Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. března 2017 09:35
Reakce na Viatori:

taky cekam na cerven jak na smilovani.;-)Ale dockame se.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 17. března 2017 09:52
Reakce na Dadoo:

To mi připomíná, že zrovna nedávno jsem si koupila kvůli bolestem zad nějaký prohřívací krém. A po namazání jsem jednak měla pocit, že mi hoří záda a navíc jsem si jenom tak narychlo opláchla ruce vodou. A večer jsem si pěkně promnula oko... No, nebyl to příjmený pocit

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. března 2017 10:38
Reakce na Bledule:

Mně jablka taky vadí čím dál tím víc, spouští se mi po nich rýma. Snesu jen některé odrůdy, kupované v holešovické tržnici přímo od sadařů a pak z jednoho stromu od strýce ze zahrady. Bojím se, že jsem tu alergii předala i dítěti, minule měl trochu osypaný tvářičky.

Nejím teď prakticky žádné čerstvé ovoce ani zeleninu, buď je to nadýmací, nebo jsem na ně alergická. Ať žijou kompoty.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 17. března 2017 11:16
Reakce na Noren:

Jaký prosím? Já jsem zkoušela jeden, co vůbec nehřál, letěl do koše.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 17. března 2017 11:58
Reakce na coralline:

Je to značka Herbavera. Ale já mám teda pocit, že nejvíc hřeje po teplé sprše. Nemusí být horká, ale teplá. Potom to teda má grády :-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2017 12:01

Aaah. Fusersky pridelana deska v koupelne mi prorazila vanu. No, utesuju se tim, ze mi mohla prorazit hlavu. Achjo, jak ja nesnasim reseni tehle veci. Chjo.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. března 2017 12:29
Reakce na žluťásek:

Jablka jím, ale bez slupky a max 2 denně, ale já beru prášky celoročně, ne jen sezóně. V podstatě bych neměla jíst žádné ovoce, které roste v Čechách na stromě. Mohla bych jen bobuloviny.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 17. března 2017 13:20
Reakce na Bledule:

Súcitím, ja to mám na jar podobne, našťastie len kvôli breze, takže zvyšok roka s môžem s jablkami vybúriť.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 17. března 2017 23:31
Reakce na :

Super, vsak to se proberete raz dva. Pak ocekavame hlaseni!

Ja se odmenim navstevou narozeninove oslavy dneska vecer, nicmene je St Patrick's takze to bude velmi vyzivne ve vsech barech, chjo.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. března 2017 18:52

Musím si ulevit. Při odečtu spotřeby vody jsme zjistili, že máme prasklou trubku ve vodovodní jímce (takže se voda po několik měsíců vesele vstřebávala do země, což se projevilo na spotřebě) a je třeba ji opravit, respektive udělat zcela nové rozvody. Nastalo martýrium se sháněním jednotlivých profesí, které jsou k realizaci nezbytné (hlavně jsme vše potřebovali poměrně rychle). Podstatným článkem bylo sehnat pracovníka, který vykope díru pro vyústění nového rozvodu ve sklepě. Přes známého  jsme sehnali osobu, která byla ochotna tuto práci udělat v poměrně dobrém termínu, ale chválili jsme dne před večerem. Dotyčný měl přijet dnes v 9 hodin, leč za 5 minut 9 telefon, že se velice omlouvá, ale vzhledem k tomu, že byl večer na nějaké oslavě, cítí se pod psa a tedy nedorazí. V neděli nepracuje, takže ... No, už jsme sehnali náhradu (tedy pokud nebude stejný průběh jako dnes), ale hlava mi to nebere. Dotyčný věděl, že je celá situace poměrně akutní, přesto se na to prostě vykašlal. Co je to za lidi? 

A jen tak mimochodem, kam se obracíte, když sháníte nějaké schopné a spolehlivé řemeslníky? 

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 18. března 2017 19:34
Reakce na whiskas:

"A jen tak mimochodem, kam se obracíte, když sháníte nějaké schopné a spolehlivé řemeslníky? "

K zúfalým modlitbám....

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 18. března 2017 19:36

Jestli mi budou vlasy dál vypadávat tímhle tempem, tak abych si koncem března pořídila nějakej slušivej šátek. Strašný.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. března 2017 19:38
Reakce na slniecko:

tak hlavně, když to pomáhá. Znáte to, člověk udělá cokoli. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:00
Reakce na whiskas:

ber to tak, že člověk, který se živí kopáním děr, jde v pátek do hospody no a někdy se zadaří... popravdě asi bych taky chlastala:-/ myslím že je ještě dobrej že zavolal

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:04

Hm, takhle mi jednou zavolal malíř pokojů, když už jsem měla vystěhovanou půlku bytu. Teda neměl kocovinu, bolely ho zádíčka  Nějak jsem za ten telefonát tehdy nebyla moc vděčná.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:33

To ho mám tedy omluvit? Tak, když vím, že půjdu "chlastat" (pravil, že měli oslavu - ta je většinou plánovaná, nebo se mýlím?), tak si konkrétní termín nedomlouvám a nebo s tím počítám a předcházející večer tomu přizpůsobím. Nepřijde mi na tom nic tak složitého . Vše bylo na domluvě, nikdo ho nedržel pod krkem, že musí souhlasit, jak se zakázkou, tak s termínem . Já to prostě nechápu. Jistě, vždy se něco může stát, ale tento jeho argument mi hlava nebere. Ale tak o.k., alespoň zavolal. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:34
Reakce na barbucha:

Taky prima. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 18. března 2017 21:37
Reakce na whiskas:

no ptala ses jak je to možný, tak jen odpovídám že je to celkem častá záležitost. a druhá varianta, co už vůbec nechápu, když člověk chce zadat celou zakázku (komplet kanalizaci pod domem), chlapík se přijede podívat, celej nadšenej, že pošle nabídku... a nic a pak po urgenci že prej toho má moc a dlabe na to:-O

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. března 2017 22:12
Reakce na whiskas:

vy asi nepotřebujete řemeslníky nějak často, že? jinak by vás to nemohlo udivit. pomalu se blížíme do stavu třeba usa. bohužel. řemeslníci hrozní, nechutně přeplacení a nemožní sehnat.

já poslední dobou jen sčítám hrozné škody, které nám v důsledku neexistence řemeslníků vznikají. nebo případně jejich přítomností, kdy mají všichni dohromady iq 78.