Takhle mi to taky vysvětlili na rehab, že sice v tom teplu to povoli, ale pak nasleduje rychle ochlazeni a člověk zase zatuhne, akorát že hůř, než byl původně.
Stěžovací vlákno
ja mam nejakou pracovni krizi, nedokazu souvisle pracovat, furt jsem na webu, ach jo
KOPR? (k...vský odpor k práci) To mám každý den po obědě ![]()
Jen po obědě? To se máte!
No dobrá, dostala jste mě. Od oběda až do konce pracovní doby. Dopoledne mě to docela baví, kafe a tak.
Já mám poslední dobou celodenní nechuť dělat cokoli, je to děsný. Až jsem sama sobě protivná.
Ještě se vracím k těm namoženým svalům, jednou jsem si natáhla krční sval a zatuhlo mi to, šíleně to bolelo několik dní a dost mi na to pomohla kapsaicinová náplasť z lékárny, ale pozor, nehodí se to na všechno.
jinak po sportu beru zásadně sudenou sprchu, je to super.
Aaa, jaro je tady. Snedla jsem ted misku buraku a hned mi zacly slzet a palit oci a mam plny nos. Pres rok mi buraky nevadi, na jare mi pyly vsechno zhorsi.
Synator se nechal slyset, proc prej bulim :-)
Pardon, omylem jsem dala zminit misto noveho prispevku :-)
To nevadí :) lituju..
Potřebuju se na víkend sbalit na dvě akce, ale vůbec nevim co na sebe a jsem hrozně unavená na to, abych si to vybírala. A ještě se na ně musim sama dopravit a já tak nemám ráda řízení! A o zítřejším brzkém vstávání ani nemluvim. Musim nějak změnit myšlení do pozitivního směru!
Mě to za vás bolí, jenom to čtu. Přeju, abyste ty majitele neměla důvod hledat, ale kdyby ano, tak se zkuste zeptat zase lidí se psy, ti mají o psech z okolí přehled .
To teplo je dobrý nápad, ale spíš bych se přimluvila za teplo suché, ta teplá voda může sice dočasně pomoct, ale následně to ještě zhoršit. Tak mi to aspoň říkali na rehabilitaci.
Děkuji, nakonec jsem se zavrtala do peřin a usnula, ráno to bylo lepší ale pohyb ramene je přeci jen obtížnější, přes den se to rozleželo a zase rozbolelo tak se těším, až se zase zachumlám ![]()
S problémy se zády mám, bohužel, velmi bohaté zkušenosti, dokonce jsem strávila jedno léto v Kladrubech. Vždycky mi lékaři doporučovali na bolesti suché teplo. Před napařováním horkou vanou/sprchou vyloženě varovali.
ALE: Posledním cca rokem to dělám tak, že se rychle vysprchuji horkou vodou a záda si pak namažu MUAY. Obléknout, zabalit do deky a rychle do postele. Záda v jednom plameni, ale zabírá to naprosto bezpečně. Ten oheň na zádech miluju. Jooo.. než zalehnu, důkladně vydrhnu ruce, abych si někam nevhodně nesáhla, to by se mi dost nelíbilo ![]()
Před časem jsem se rozhodla odstěhovat se, čímž jsem chtěla ukončit dlouhodobou únavu psychickou i fyzickou ze života na dvou místech. Dost jsem se rozhodnutím hecla, chtěla jsem vydržet ještě dva roky, než syn dostuduje střední. Ale už to dál nešlo (a prý má i otce :-), takže v létě se to uskuteční, budou světlé zítřky. Jdu i s prací, což je skvělé, ale znamená zařídit spoustu dalšího, samozřejmě k tomu stíhat běžnou náplň práce. Do toho organizuju sraz jisté party s náročným programem, který jsem začala dělat před lety, kdy jsem neměla tak náročnou práci. Prostě... jako dobrý, světlo na konci tunelu vidim, ale je ku.va dlouhej. Už je zítra červen?
držím palec.
presne, taky mi to na me vadi
zasa sa sťažujem na seba. Machrovala som v kancelárii a predvádzala nerozcvičená a v džínsoch kolegom šnúru. Výsledkom je natrhnuté väzivo v stehennom svale. Kedy už dostanem rozum? ![]()
Ďakujem :-)
Pole dance ide dobre, stále ma to veľmi baví, a už to ani tak nebolí. Najlepšie na tom je, že každou hodinou vidieť veľké pokroky, čo bolo na začiatku nepredstaviteľné, teraz zvládam bez problémov, takže nemám pri tom pocit márnosti. A ešte sa aj poriadne nasmejeme :-)
Len dúfam, že teraz nebudem vyradená na niekoľko týždňov až mesiacov, že sa mi to rýchlo zahojí.
Chápu a lituji, protože to moc dobře znám. Pálí mě oči, protože jsem snědla jablko. ![]()
Jablka jsem uz celorocne vzdala, problemy mi nedelaji jen ta ze zahrady :-) Takze taky chapu a taky lituju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.