Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:30
Reakce na Janulik03:

Bacha na tých veštcov! Moj muž tak jednej dal drobné, ani sám nevie prečo a tá mu zdrapla ruku, otočila dlaňou hore, hlboko do očí mu pozrela a vážnym hlasom prehlásila: " vy si už nové topánky nekupujte, pánko".

No zopár dní bol mierne rozhodený. 

Keďže mám momentálne veľké brucho, tak ma minule takáto zastavila a začalami rozprávať, aké bude moje dieťa úžasné, skvelé a úspešné. Nepotešila . No a naťahovala ruku. Navrch, chápete - veštiť (snáď) budúcej farárke. Ako to na mne vidieť nie je, ale veštica by to mala vedieť nie?

Nič nedostala, a ešte odo mňa dostala ľahko moralizujúci pun, že keby mi radšej požehnala, potešila by ma viac.

No a ona sa zastavila a úplne vypadla z role, to dovtedy bolo perfektne naučené správanie a teraz bola úplne vyvedená z miery a začala na mňa habkať, že akože jej nič nedám, že JEJ predsa vždy ľudia dávajú! No tak ma tým pobavila, že som jej pár drobných nakonic dala, vzala a pádila preč:))).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:33
Reakce na MP Meri:

rozpadly se :/ prostě nemám ani černé, ani nude, ani nic, stříbrné boty mám na reklamaci, takže dnes asi jdu v teniskách a legínách...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:36
Reakce na Lama_z_Lana:

"Máňa" je pouze ve Vaší hlavě, fyzicky neexistuje. Jste zajímavá, co si pamatuji fotky, tak se mi líbíte a označení "Máňa" by mě nenapadlo ani omylem. Přemýšlím, proč ne křivák? Neviděla bych v jeho nošení problém. Podívejte se na sebe nestranně, bez ohledu na citové ztráty z "minulých" období. Přeji jarní pohled do dní příštích. 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:36
Reakce na Bledule:

Nejhorší kombinace je, když má člověk podprůměrný plat a nadprůměrnou postavu. Ale ani ty lepší značky nemají nic na vás , protože zřejmě razí politiku, že jejich oblečení nesmí nosit širší lidi. Vypozorovala jsem, že chlapi širší být můžou, ženy nikoli. A co teprve vysoké ženy. Mám štěstí, když na sebe u Spencra koupím kalhoty. Koupit kabát nebo šaty, které mají zvýrazněný pas, je téměř nemožné. Teď jsem koupila baloňák u kterého ovšem musím odpárat poutka na pásek a našít je nejméně o 6cm níž. Tak tam smutně visí na ramínku a čelká, až se do toho pustím.

Soucítím s každým, kdo nemá konfekční postavu, což je asi dnes skoro každý, kdo nevypadá jako patnáctiletý chlapec.

Toto presne. Bola som minule nakupovať s manželom obleky a košele úplne normálne rôzne šírky, rôzne dĺžky rukávov, no problem.

Ja keď potrebujem niešo mimo najkonfekčnejších tvarov, tak jednak aby som sa ubehala, alebo to objednávala pomaly z druhého konca sveta a ešte ma to stojí dvojnásobok.

Nehovoriac o tehotenskom oblečení, ktoré som momentálne už asi tretí rok nútená nosiť, lebo iné na mne nedrží. Ako ja sa vôbec nedivím budúcim mamičkám, že to mnohokrát riešia ohováraným systémom "Mužove gate a vyťahané tričko", pretože na tých pár mesiacov za TIE prachy....akože rifle za 40€ min? Na pol roka? V HM? Really?

Ako mne nič iné neostáva, navrch to budem mať na dlhšie, ale...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:39
Reakce na Emerald:

Já si myslím, že Lama žádná mega ramena nemá a že křivák by jí slušel. Co si zběžně vybavuji Vás, zase tak obrovská prsa nebudou problémem v nošení křiváku, pokud tedy fotky neklamou.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 14. března 2017 10:40
Reakce na Lama_z_Lana:

takovce normalni cerne kalhoty mi prijde nejlepsi hledat v peeku

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 11:04
Reakce na whiskas:

Já netvrdím, že by Lamě neslušel křivák, to píše sama, tak jsem ji jen chtěla utěšit, že křivák opravdu až zas tak univerzální kousek není.

Jinak jsem asi úplně nepochopila tu Vaši poslední větu - jako že zase tak obrovská prsa nemám, abych nemohla nosit křivák nebo je u mě problém v něčem jiném nebo jak jste to myslela? Já teda nepsala, že je mám obrovská, ale celkem velká ( abych to uvedla zpátky na pravou míru ) a myslím, že v podobných typech bund vypadám jako skříň.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. března 2017 11:08
Reakce na Emerald:

O.k., netušila jsem, že to budete až tak detailně rozebírat. Pointa byla, že si myslím, že Lana by křivák mít mohla. 

Ale rozumím, záleží, jak se člověk v oblečení cítí a jak jej umí "prodat". Já mám prsa malá, naopak ramena širší, vzhledem k ostatním proporcím, pas spíše nevýrazný a v určitých věcech si též připadám jako krabice. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 11:10
Reakce na whiskas:

Tak jo...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. března 2017 11:34

Potřebuju si tu odložit stížnost na doručovací služby (opět): u jednoho balíčku jsem si připlatila 91 Kč, aby přišel v pondělí 13. 3. No a předcházející sobotu najednou sms: dnes dopoledne vám budeme doručovat balíček. Tak jsem se rozčílila - proč jsem platila téměř stovku, že? No a dnes dopoledne kontroluju maily a vidím tam email k dalšímu balíčku, s dnešním datem, tak kliknu na sledování zásilky a tam je načtená celičká cesta od prodejce přes hranice až...až...k údaji, že doručení bude dnes mezi 11:30 a 12:30. Jako to nemůžou dát vědět alespoň den předem???

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 14. března 2017 11:56
Reakce na Bledule:

slniecko 

"Nejhorší kombinace je, když má člověk podprůměrný plat a nadprůměrnou postavu. Ale ani ty lepší značky nemají nic na vás , protože zřejmě razí politiku, že jejich oblečení nesmí nosit širší lidi."

Já jsem párkrát vlezla do nějakýho místního obchodu jakože XXL velikostí... nejen že ty ceny byly taky xxl, ale tak děsivý modely bych na sebe nevzala ani do rakve. Strašný stany, příšerně vzorovaný, nemoderní... jako by si prostorově výraznější tetiny nic jinýho nezasloužily, za trest! 

Mám 40-42, ale ráda nosím věci volnější, což tady je pomalu nad lidský síly sehnat. Všechno se teď dělá hezky k tělu  A ty střihy těch xxl hadrů! Prostě všechno jen větší, takže i rukávy jsou jak na gorilu, výstřihem člověk propadne... vůbec nezohledňujou jinak normální proporce.

Přitom třeba v tom Stockholmu mám hned za rohem pár butiků větších velikostí, a to jsou tak krásný věci! Moderní, slušivý... A za ceny, který naprosto odpovídaj kupní síle místních, takže ti nemusej řešit jestli se oblíknou nebo najedí 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:15
Reakce na barbucha:

Já mám u rukávů spíš potíže nacpat tam ruce. Mám taky 40-42, někdy podle střihu a výrobce i 44, ale většinou, i když kolem těla bych si to mohla obalit 2x, rukávy jsou úzké. A snad nejsem taková stvůra, že bych měla extrémně tlusté ruce... doufám... Ale mluvím o normální konfekci, ve spešl XXL obchodě jsem nikdy nebyla.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:18

Ja mam tento problem taky, velikost 38.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:23
Reakce na Kokoska:

ja to mam s rukavy podobne (ale ja ty ruce fakt hodne tlusty mam), nejhorsi to je u bundu a kabatu F&F - i ve velikosti 44 to delaj s rukavy maximalne od ctyricitky :/

a jinak si stezuju na tohle hnusny pocasi. vcera jsem poprve vyrazila bez cepice a saly a dneska rano jsem se vzbudila s takovou rymou! uz se tesim na kveten

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:25

Já mám problémy sehnat košili, kterou bych zapnula přes prsa a zároveň mi seděla v ramenou.

Asi začnu kupovat pánský, protože u těch se mi to stává míň (co jsem tak zkoušela). Jenže já bych chtěla nějakou pěkne vypasovanou :(

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:30
Reakce na Lama_z_Lana:

Bolia ma nohy a zadok. a to som si myslela, že sa včera len tak flákame. Takže kondička úúúplne v.........

To sú tie moje milované kopanice. Samý kopec, samá jama..........

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:32
Reakce na Kokoska:

To se mi snad ještě nestalo - leda když jsem se cpala do velikosti menší než bylo záhodno  A nemám žádný hůlčičky... mně spíš leze na nervy, když si vezmu kvůli pohodlí o číslo větší kus, tak mám rukávy pomalu ke kolenům. Přece nemá většina nositelek velikostí 44 atd. zároveň i dva metry!  

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:42
Reakce na barbucha:

Veď toto!!!

že v tom pánskom majú k rovnakému číslu obleku, alebo košele 3 rôzne dĺžky rukávov.

Tie obchody "moletka" & spol. už ani neskúšam. Jednak nemám záujem o polyesterovú handru so vzorom a farebnosťou obrovského tropického kvetenstva, jednak to, čo aj zapnem na páse, mi potom nesedí nikde inde.

A zimné oblečko úplný záhul.Ešte kabát/bunda sa dá, ale skúšali ste v takom rozmere zohnať otepľováky? Ja by som si tak zalyžovala, až by som plakala, ale nemám šancu. A to som ešte vďačná, že už mám väčšie deti, ktoré sa na dvore už vyblbnú samé a na svah ich vezme manžel, lebo to fakt netuším, ako by som riešila.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. března 2017 12:48
Reakce na barbucha:

A pruramky, a pruramky... proc ve vetsich velikostech sijou tak obrovsky pruramky? Na saty a trika bez rukavu jsem rezignovala.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:04
Reakce na moora:

Ano, místo výstřihu leze podprsenka pod pažemi.

edit: Nebo obojí.