já boty vůbec vyhazovat neumím, s hadrama takovým sentimentem netrpím, ale bot mi je fakt vždycky líto
Stěžovací vlákno
Přesně. Nad jedněmi úžasnými žabkami z Ecca jsem tak dlouho dumala a nosila je ze sklepa ke dveřím a zpět, až se nade mnou slitovaly a rozpadly si podrážku na drť. Teď mám zas na půl cesty položené jedny sandály a poponáším je střídavě o schod níž a výš.![]()
To jsou krásný nákupy, ale pravda, že když se toho sejde víc, no..hlavně robota s velkou mísou! Ať neleze ven..
no to já se pak asi budu ještě dotazovat v patřičným vlákně, vím, že je chválenej kenwood a bosch mum, ale všechny maj ještě takových podtypů a dovybavení, že docela tápu.
quazi má málo obchodů ccc, v okolí, tedy v "okolí" (je to dvě hodiny cesty), ji mají jen v brně ve vaňkovce, nevím, jak v praze. pak jsem ji ještě viděla ve varšavě :D a jinak jen online. tyhle hnědé jsem si ve varšavě právě i zkoušlela, ale nekoupila, protože je nemám k čemu nosit, jen se mi líbily, ehm.
já boty vůbec vyhazovat neumím, s hadrama takovým sentimentem netrpím, ale bot mi je fakt vždycky líto
Já jsem chovala mraky botek jakože na psí vycházky, nebo co když půjdu s odpadkama... až minulej tejden jsem vyhodila rovnou patery.
ja jich prepravku mela ve sklepe a tim se to samo vyresilo - zjistila jsem ze chytly plisen a vyhodila to komplet cely:-) pak jsem chvili nemela v cem chodit;-)
Mně ještě nějaký zbyly, ale stejně doplňuju ![]()
zbyly mi ty aktualne vytazeny v botniku, takze asi desatery nebo tak;-))
jo a plastovy neplesnivi! ale vyhodila jsem je taky:P
Já jsem tuto neděli řekla jedné své kabelce i pár slov na rozloučenou včetně "promiň".
Jasně, už se těšim ![]()
asi prestehuju kabelky do sklepa;-)
Věcem se neomlouvám, ale vždycky řeknu "promiň" pavoukovi, než ho zabiju ( někdy teda až potom, když je hodně rychlej.... ).
Můj zubař měl mrtvici
Naštěstí lehkou, takže se už válí doma... ale kdoví na jak dlouho - pročež jsem na mrtvici taky, páč mě bolí zub!!!
Že vy jste četla KonMari Zázračný úklid?:D Tam se takové věci přímo doporučovaly (a já si klepala na čelo).:) Ale chápu, taky mám zábrany vyhodit oblíbenou kabelku nebo boty.
mně se teda strašně líbilo co tam psala o dárcích. že tím okamžikem darování splnily svůj účel... hned se mi snáz vyhazuje:D
Já Kon Mari nečetla, ale tímhle jsi mi hodně pomohla - váhám nad tím, zda do bazárku dát věci, co jsem dostala jako dárek, ale moc se mi nehodí - tak už mám jasno. Pudou, ty pudou... :) díky.
rádo se stalo:D
Roztrhla jsem si kolektivní koženkovou sukni a nevím, jestli půjde opravit.
Je to sice ve švu, ale i tak je tam 15mm díra.
Nečetla, ale vím o ní. Dárky neřeším, s radostí je předávám dál k někomu, komu se budou hodit a líbit víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.