Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 14. března 2017 13:06
Reakce na slniecko:

moora 

Jo! Nic nesedí - nikdo si s tím střihem nedělá hlavu, prostě to zvětší celý  Ale když vidím, že to jinde jde, tak mě může čert vzít 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:12
Reakce na Lama_z_Lana:

Ten jednoduchy styl ti sedi (kosile, kalhoty). V satech na ples jsi mela krasnou postavu a mas hezky oblicej. Blby obdobi prejde. Co se tyka nabidky v obchodech, je to fakt bida. Kosili taky shanim, libila by se mi s vysivkou. Zadna ale nema zasevky, neni vypasovana. 

Ono to s tim budovanim satniku neni jednoduche. Ja mam rada styl jednoduchy, ale s nejakym zenskym prvkem. Siroka sukne, krajka, kvet, broz, ale nesmi toho byt moc. Ne retro. Mam rada podpatky. Jenze jsem na rodicovske, tak muj styl je lezernejsi a sportovnejsi, nez by se mi libilo. 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:26
Reakce na moora:

To je pravda, když je to bez rukávů, tak jsou průramky jak na Frištenskýho. Nechápu.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 14. března 2017 14:29
Reakce na barbucha:

Třeba u M&S nemám problém s rukávy saka nebo kabátu, u zimní bundy koupené v Peek&Clop. taky ne, klidně se tam vejdu i s tlustým svetrem. Ale taková Zara, tam je to dost často problém. Asi mají Španělky ručičky hůlčičky v poměru k tělu.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:36

Zapomněla jsem v práci mobil na nabíječce. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:50

Vzala jsem si na sebe tričko , co jsem si na podzim koupila u Toma Tailora. Není to přesně toto, má trochu jiný vzor, ale styl je to tentýž. V práci jsem si chtěla tričko stáhnout dolů přes záda, a palec mi projel okrajem skrz. Tak vzteklá jsem už dlouho nebyla.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2017 16:50
Reakce na Bledule:

Ja si dnes zapomnela do prace vzit notebook  

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 17:29
Reakce na Lama_z_Lana:

Klasický křivák právě nemám. Ač se uvádí jako univerzální kousek, nevím jestli zrovna mně sedí. Mám jen takovou bundu, která mi přijde mi dost nesluší.

Tu bundu na obraku mas? Ta je bozi. Vybavuje se mi (mozna blbe), ze jsi neco podobnyho uz nekde na fotce mela a vypadalo to dobre. Podle me klidne by ti krivak sednul urcite, ono taky neni krivak jako krivak ze jo. K Mana komentu se ani nebudu vyjadrovat, to je fakt mimo, ses vsechno jenom ne mana :)

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 17:33
Reakce na Emerald:

Z toho si nic nedělejte, mně taky křivák nesluší ( asi jak mám dost velká prsa i širší ramena ), připadám si v něm jak almara.

Jinak k té nespokojenosti sama se sebou - chápu, že každá máme slabší období, ale tyhle starosti fakt hoďte za hlavu. 

Teda ja jsem fakt desne zvedava jaky mate prsa hehe. To nemyslim nijak nepristojne. Spis me zajima co povazujete za velky, ciste z praktickych duvodu. Ramena se mi na vas sirsi nezdaji, treba v kabatu. Moc uzky deformujou postavu, protoze boky nemaji co vyvazovat ne?

Je fakt, ze velkym ne vsechno sedne. Mam obvod 70-73 cm a prsa DD-E, jak kdy, podle znacky pradla a nekdy je to vyhoda a nekdy nevyhoda. Nevyhoda nejvic asi pri sportu. Myslim, ze krabicoidne muze vypadat postava co ma vetsi prsa i postava co popisuje whiskas 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:06

Možná už jsem to sem dávala a možná to taky bylo jinde, už si nevzpomínám, ale v jednom svém článku na blogu jsem psala o některých značkách, které myslí na to, že má ženská prsa a přitom třeba úzký pas. Tak to snad někomu pomůže, když už tu tak mluvíte o tom shánění košil.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:21
Reakce na 0zero7:

....že jste to Vy, podle britských tabulek 34-36 F. Na fotkách to možná vidět moc není, ale jsou tam.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:32
Reakce na Emerald:

HAHA, tak to jsme na tom pomerove normalne stejne. Tak uz vas budu prudit jen o saty s vystrihem v lete, nejaky pekne na figuru!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:41
Reakce na 0zero7:

Jop, přesně tuto. Oblečená mi právě přijde vypadá hůř. Zkusím to někdy vyfotit. Hlavně nevím co k tomu. Nosím k tomu vlastně jen světlý svetr s velkým límcem/rolákem jakože voda.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:47
Reakce na Lama_z_Lana:

A co klasiku bily tricko a dziny? Bud kecky nebo nejaky sik loafers nebo neco? Samo az teplota dovoli...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:51
Reakce na 0zero7:

S trickem nevim jak to pujde. Ja ji kdysi kupovala s tim, ze ji budu nosti podzim/jaro, takze s necim tlustsim pod to a proto jsem ji vzala trosku vetsi. Na tricku nebo kosili se obavam bude hrozne viset,

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:55
Reakce na Lama_z_Lana:

Aha aha, jasne to chapu, no uz se tesim az ji uvidim na tobe, at tak nebo tak.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:56
Reakce na 0zero7:

A Vy jste mě tak podceňovala...

Myslím, že na téhle starší fotce je to celkem vidět - pak teda smažu...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 18:57

Pomóóóc, obr! Sorry!

Uf, už jsem to zmenšila, na to se nedalo koukat.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 14. března 2017 19:06
Reakce na Emerald:

Nepodcenovala. Jen jsem byla zvedava, pac to neni moc videt. Sukne se zelenym topem je hezka. Uz se tesim na ten vystrih v lete, to by vam fakt seklo.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. března 2017 19:08
Reakce na 0zero7:

Výstřih na mně uvidíte asi jen když budu mít rozepnutou košili.