Ty od Vagabondu mám já, ty jdou fajn..a co ještě kouknout na shoe embassy?
Stěžovací vlákno
jsou super, jako já už je mám fakt odřený a tak, jsou už hrozný, ale nejsou sešlapaný, nepraskaj, nepářou se, já bych si je klidně koupila znova, kdyby někde byly.
na shoe embassy jsem už taky koukala, ale taky mi nepřišlo, že by tam měly v mojí velikosti něco. Nějaký červený myslim, ale středně hnědý žádný.
No já mám takový tmavěhnědý od nich, je to zas trochu jiná bota..ty hnědý jsem koupila loni ve slevě myslím najaře, tak možná zas budou ve slevě?
jsou super, jako já už je mám fakt odřený a tak, jsou už hrozný, ale nejsou sešlapaný, nepraskaj, nepářou se, já bych si je klidně koupila znova, kdyby někde byly.
na shoe embassy jsem už taky koukala, ale taky mi nepřišlo, že by tam měly v mojí velikosti něco. Nějaký červený myslim, ale středně hnědý žádný.
Tohle platí tak na converse či jiné kecky, protože to jsou jediné modely, které se dají sehnat i po letech, bohužel.
Ty koňakové Vagabondy jsou na Vás zase moc výrazné?
ne právě, to jsou ty, co mám a miluju a odcházej do věčných lovišť. V obchodě už jsem je teď poslední dobou neviděla a v jejich eshopu už je maj jen tmavohnědý a ty mi přijdou dost důchodcovský
jo tyhle - no on má totiž vagabond dvě hodně podobný řady, Code a Amina, ty moje Code byly za dva tácy cca, kdežto ty Aminy jsou už přes tři tisíce, tak jako radši bych ty Code, haha :-D
Voni maj i chelsea takhle dvoje s tou tisícovkou rozdílu, zatím jsem jen vyzkoumala, že Amina má o něco bytelnější podrážku, jinak nevím
Aha, tak jsem si zahrála "najdi 5 rozdílů" a našla....![]()
jako když člověk hledá, tak najde, ale tu tisícovku rozdílu v ceně jsem ještě nepochopila. Možná budou ty dražší i z lepší kůže.
Jo tak já mám ty dražší, aha..no maj tlustší podrážku no a asi jdou o fous širší?
no kdybys přeci ty quazi od JR by se daly vidět v ccc, a mám teda od nich takový jako botasky a sou dost dobrý, jen trochu větší velikost taky

no já už jsem si tenhle měsíc koupila takovejch věcí pro vlastní potěchu, že už si na takhle drahý boty netroufám. Ale myslim ještě tak tejden v těch mejch křuskách a dostanu na ně asi doma přidáno :-D
takhle z boku se mi líběj víc, po těch se podívám. Akorát já u nás v ccc byla předevčírem a vůbec je tam neměli, kouknu kdyžtak jinam.
No já je koupila ve slevě právě
jsou drahý, to jo..a co bylo pro vlastní potěchu, kočičí a psí granulky? ![]()
vlnu na pletení, pak další vlnu na pletení, pak tomsy, pak sako, sukni, košili...ty vaše boty by to hodilo tak dvakrát aspoň ![]()
ony asi deset let nevydrží, ale já už su z těch nákupů co mají vydržet věčnost asi vyléčená. páč pak mám doma věci, co je mi líto je vyhodit páč pořád nejsou zničený, ale už sou jetý, ne uplně vzhledný a kolikrát taky nemoderní (co neni případ tvých bot samozřejmě)... tak radši něco co unosím klidně i v jedné sezóně hodněkrát a příští si koupím nový. no učím se to, teda:-)
Vagabondy jsou teda fakt lepší boty, ale já mám boty z ccc docela ráda, narozdíl od Deichmanna se v tom dá i chodit. Pro mě momentálně jsou ty hnědý oxfordky naprosto univerzální must have, který se mi hoděj úplně ke všemu.
Ty jsou pěkné. A taky jsem skoro nejradši, když se boty rozpadnou tak, že není o čem přemýšlet. Doma se mi hromadí takové ty, skoro ještě ok, ale už to není úplně ono, mám zábrany to vyhodit a přitom to nenosím.
jo a vypadá to, že se mi rozbila pekárna, takže začínám koukat po nějakým robotovi. To jsou taky docela už sumy.
Tim si teda napůl nestěžuju, já tu pekárnu neměla ráda, kdysi jsem ji dostala, ale zase těsto na chleba umíchala dobře, to jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.