muz si vzpomnel, ze mam za par tydnu narozeniny. ja se po tech vsech vanocich, svatcich a vyprodejich dostala jako kazdy rok do celkem prijemneho zenoveho stavu, ze nic nepotrebuji, do nakupaku nechodim a on zacne otravovat s darkem. proc si ja neboha nenechala tu lednici o dva tydny pozdeji?
Stěžovací vlákno
Aaale tak sa zasiľ a niečo si želaj. Nemôže to byť také ťažké. A všetko najlepšie ti želám. ![]()
Bolia ma nohy! Lodičky sa asi roztiahli a teraz mi ločkajú na nohách. No pekne.
Já si snad ani úplně nestěžuju, prodlouženy víkend na lyžích super! Jen mě boli rameno(zánět), ale ted i koleno! Znamená to, ze po 50 to uz bude takový?
tak jestli je tam zanet, je potreba ho lecit. pravdepodobne antibiotiky. a ne nebude, jenom telo uz potrebuje vic pomoct, vic casu na regeneraci a tak...
slachy a klouby to jsou neinfekcni zanety z pretizeni, tam antibiotika nepomuzou. ale klid ten ano. blbe je, a uz jsme to resily myslim v tomto samem vlakne, ze zanety slach (a obecne poraneni slach) jsou na strasne dlouho - tak 6 tydnu obvykle. urychlit to muzou kortikoidy, ktere zas tu slachu oslabuji, takze ani to neni zadne terno.
toto konkretne neni vekem, slachy i velice pomalu sili (na rozdil od svalu, kde to jde rychleji). proste to chce klid a cas. (nekdy je to opravdu optizne, mela jsem zanet slach na ruce a doma male dite a dalsi jsme chteli - normalne se to leci tim, ze se ruka strci na nekolik mesicu do sadry, co si 18 mesicnim ditetem neumi asi nikdo predstavit).
to je este predcasne. ja sa nejak premozem no, ale stale ma nic rozumne nenapadlo.
ono to nebude tak jednoznacny. zanet kycelniho kloubu bakterialni leceny antibiotiky znam moc dobre. takze zalezi cim to. no lyzovat s tim rozumny nebude v zadnym veku to je jasny
Rameno zaléčený, úplně se zánětem bych taky nikam nevyrážela, ale koleno začalo teď - jasná únava materiálu...
Bože. Tak to je fakt hrůza.
Omylem jsem osolila slehacku na dezert....
![]()
může být, nebo taky ne. ono "zaléčený" není vyléčený a může se to stěhovat. je fakt že tu únavu materiálu už pociťuju taky:-( ale stačí ubrat a víc se kochat než závodit:-)
protože většina chlapů nedokáže přemýšlet v nějakým delším časovým horizontu. Teda nevím, jestli většina, ale dost fakt ne
No toto je náš pravidelný střet doma. Já jsem schopná při krátkém rychlém nákupu svačiny koupit např. jídlo na zítřejší snidani, což se nesetkává s pochopením muže, který vůbec netuší, že zítra ráno budeme mít hlad a u pokladny kafrá, co zas kupuju navíc (nad úkol=svačina).
Tak tady je každá rada drahá
. Každopádně je mi vás líto, což vám ovšem nijak nepomůže.
No toto je náš pravidelný střet doma. Já jsem schopná při krátkém rychlém nákupu svačiny koupit např. jídlo na zítřejší snidani, což se nesetkává s pochopením muže, který vůbec netuší, že zítra ráno budeme mít hlad a u pokladny kafrá, co zas kupuju navíc (nad úkol=svačina).
a ja myslela ze mam nejaky vzacny exemplar!;-)))
Já tomu také moc nerozumím. Léta jsem chodila k zubařce,která mě dost štvala. Manžel si našel skvělého zubaře ve Vodičkově ulici, tak jsem také přešla. Jak to, že mi našel hned 4 kazy, když ta předchozí nenašla ani jeden? Přitom rentgen používala také. Naštěstí už mám všechno spravené, dentální hygienu provedenou, tak teď jen udržovat. Ale jak to, že jeden nevidí nic a 2. 4 kazy mi fakt hlava nebere.
No já nevím, ale mám ověřeno několika pokusy, že pan domácí není schopen ani najít to tradičně zmiňované máslo v lednici v případě, že ho přesunu o poličku vedle. Jednou nenašel předpřipravený oběd, protože ho nepoznal v té plastové krabičce (ne, dovnitř se nepodíval) ![]()
Co ale umí perfektně, je zanechání prázdné krabice džusu nebo mléka v lednici
.
Oficialne si stezuju, ze zase snezilo!!! Grrr. ![]()
Kde je zdejsich 15 stupnu a ovalene stromy? To co vykvetlo pred domem dostava naloz snehu jednou tydne. Na mistni pomery nevidane a uz mi to pekne leze krkem. Vytahla jsem na protest jarni boty.
Neguje to pouze fakt, ze dneska je prvni den povyseni, v patek jsem podepsala novou smlouvu s upravenyma povinnostma (tak jak jsem chtela, akce v downtown pristavu a k tomu veletrhy a nejaky marketing) a novym platem. Tak aspon neco. Ale to pocasi!!!! To je hruza!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.