Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:20

continuity no teda držim palce, fakt, to se potkaly věci

barbucha strhnout nehet neeeee, to je strašný, strašný! A evidentně by to u tebe nic nevyřešilo.
Tyjo, já bych už dávno spáchala samooperaci, jak rejpnu, už se nezastavim. 
Celý život si stříhám nehty na nohou dokulata, mě se to rovný strašně nelíbí, takže řikáš, že mám nakročeno k nějaký lahůdce, jo...

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:21

barbucha Aha,to jsem taky nepochopila. Hele oni te rozrezujou všude asi, ale tak birkeny by to mohly jistit ne? Kup si nějakou crazy ponožku radši kdyby bylo chladno:-D

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:21

barbucha ve Střešovicích. Až na ty antibiotika si myslím, že dělají co můžou, i chápu trochu to infekční, on asi patrí na septický pokoj, nakonec je na samotce. Ale sekretárka mu teda nerekne, jak to s ním bude, když je infekční na druhém konci nemocnice, už tak je potkat lekare nadlidsky výkon. 

Já tam mám tu ortopedii za vyhlášenou, tchánovi tam dělali obě kolena, atroskopii mnohokrát, velmi spokojenej byl vždy, rehabilitace skvělá. Ale když se daří, tak se daří. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:22

andulka01 já si myslím, že když ti stříhání do kulata doteď nevadilo, už to bude v pohodě. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:32

continuity 

Střešovice cajk, tam si poraděj. Je to vopruz každopádně, ale tak vydržte!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:34

Karja 

Když ty birkeny se nehoděj ke všemu

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:39

barbucha ja jim věřím! Musejí mít z těch misí plno zkušenosti, nějaká pomalá bakterie, co má ráda kovy je nemůže rozhodit. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 09. května 2022 20:54

barbucha no tak stejně budeš mít ten palec zafacovanej tak bych nějakou úplně nehodící se botu neřešila. Hlavně ať to máš vcajku

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. května 2022 00:28

barbucha 

To je divný, zarostlý nehet dělá bouličku a zarudnutí hned u nehtu, kde ta kůže přiléhá. U muže v rodině na to hodně trpí a všichni to mají chirurgicky vyřešené,  ale nepamatuju, že by měl někdo stržený nehet. Řeže se to v tom problematickém místě, možná tomu i říkali plastika. Muž má od toho zákroku klid, akorát má na té straně nehet trochu deformovaný, ale už mu nikdy nezarostl. 

Nemůžeš třeba říct, že sis tam zadřela třísku? Aby jako neřešili nehet

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 10. května 2022 02:47

andulka01 já mám nehty na nohou úplně kulatý, to ani nejde nechávat rovny, ale nevystrihavam to, jen se snazim, aby ten neprirostly okraj nehtu nemel ostrou špičku 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. května 2022 03:31

Potrefenáhusa a já zas ty okraje vystříhávám docela dost, od určité chvíle (šířky toho nehtu) cítím nepříjemný tlak na postranní kůži nebo jak to napsat. Trochu se bojím, že mě zarostlý nehet dřív nebo později nemine, ale stříhám to tak od útlého mládí a i když už jsem párkrát byla rozhodnutá vydržet a nevystříhat, tak na to zase vždycky dojde, protože mě to úplně deptá (a bolí) 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 10. května 2022 06:37

Potrefenáhusa 02:47? Housátko mělo nějakou pařbu?

Mermaid také vystrihavam úplně úplně. A ten čas, tě taky lituju, pokud nebydlíš v jiným pásmu. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. května 2022 06:41

andulka01 no jo no, se zase moje hlava rozhodla, že víc už dneska spát nebudu, byť by tělo chtělo

Neblíží se úplněk náhodou?

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 10. května 2022 07:09

andulka01 ani ne, ale já chodím spát s ni v 9, spím tak 4 hodiny, pak si hodinu dvě čtu a pak spime az do 7 :-) ona se teda nad ránem budí, většinou hned zas usne

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 07:11

Potrefenáhusa to máš takový středověký režim, co se spánku týče. Tehdy spali lidi podobně, na dvakrát. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 10. května 2022 07:14

continuity já vim :-) mne to teď docela vyhovuje, ale když se někdy v 5 vzbudí a nemůže zabrat, je to někdy teda krušný 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. května 2022 08:23

continuity To už si tu zmiňovala mockrát, dost jsem si o tom hledala a mám pochybnosti, jestli to může být pravda. Všechny články vychází v podstatě z jednoho provedeného výzkumu, což mi přijde dost málo. Naopak v historických pramenech a knihách se dvoufazovy spánek prakticky nezmiňuje (resp. jen výjimečně). Takže mě to vede k závěru, že dvoufazovy spánek se sice ve středověku praktikoval, ale nijak plošně, protože jinak si myslim, že by toho byla literatura a dobové prameny "plná"

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. května 2022 08:27

Potrefenáhusa Podle mě to dneska praktikuje stejná skupina lidi, jako ve středověku - proste ti, co jsou večer tak vyřízeny, že odpadnou  Kamarádka to takhle táhla asi rok, když s malým dítětem pracovala. Večer odpadla s nim, ale měla budika třeba na 2 ráno, pak 2 hodiny uklizela doma a dělala zakázky na překladech. Celkem ji to slapalo, pak si pořídila druhy ... a na překlady se vykaslala

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 10. května 2022 08:54

MP Meri jo no, já dost často usnu ještě před ní, nebo si řeknu, bezvadny, už spi, jdu si číst...a knížku ani nestihnu vyndat 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 09:31
Reakce na dynda:

Nemůžeš třeba říct, že sis tam zadřela třísku? Aby jako neřešili nehet

​Doprčic to mě mělo napadnout! Já jsem nemožnej lhář