelena a peru v nem i vsechno barevne a nikdy nic...Nemam teda predstavu, co je to za material na satech a jak je nachylny. Na kolik jsi prala?
viktorka_od splavu kdybys to vymáchala ve vodě, tak to nezmizne?Jinak základní jelen je super prášek na všechno.
viktorka_od splavu co zkusit obarvit?
viktorka_od splavu mně tohle udělal na pár věcech sanytol na fleky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.