Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. května 2022 21:44

Zarinya Hahaha, dobře von:-D. No to je jasný, ono na dálku se to dělá hrozně blbě. Jak byly holky malý tak jsem se tam ač je to paradoxně ve stejný vesnici nemohla dostat vždycky když jsme něco řešili nebo to jen tak prolitla a není to vono jak to člověk nemá dyl očích nebo víckrát to nepromysli. My si hodně nábytku vezmeme toho starýho a budeme to dělat za ,,pochodu,, ale ta předsíň a pak třeba skříňky v koupelně to už musím pomalu naobjednavat u truhláře. Ale tu předsíň možná zkusím Ikeu, kamarádi teď mají takovou pěknou zelenkavou. Myslím, že si nějak koupili skříňovej korpus a k tomu kuchyňská dvířka kvůli nedostatku zboží, a vypadá to bezvadně. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. května 2022 22:20

Karjano prosimte a to jeste do toho musim odmitat nabidky na nabytek (jako novy)od exfrau papouskovane pres dceru,jelikoz ta ted rozprodava byt,pac prozmenu ona se zas chysta jit bydlet do nemecka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 22:35

Karja my jsme skříňku do koupelny objednali asi po dvou letechkoupila jsem akorát takový regálek za 300 v ikei, ještě slouží ségře. Ale my teda zařizujeme pomalu, klasická kovářova kobyla. Předsíň máme pár měsíců a pořád nám ještě chybí asi dvě světla.

Offline Tak Betty
6144 příspěvků moje polička 07. května 2022 23:05

viktorka_od splavu a není problém ve tvé nové sušičce? 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 07. května 2022 23:06

Evaeva No tak bych dopadla taky, ale my budeme mít umyvadlo na té skříňce. A věřím, že kdybychom bydleli sami se sambem, tak to nemáme a myjeme si ruce pet mesicu nad vanou než se rozhoupu. Já jsem hodně taková pomalá a neakcni. 

Zarinya Ty jo, moc nevím co je to za paní, ale je jasný, že někoho nábytek se ti nehodí....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2022 23:11

Karja jo, my ho máme taky "na skříňce", ale skříňka se dodělávala až později

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 08. května 2022 00:42

Jos některý pansky trika zere susicka hrozne, bratranec má takhle celou sadu triček "nadoma" do pulky břicha a odmita se jich vzdát, je to děsný, vzdycky se smeju, kdyz ho v tom vidím.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. května 2022 02:23

Karja na to pranie vo vani a v umyvadle bacha. To mi s dobrym umyslom par krat vyviedol syn ked som musela takto za cerstva zasiahnut s trickami aby nezostali flaky a on to okukal 

prerabka? Ale kdeeeee. Ked sa bude rekonstruovat tak to treba cely byt na kompletku a ja si zvyknem chystat velke projekty vopred. A hlavne nie su na to financie a treba pocitat aj s kratkodobym prenajmom ineho bytu v blizkosti a ceny su tu strasidelne! Netusim kedy financie naskrabem lebo som stale na rodicaku a zamestnanie v nedohladne. Asi by som mohla zacat kupovat stieracie zreby alebo co  

Teraz ludia v mojom okoli menia byvanie vo velkom takze okukavam vychytavky co by sa mi pacili a skusam ich zapracovat do upravy bytu. Vyhodu mam v tom ze ako v konkretnom byte byvam tak viem kde co chcem mat a co mi ne/vyhovuje a urobit to podla seba.
Kozmetickou upravou presla len spalna a obyvacka. Niektore miestnosti este nemam navrhnute a stale hladam vyhovujuce riesenie.

Potrebujem vymenit v kuchyni stol a stolicky a do predsiene dat vysoke skrine kam schovam cistiace prostriedky a potreby na upratovanie, susenie, zehlenie...

Postupne sa snazim minimalizovat vizualny bordel ako napr v kuchyni som zrusila nevzhladnu flasu saponatu na riad a dala som to do davkovaca na mydlo ktore sa tam hodi a konecne to nezavadzia. To iste aj ten prasok na pranie lebo pri pracke su len 2 otvorene police s blbym pristupom a ziadne ulozne priestory tak som zrusila povodny obal a dala to do dozy ktora sa tam svojim rozmerom zmesti. Dalsie mam v plane zmenit obaly zo samponov a inej tekutej kozmetiky ktore su naukladane pri vani na pekne davkovace s peknym piktogramovym oznacenim a pri umyvadle este dat krasne sklenene nadobky na kozmeticke tampony ci "uchostoury" a vatove gulicky ci organizery/boxy na roznu kozmetiku. Aj vacsinu uterakov treba vymenit lebo su fakt sprane stare a vizualne mi vobec farebne neladia. 

Este som pred odchodom v zapale nasratosti kvoli presunutemu odchodu na dovolenku vydrhla cely balkon a kupila tam skladaci stolik a stolicky  manzela z niektorych mojich napadov ide porazit ale potom uzna ze su dobre. 
boze to je zas elaborat

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 08. května 2022 09:27

Tak Betty Že by sušička vyžrala bílý fleky do šatů? to asi ne. nedivila bych se kdyby se smrskly, ale krom toho že je pitomá tak prádlu zatím žádnýmu neublížila

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. května 2022 10:10

eless Jo, ale chystat velký projekt takhle dopředu je dobrý. My to děláme za pochodu, člověk neposoudi všechny věci a je to takovy.....neuplny a nepromyšlený dost....jako stěhovat se ještě na tu rekonstrukci, no to je celý nepříjemný proste, to vám nezávidím 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 08. května 2022 18:03

Nesnáším svý PMS, párkrát do roka je to strašnej mazec, jsem úplně mimo, břicho mě krutě bolí tři dny, nespím, nervy na pochodu. A pak taky hrozný, dneska jsem ani nemohla na tak hezky naplánovanou cykloprojizdku. Fuj, nesnáším se.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 08. května 2022 19:31

andulka01 lituju. Taky znám. Navíc mi v tom covid udělal docela peklo. Ale říkám si, ještě pár let a mělo by to přestat. Vím, blbá utecha

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 09:58

Tak jsem muže odvezla do nemocnice kvůli reoperaci. Na ortopedii pro něj nemají postel, takže ho dali kam? Na infekční!

Takže měl jednu bakterií, navíc prelecenou, tak si tam pořídí doufám něco úplně nového,nejlíp nějakou MRSA infekci. Má úplně zablokovane záda, doufala, jsem, že sním něco na příjmu udělají, takže ho viděla jen nějaká sekretářka - je to přes celou nemocnici, takže tam za ním asi ortoped běhat nebude. 

K tomu všemu včera dědeček sebou 2x svihnul a rozbil si hlavu. Do nemocnice nepůjde, ve středu má výsledky na neurologii. Musí tam s ním tchýně samotná, protože muž bude sice v tom samém špitále, ale snad den po zákroku a švagr je někde služebně.  

Celý víkend mi z toho všeho bylo soufl, večer jsme se nějak s mužem dostali do stavu, že už to bude dobrý. Tak mi to vydrželo ani ne 12 hodin. Jdu si dát třezalku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2022 10:11

continuity ach jo teda. Snad už máte všechny jobovky za sebou.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. května 2022 10:35

continuityat vse dobre dopadne.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 09. května 2022 10:40

continuity veľa síl prajem

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 10:46

EvaevaZarinyaletfenixadíky holky.

Tady si fakt stačí postěžovat, tak se vydal na to infekční a už na něj volala ta sekretářka, která ho tam vyslala, z okna. ať se prý vrátí.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 09. května 2022 11:08

continuity jezis to je fakt hrozny  drzim pesti, at se to povede. proc ho musi reoperovat?

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 11:18

Lilly_Ku protože tam měl nějakou bakterii. ja myslím, že mu ty antibiotika i zabrali, fakt je to od minulého pondělí úplně jiný člověk, už byl schopen i dost cvičit. Ale nejde to už odsát, protože se jehla ucpávala nějakými fibrinovymi vlákny. Tak to musí vyčistit artroskopicky. Alespoň takto to chápu. 

Protože jinak se ještě diskutovalo o jedněch antibiotikách pro jistotu, ale poté nepovedené punkci úplně otočili.

Navíc má z toho ležení a chůze nakřivo úplně zablokovanou páteř, tak doufám, že to te ortopedii všechno nějak posunou. Měl domluvenou fyzioterapeutkou, ale tu musíme zrušit. 

Takže má hlavně za úkol si pořádně stěžovat a hekat, a on se místo toho nechá odvelet na infekční.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 09. května 2022 11:30

continuity lebo je to chlap

Môj otec je ideálny pacient, na každú otázku odpovedá áno, ano, samozrejme, v poriadku. To že nerozumie, čo sa ho pýtajú,  je vedľajšie.