je tady plny sal lidi. Nez vyjdu, tak jich musí tak 20 vstat. To nedam. Možná bych mohla delat, ze omdlim.
Stěžovací vlákno
Podobné prostory nenávidím, když je člověk zapikolovaný uprostřed a není úniku. Tak ať už vás brzo pustěj!
Na konvičku nedám dopustit, hlavně u dítěte nenahraditelná. Opravdu propláchne a omyje místa, která jsou "nevysmrknutelná".
Každopádně se musí používat na alespoň trochu volný nos. Takže sprej do nosu, počkat pár minut a konvička. Voda musí být opravdu 38 stupňů, tj.pocitově teplejší než by se zdálo.
A jestli konvičku zvládnu já (nesnáším vodu a plavu jen na paní radovou) a moje dítě už asi od svých 6 let, tak to zvládne vážně každý. :-)
zdrhla bych i kdyby kvuli tomu melo vstat 500 lidi! uhh
Blbej den, chtělo by to nějakou odměnu. ![]()
Kokoska no holky prezila jsem, ale uz mam doma druheho panaka (vino k veceri jsem ozelela). kdyby tusila ty konce (19:30), tak bych utekla hned po te prestavce, ale jsem proste nepoucitelna.
To mi pripomenulo viac metódy predajcov "šmejdov" dôchodcom, ako nejaké školenie. Si si istá, že to neboli tí šmejdi, čo vás tam držali? Zaviazala si sa kupiť niečo? ![]()
V tramvaji mě chyt takovej záchvat kašle, že jsem musela málem vystoupit. Tři stanice jsem se dusila, z očí mi tekly slzy, z nosu sopel...
Po chvíli jsem usoudila že snad přežiju, i skočila jsem si na manikuru. Ovšemže vietnamskou - u nás snad ani jiná není... Dost mi leze na nervy, jak u toho ty holky mezi sebou brebentěj (protože jim nerozumím
) a dneska toho měly zjevně hodně na srdci! No a jak jsem vzteky zatínala zuby (abych mlčela a nebyla za vzteklýho rasistu), tak mě rozbolela stolička... strašlivě! A bolí furt!
Celá rozhozená jsem se dopotácela do sámošky pro nějaký to anestetikum. No a nezapomněla jsem u kasy dvě flašky?! ![]()
2 flašky anestetika? ![]()
Jo jo. V takovým tom větším, rodinným, balení - 0,7 litru
Ty mám nejraději ![]()
Stěžuju si, že jsem po operaci a tvrdnu doma. Už 4. den. A ještě minimálně týden budu. A jako na potvoru začíná být samozřejmě venku úplně nádherně, je tak akorát čas začít vybírat jarní dovolenou a já nemůžu, protože ani nevím, kdy a jestli uzvednu batoh
Snažím se zachovávat paniku, ale byt máme malý, uklízet tu není co, prádlo vyžehlené, květiny přesazené, stíhám číst, seriálovat, flákat se po internetu, odpočívat i lehce vyřizovat pracovní mejly. Já vím, zní to jako ideál, ale když já bych chtěla do práce a normálně fungovat ![]()
Souctím. Byla jsem loni doma po operaci tři týdny a pak už jsem šla raději do práce, i když bych ještě nemusela, protože už mi z toho doma začínalo regulérně hrabat.
nekupila som nic, ale dnes ma boli chrbat, bedrove klby a kolena uplne strasne. to z toho sedenia, ked sa clovek 3 hodiny nemoze poriadne ani pohnut... ech, vsak im to napisem do spatnej vazby az dorazi.
kazdy sa chce vyrecnit, a to si myslia, ze si to niekdo zapamata?
no pre mňa teda ideál rozhodne nie, skôr nočná mora. Úplne ťa chápem ![]()
já jsem v tomhle asi strašnej zápecník, ale já si vždycky strašně rochním, když můžu bejt doma. To si ráno udělá člověk kafe, pohladí kočičku, zjistí, že je poledne, jde se psem ven.....a už tu máme večer :-D
Já jsem doma fakt strašně ráda. Samo, že po nějaký době by mi z toho asi hráblo, ale měsíc v kuse ... paráda!!!!
Moje řeč, a klidně i déle! Já bych si našla nějakou zájmovou činnost.
přesně, to já se taky zabavim :-D
Mně by na tom vadilo jen to, že musím být doma, když je konečně hezky.
byt doma = nemuset do prace super, ale pokud to znamena nemoct jit vubec ven? hruza:-(
Já jsem obecně taky ráda doma, nejsem ten typ, kterej by každý den po práci letěl na kurz keramiky, výroby domácí čokolády, pilates nebo masáže a každý víkend měl naplánovaný na minuty ideálně nějakou agroturistikou za Prahou. Volný čas nejraději trávím doma, s knížkou, huňatou dekou, počítačem a sklenkou vína ... Jenže právě proto, že si toho za běžné situace dopřávám dostatek (ráda se rozmazluju tím, že se nepřetvařuju, mám ráda flákání doma, tak se prostě flákám doma
), tak je toho teď prostě moc. Asi jako kdyby vás zavřeli do lázní, kde byste od rána do večera jedli jenom čokoládu. Taky by vám lezla krkem.
Teď jen bojuju sama se sebou, nechci si pochopitelně přihoršit odfláknutím klidového režimu, to bych opravdu nerada, ale je to fakt těžké. Asi začnu přes den zatahovat závěsy ![]()
Já jsem taky strašně ráda doma, najdu si činnost, jsem s kočkama..pohoda, je to za odměnu.
s tou neschopenkou je to blbý v tom, že doma bejt člověk musí, pokud nemá vycházky, tak smolík. Ale taky je to o tom, že když je člověku blbě, je rád, že nic nemusí a může sedět doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.