Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 02. března 2017 19:24
Reakce na Kokoska:

je tady plny sal lidi. Nez vyjdu, tak jich musí tak 20 vstat. To nedam. Možná bych mohla delat, ze omdlim.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 02. března 2017 19:25
Reakce na continuity:

Podobné prostory nenávidím, když je člověk zapikolovaný uprostřed a není úniku. Tak ať už vás brzo pustěj!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 02. března 2017 19:33

Na konvičku nedám dopustit, hlavně u dítěte nenahraditelná. Opravdu propláchne a omyje místa, která jsou "nevysmrknutelná".

Každopádně se musí používat na alespoň trochu volný nos. Takže sprej do nosu, počkat pár minut a konvička. Voda musí být opravdu 38 stupňů, tj.pocitově teplejší než by se zdálo.

A jestli konvičku zvládnu já (nesnáším vodu a plavu jen na paní radovou) a moje dítě už asi od svých 6 let, tak to zvládne vážně každý. :-)

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. března 2017 21:06
Reakce na continuity:

zdrhla bych i kdyby kvuli tomu melo vstat 500 lidi! uhh

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 02. března 2017 21:41
Reakce na barbucha:

Blbej den, chtělo by to nějakou odměnu. 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 02. března 2017 22:17

Kokoska no holky prezila jsem, ale uz mam doma druheho panaka (vino k veceri jsem ozelela). kdyby tusila ty konce (19:30), tak bych utekla hned po te prestavce, ale jsem proste nepoucitelna.  

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 03. března 2017 06:52
Reakce na continuity:

To mi pripomenulo viac metódy predajcov "šmejdov" dôchodcom, ako nejaké školenie. Si si istá, že to neboli tí šmejdi, čo vás tam držali? Zaviazala si sa kupiť niečo? 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 03. března 2017 08:18
Reakce na barbucha:

V tramvaji mě chyt takovej záchvat kašle, že jsem musela málem vystoupit. Tři stanice jsem se dusila, z očí mi tekly slzy, z nosu sopel... 

Po chvíli jsem usoudila že snad přežiju, i skočila jsem si na manikuru. Ovšemže vietnamskou - u nás snad ani jiná není... Dost mi leze na nervy, jak u toho ty holky mezi sebou brebentěj (protože jim nerozumím ) a dneska toho měly zjevně hodně na srdci! No a jak jsem vzteky zatínala zuby (abych mlčela a nebyla za vzteklýho rasistu), tak mě rozbolela stolička... strašlivě! A bolí furt!

Celá rozhozená jsem se dopotácela do sámošky pro nějaký to anestetikum. No a nezapomněla jsem u kasy dvě flašky?!  

2 flašky anestetika?  

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 03. března 2017 09:29
Reakce na Berta:

Jo jo. V takovým tom větším, rodinným, balení - 0,7 litru   

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. března 2017 11:21
Reakce na barbucha:

Ty mám nejraději 

Stěžuju si, že jsem po operaci a tvrdnu doma. Už 4. den. A ještě minimálně týden budu. A jako na potvoru začíná být samozřejmě venku úplně nádherně, je tak akorát čas začít vybírat jarní dovolenou a já nemůžu, protože ani nevím, kdy a jestli uzvednu batoh  

Snažím se zachovávat paniku, ale byt máme malý, uklízet tu není co, prádlo vyžehlené, květiny přesazené, stíhám číst, seriálovat, flákat se po internetu, odpočívat i lehce vyřizovat pracovní mejly. Já vím, zní to jako ideál, ale když já bych chtěla do práce a normálně fungovat 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 03. března 2017 11:44
Reakce na MP Meri:

Souctím. Byla jsem loni doma po operaci tři týdny a pak už jsem šla raději do práce, i když bych ještě nemusela, protože už mi z toho doma začínalo regulérně hrabat.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:21
Reakce na Janulik03:

nekupila som nic, ale dnes ma boli chrbat, bedrove klby a kolena uplne strasne. to z toho sedenia, ked sa clovek 3 hodiny nemoze poriadne ani pohnut... ech, vsak im to napisem do spatnej vazby az dorazi.

kazdy sa chce vyrecnit, a to si myslia, ze si to niekdo zapamata?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:28
Reakce na MP Meri:

no pre mňa teda ideál rozhodne nie, skôr nočná mora. Úplne ťa chápem

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:32
Reakce na betsey:

já jsem v tomhle asi strašnej zápecník, ale já si vždycky strašně rochním, když můžu bejt doma. To si ráno udělá člověk kafe, pohladí kočičku, zjistí, že je poledne, jde se psem ven.....a už tu máme večer :-D

Já jsem doma fakt strašně ráda. Samo, že po nějaký době by mi z toho asi hráblo, ale měsíc v kuse ... paráda!!!!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Moje řeč, a klidně i  déle! Já bych si našla  nějakou zájmovou činnost. 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:39
Reakce na Berta:

přesně, to já se taky zabavim :-D

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 03. března 2017 12:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně by na tom vadilo jen to, že musím být doma, když je konečně hezky.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 03. března 2017 13:01

byt doma = nemuset do prace super, ale pokud to znamena nemoct jit vubec ven? hruza:-( 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. března 2017 13:01

Já jsem obecně taky ráda doma, nejsem ten typ, kterej by každý den po práci letěl na kurz keramiky, výroby domácí čokolády, pilates nebo masáže a každý víkend měl naplánovaný na minuty ideálně nějakou agroturistikou za Prahou. Volný čas nejraději trávím doma, s knížkou, huňatou dekou, počítačem a sklenkou vína ... Jenže právě proto, že si toho za běžné situace dopřávám dostatek (ráda se rozmazluju tím, že se nepřetvařuju, mám ráda flákání doma, tak se prostě flákám doma ), tak je toho teď prostě moc. Asi jako kdyby vás zavřeli do lázní, kde byste od rána do večera jedli jenom čokoládu. Taky by vám lezla krkem. 

Teď jen bojuju sama se sebou, nechci si pochopitelně přihoršit odfláknutím klidového režimu, to bych opravdu nerada, ale je to fakt těžké. Asi začnu přes den zatahovat závěsy 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. března 2017 21:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem taky strašně ráda doma, najdu si činnost, jsem s kočkama..pohoda, je to za odměnu.

s tou neschopenkou je to blbý v tom, že doma bejt člověk musí, pokud nemá vycházky, tak smolík. Ale taky je to o tom, že když je člověku blbě, je rád, že nic nemusí a může sedět doma.