Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 05. března 2017 08:44

Krouhala jsem zelí a přikrouhala jsem si k tomu i prsty. Hledala jsem ve špajzu mouku a při té příležitosti mi spadl na hlavu pytlík s červenou čočkou, pak spadl na zem, pytlík praskl a čočka se rozsypala po kuchyni. Nakonec jsem to zelí připálila, protože jsem ho zapomněla vypnout. 

Na druhou stranu mám radost, že se mi podařilo směnit dárkovou kartu do OBI za peníze. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 05. března 2017 09:02
Reakce na Bledule:

Tak to bys měla aspoň pro dnešek radši seknout s vařením a jít někam na oběd.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 05. března 2017 10:27

Doktor dal tátovi papír s dietou pro cukrovkáře - ořechy jsou zakázané, knedlíky povolené

Online slniecko admin
19577 příspěvků moje polička 05. března 2017 13:52
Reakce na zelene.oko:

To znie, ako keď nám pri hospitalizácii s dcérou na rotavírus doniesli pre ňu na izbu na večeru krupicovú kašu s grankom...

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 05. března 2017 14:16

Pančelka mi píše dotaz k synově četbě (2. třída):   "M. má přečtené jen dvě knížky od září ?"  A když jí písemně odpovídám, že teď už má přečtené další dvě (celkem 4) a k tomu musíme každý den číst pohádky a říkanky na logopoedii (má toho tedy až až), tak ji odpověď nezajímá, ani si ji nepřečte.       . Tak proč mi píše dotazy.... Osobně si myslím, že 1 knížka v průměru za 1,5 měsíce je slušné na druháka, který není vášnivý čtenář. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. března 2017 14:21
Reakce na evik77:

asi to není dotaz, ale jízlivá řečnická otázka, no.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 05. března 2017 15:56
Reakce na Bledule:

Krouhala jsem zelí a přikrouhala jsem si k tomu i prsty. Hledala jsem ve špajzu mouku a při té příležitosti mi spadl na hlavu pytlík s červenou čočkou, pak spadl na zem, pytlík praskl a čočka se rozsypala po kuchyni. Nakonec jsem to zelí připálila, protože jsem ho zapomněla vypnout. 

Na druhou stranu mám radost, že se mi podařilo směnit dárkovou kartu do OBI za peníze. 

Chtěla jsem si užít svých pět minut klidu ve sprše. Nastavila jsem obličej proudu vody, zavřela oči, hlavu zaklonila trochu nahoru... a do obličeje mi spadla vanička, zavěšená nade mnou. Auuu, jsem myslela, že se bolestí rozbrečím.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 05. března 2017 16:20
Reakce na žluťásek:

Potlapkávám. Držte se, to se poddá.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 05. března 2017 17:20
Reakce na Jiná Realita:

No jo. Asi. Já jen, že určité věci bych od učitelek nečekala. Ale už jsem ztratila iluze. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. března 2017 20:59

Tri tydny si lecim levou ruku se zanetem slach. Od nastupu eet nam nefunguje system, vsechno tudiz piseme rucne. Co jsem za tri tydny vyhojila je v haji a jeste hur. Od pondeli mam dovolenou a pak si asi pujdu pro neschopenku :/ hura.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 05. března 2017 21:15
Reakce na Solathis:

zanet slach je previt, to trva hodne dlouho. kdyz hodne pisete a nejste zvykla, podivejte se jeste na uvolnovaci na ruce cviky pro prvnaky. 

neco je tady

http://www.jak-spravne-psat.cz/video-uvolnovaci-cviky/

ale jsou i jine, ktere se delaji v sede, ale nenasla jsem k tomu video. skuste pohledat.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. března 2017 23:10
Reakce na continuity:

Ja jsem zvykla psat a to hodne, ale mam li od doktorky nakazano s rukou nehybat (hybat co nejmin) a pak sest hodin vypisuju paragony, tak mi ma to uvolnovaci cviky bohuzel nepomuzou :/

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 06. března 2017 00:22

Já si snad ani úplně nestěžuju, prodlouženy víkend na lyžích super! Jen mě boli rameno(zánět), ale ted i koleno! Znamená to, ze po 50 to uz  bude takový? 

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 06. března 2017 07:10

Vypratala som zimnú záhradu a chcela som vybrat konečne podlahu. Dozvedela som sa , že tam máme prívod vody, tak sa uplne nedá dať podlaha po celej a treba to vymslieť. Tak som tam pritiahla staré sedenie a kašlem teraz na to. Musím to poriadne premyslieť. Prečo mi všetky úskalia nepovedia hned, ako vyslovím svoje plány????????????????

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 06. března 2017 09:09
Reakce na evik77:

tak ona uz ta otazka je pekne  manipulativni. jejim cilem nebylo dozvedet se, kolik ma ditko prectenych knizek, ale zvednout zajem rodice. taky mohla napsat nebo rict na rodicaku: Vazeni rodice, zjistila jsem, ze zaci malo ctou, proto doporucuji (trvam na), aby meli do konce roku precteny kazdy alespon x knizek. je k tomu plne opravnena, takoveto tanecky typu: on ty chodis az na devatou? z duse nenavidim. ja bych pí. ucitelce napsala: Nikoliv, 4. sdelte mi prosim cilovy pocet knizek do konce roku.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 06. března 2017 09:20
Reakce na Janulik03:

protože většina chlapů nedokáže přemýšlet v nějakým delším časovým horizontu. Teda nevím, jestli většina, ale dost fakt ne 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 06. března 2017 09:23
Reakce na Janulik03:

oni predovsetkym dufaju, ze tie plany nemyslime vazne. Dva(!) roky sme doma hovoroli o tej novej chladnicke. ked som ju uz mala v kosiku, muz mi oznamil, ze je prilis hlboka a bude vytrcat to priestoru. prinutila som ho to oznacit na zemi novinami a usudila, ze to nevadi. ked som ju objednala, zacala cela tirada na temu, kolko s tym bude prace a co s tou starou. oni sa s tym nakoniec vyrovnaju, i ten moj, ked som prisla vecer domov, bola i pripojena na vodu. dufam, ze sa vratim dnes a ta stara bude prec.

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 06. března 2017 10:12
Reakce na Potrefenáhusa:

hmmm, to ma nenapadlo. 

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 06. března 2017 10:16
Reakce na continuity:

Tak ono keby predtým sme nepreburali polku domu a neurobili veľkú prestavbu okrem kupelky, tak by som im aj uverila, že to bude problém. Ale zrovnat a položit novú podlahu na 12 m štvorcových s jedným poklopom na prístup k uzáveru vody??? Cháá. No nič, nechám to ešte tak a po Veľkej noci objednám nejakú podlahu a potom nejako bude. Ja im dám, že nedá.