Karja já myslím že by ten prášek šel lehce přesypat z toho pytlíku do flašky od gelu:-) jak má široký hrdlo... akorát to nechat předtím vyschnout, nebo možná ani to neni nutný
Stěžovací vlákno
Karja tak někdy to taky trvá, pak mám rozdělané balení vedle umyvadla
gely mi vadí a jiné balení než petky se mi do skříňky v koupelně nevejde.
viktorka_od splavu No to víš že šel, ale myslíš že to udělám?:-D
viktorka_od splavu já občas kupuju od tierra verde machadlo, je to na bazi kyseliny citronový myslím, nejsem si jista, jestli tam není i ocet, voni to docela prijemne, má to rozpouštět zbytky mejdla a prasku, není to avivaz, můžeš ještě zkusit, maj to normalne v dm
o gelech a susicce slysim prvne, o avivazi teda vim. Ale já používám už dlouho gely od ecoveru, nepřijde mi to takový lepidlo jako klasicky persily aspol, susicka zatím nic nerika (7 let)
viktorka_od splavu husty teda..!![]()
Ted se budu modlit u kazdyho hozeni scuba materialu do pracky! Ale ja pouzivam gely a susicku nemam, radeji na tom nebudu nic menit..!!
viktorka_od splavu Tak já teda ty scuba nešetřím, používám tady ty zatracovaný Ariel polštářky a barva drží, program teda volím 5 košil, pere to jen 30 min a na 30°C
Kan jak rikam prala jsem je mockrat a normalne na 40, podle me nejspu nijak choulostivy. akorat jelena nerady:-(
Potrefenáhusa to fakt neni zadny povlak ale vyzrany fleky jak savem
viktorka_od splavu já to tady čtu nepozorně, možná už to zaznělo, jen mě napadlo .. v souvislosti se zmínkou o gelech a sušičce... ty jsi ty šaty sušila v sušicce?
viktorka_od splavu fiha, mne to ziaden praci prostriedok zatial nespravil.
Karja ja som kupila 2,5l dozu na potraviny z ikea a viecko ma zvlast otvaranie tak sypem prasok priamo z toho. Nenavlhne mi to a nezhrudkuje sa. Kvoli synovi je to odlozene vysoko. Netusim co za prasok to je
asi persil. Ono jak som to 2,5kg vrecusko presypala tak obal isiel do kosa
Fiction ano už mockrát, dávám všecko do sušičky
viktorka_od splavu Promin, ze to jeste nacinam. Ale davas tam i veci, co maji symbol susicky preskrtnuty? U veci jako tricko za dve stovky to moc neresim, ale jinak se celkem bojim a radsi to tam nedavam. Vetsinou se pri omylu nic nestane, az na moherovy svetrik, co muze nosit syn ![]()
Jos mohérový/vlněný věci nemám žádný (kouše mě to), jediný co tam nedávám jsou plesový šaty. ten přeškrtnutý symbol má myslím teď snad i ručník, z toho si fakt nic nedělám:-)) kdysi jsem teda dala do sušičky nějakou "jakokrajkovou" dceřinu halenku z ebaye a to se teda normálně tím teplem rozpustilo, bůhví z čeho to bylo:-P a taky takový jakože kožený legíny, prostě takový ten plast, tak to bych tam nedala, ale nic takovýho nevlastním![]()
eless Jo, tak holky naštěstí nic nežerou, ale mají nápady typu ,,vyperu ve vaně mikinu,, a vylejou půlku sprchace....Přece jen ten gel víc utáhnou! Vrchní místo v téhle koupelně nemáme, to je takové provizorní.
Mimochodem co koupelna? Už něco podnikáte nebo vybíras aspoň nějaké obklady? Já se teď chci vrhnout na předsíň, ale nějak na to nemám náladu.
viktorka_od splavu Chapu. Ja vlnu rada, takze svetry si hlidam, ale merino trika uz se susickou projely a dobry. Jako uprimne se asi moc nestane. Ale muz si porad stezuje, ze mu zkracuju tricka. Podle me jen tloustne a ja za nic nemuzu. Nicmene se susickou doted moc neumim. Odolne veci davam na program na suche do skrine, azbytek na nejaky kratsi program s nizsi teplotou a to je potreba i dosusit.
Jos jak bych to... prostě věci které nepřežijou pračku/sušičku si nezaslouží se mnou bydlet
bych si ten život zbytečně nekomplikovala, on je složitej dost i bez těch lístečků na prádle:-P
muž si může koupit nový triko nebo si prát sám, vyřízený.
Karjatak kdyz jsi ted nemocna to je jasny.![]()
Ja si zas zarizovani domu desne uzivam a stve me,ze tam nemuzu byt.![]()
A uz mame vyrobenou postel a taky muz konzultoval s truhlarem skrine na miru a povida mu,ze to musi byt tak,moje zena ma moc satu.A on prej rekl-to jsem si vsiml.![]()
Pouzivam na všechno kromě vlny "suche do skrine". Ze zacatku jsem ty jine funkce pouzila, ale vyndat ze sušičky a věsit - to jsem udělala 2x a pak přešla na to suché. Co se mi zdá choulostivé, tak ani do sušičky nedávám, ale to jsou max. parádní košile (stejně se i po sušičce "na jemno" musí žehlit) a hodobožové kalhoty.
viktorka_od splavu Jasne, muze. Ale muz treba casteji vari nez ja, takze radsi se chopim pradla at nemusim k plotne
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.