ALEFUJTEDA! taktez spatne! haha
Stěžovací vlákno
Ale jak to tak.čtu, to těch pozitivních věcí je daleko.víc.
Ještě když nahodite ten úsměv, sníh nemá šanci. ![]()
Ze by jako roztal pod tema megawattama? Zkusim :) a dekuji, v praci jsem spokojena, takze to kvituju.
Jojo, nahodte watty a ono to půjde.
U mě je to horší, já jsem životní tragéd, oslik Ijacek hadra. V podstatě si nevzpomínám, jestli jsem někdy v životě byla s něčím spokojená.
NO ale jestli to dokazete videt, tak to je dukaz, ze to neni tak strasny. Zivotni nespokojenost je hrozna, par lidi znam a obcas mam chut je prolisknout. Kazdej mame neco, ze jo.
To je peklo. Jsou aspoň ty různými lékaři nalezené kazy na stejných místech?
Chci si stezovat tak, az bych brecela. Vzpominate na mou prihodu se zuby? Ma uzasnou dohru. Prvni zubarka mi tedy dva mesice po kontrole ceskym zubarem nasla 5 kazu. Sla jsem na doporuceni k ceske zubarce v londyne, nenasla zadny. Po zadosti, at se podiva jeste jednou, nasla jeden, pry je to stoprocentni. Dalsi ceska zubarka nasla tri. Muj zubar na rentgenu nevidi zadny. Momentalne mam letenku do Prahy na jediny den, kvuli overenemu zubari. Prave mi to zrusil, pry nekam jede. Mam chut neco rozbit a letenku zapalit. Premyslim, jestli si hodit kostkou, nebo zaplatit dalsiho zubare, abych mela vic diagnoz, z kterych si vybrat.
To je hodně nemilé, člověk pak neví, komu co věřit
A ten český zubař věděl, že letíte speciálně jen kvůli němu?
Pokud by to pomohlo, můžu dát kontakt na osvědčenou zubařku.... Třeba by se povedlo domluvit.....
Já tomu také moc nerozumím. Léta jsem chodila k zubařce,která mě dost štvala. Manžel si našel skvělého zubaře ve Vodičkově ulici, tak jsem také přešla. Jak to, že mi našel hned 4 kazy, když ta předchozí nenašla ani jeden? Přitom rentgen používala také. Naštěstí už mám všechno spravené, dentální hygienu provedenou, tak teď jen udržovat. Ale jak to, že jeden nevidí nic a 2. 4 kazy mi fakt hlava nebere.
On jednak může být ten rentgen jedné trochu starší, pak jedna nemusí umět dobře číst v rentgenech..... je to někdy zvláštní, no. Já byla u zubařky nové původně jen na konzultaci a našla kazy skoro pod všema plombama, moje bývalá zubařka používala nevhodný materiál...... A nemyslím si, že by to dělala na kšeft, když sjem tam vzala na konzultaci mámu, tak potvrdila řešení její zubařky....
Prostě jako ve všem se i v medicíně najdou fušeři ![]()
To je jak když máte dvoje hodinky, pořád nevíte kolik je hodin. Osobně bych si nechala udělat ten jeden kaz. Malé prý na rentgenu nemusi být vůbec vidět. A koupila bych elmex gel a ústní vodu, ten někdy malé kazy zastaví. A za půl roku bych šla znova.
Vlastně tě obdivuju, že po to všem máš jště odvahu testovat další zubaře. Mne by s takovou už dlouho k žádnému nikdo nedostal. Kdybys aspoň ty snímky měla v ruce. Nebo kdyby byl některý z nich svolný udělat nový snímek a porovnat.
S tím českým je to sice smůla, ale kdo ví, co by řekl on, třeba by ti do toho vnesl další zmatek.
Zkusím se zeptat na názor kamarádky zubařky. Jaké jsou časové rozestupy mezi těmi snímky?
To je jak když máte dvoje hodinky, pořád nevíte kolik je hodin. Osobně bych si nechala udělat ten jeden kaz. Malé prý na rentgenu nemusi být vůbec vidět. A koupila bych elmex gel a ústní vodu, ten někdy malé kazy zastaví. A za půl roku bych šla znova.
jojo Amun udelala bych to zrovna tak. a koupila si neco hezkyho na sebe;-)
Taky se přidávám ke continuity, přijde mi to jako dobrý nápad.
pokud je to takto a mi te neboli, nechala bych byt. Uvidí se za pul roku. Ted novou zubarku mam ale na tom samem pracovisti. Dve plomby se asi budou predelavat, ale ta jedna zlobi už od začiatku. Jinak cajk. Podle mne vás vydesili a moc to resite. Taky existuji kazy, co se zastavi. Mam dva už 20 let. Nektery zubar by to resil a nektery vubec.
Ja presla a novy mi nasel 3 kazy, nechala jsem si je opravit, stara zubarka rtg nepouzivala ale po teto diskuzi se priste budu bat.
Teda tie tvoje peripetie so zubármi stoja za to. Ja mám dobrú zubárku v Londýne, Slovenku :) Môžem ti keď tak dať na ňu kontakt.
tak pokud stary zubar nepouzival rontgen, tak bych se nedivila. to se nam stalo uz taky. muz mel mizerneho zubare a pak se zjistilo, ze nekolik z nich je na hodne velkou sanaci. ale to clovek obvykle tusi, ze presel k lepsimu zubari, co je peclivejsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.