Detto, tiež nakupujem totálnu väčšinu online. Jednak na seba málokedy u nás niečo dostanem (ešte aj topánky mávajú poväčšinou tak od 37 - potrebujem 36), jednak presne neznášam tie kabínky a ten pocit, že idem od obchodu k obchodu a vo všetkom vyzerám ako idiot.
Stěžovací vlákno
no prave! jsem si teda jeste vzpomnela, ze vcera byly ve vsech kabinkach takovy debilni stropni svetla, ve kterym bych si tipla vetsina lidi vypada jak zombie. tak jestli to treba neni i tim.
co bryle, mas? ![]()
chacha takhle prece nakupuji chlapi:-))
"dokonca mi väčšinou nesedia veci z kamenného obchodu, lebo to chcem mať rýchlo z krku, tak nedávam pozor na to, čo kupujem."
ja uz jsem pochopila, proc jsou panove casto priodeni docela zvlastne, gate drzici silou vule apod - jelikoz klasicka anabaze po deseti obchodech a v kazdem zkusit 12 veci abych dosla domu se tremi kusy a to jeste kdovi jesti je pro ne nemyslitelna... maximum je treti obchod a ctvrty zkouseny kus - "to je dobry, dem dom":P
Samozřejmě....že ne ![]()
![]()
shodou okolnosti jsem vcera jeste pred vlastnim pokusem byla nakupovat s partnerem. byla to takova zajimava situace, kdy jsem musela vymezit hranice. na zacatku se totiz ukazalo, ze ma pocit, ze mi prokazal laskavost tim, ze se vubec uvolil se mnou jit nakupovat na sebe. nastesti jsme si to vyjasnili hned zkraje (ze jsem jen jeho doprovod a ze pokud je vubec pocit vdeku na miste, tak spis opacnym smerem) a vsechno dobre dopadlo.
to je presné, ale ja som chlap vo viacerých veciach :-))
Tie svetlá som už tiež mala v podozrení. A podľa mňa aj ten nepomer toho neuveriteľného množstva handier na jednom mieste pôsobí ľahko úzkostne...
jako je fakt, ze ten vyber kolikrat vede k pocitu prehlceni, nez aby byl clovek nadsenej.
myslim, ze to tak je i vseobecne - kdyz ma clovek moznost vybrat z dejme tomu peti veci, je to super, kdyz jich ma na vyber sto, je spis ve stresu, aby vybral dobre.
nekde jsem na tohle cetla nejakej vyzkum, ne teda ohledne hadru, ale ze velkej vyber lidi spis zneklidnuje.
na me to vcera v tom centru zafungovalo spolehlive. dnes uz pohoda, ale fakt jsem se dlouho necitila tak menecenna jak vcera vecer. zajimavy.
ano presne. "uvolil se jit nakupovat na sebe":-)) tez mam praci opakovane vysvetlovat, ze nejde o moji zabavu, ale jeho povinnost vuci okoli - nepohorsovat rozpadajicimi se nebo nesedicimi odevy:P nechapu jak chlapi prisli na to, ze nas to bavi:-O
(ale nakonec je samozrejme rad to jo... btw, pockat! mas novej objev?!
to potvrdzujem, som zúfalo nerozhodná a výber ma stresuje. Napríklad elektro najradšej nakupujem v jedinej malej elektropredajni v mestečku, kde pracujem. To tam prídem, že chcem vysávač, a predavačka: Máme dva, jeden stojí 30 eur a druhý 100 eur. Takže beriem ten za 100 a odchádzam ![]()
jo, hader
Lilly_Ku tak mozna v berline mate velkej vyber, my spis ty hromady hader. jestli me neco stresuje tak to ze vyber v tom co chci prave neni. a to mam relativne velmi konfekcni postavu. takze treba jendoducha cerna pouzdrova sukne uplne bez niceho - zadny picicurinky vsadky volanky aby nebyla uz na raminku zmuchlana a plna chlupu - a aby mela tvar na pas a boky... no uff teda. furt ji nemam a dcera mi slibila privezt tu co jsme kupovaly spolecne a po dlouhe anabazi poridila v m&s a ted ji nenosi. tak snad mi bude:-)
jezismarja! to bych si tak uzila... miluju kupovat tyhle veci typu elektro, nemusi se zkouset:-)) a vsechny info a recenze atak dukladne nastudovat... nechces neco vybrat?;-))
cha, stále som si nekúpila tú sušičku, o ktorej rozprávam už pol roka, a práve preto, že si neviem vybrať. Choď na to ![]()
a keď už budeš vo švungu, aj nový telefón by sa mi zišiel :-))
:-))
nějaké upřesňující požadavky?
sušička standardní velikosti, fon může být apple, chceš "pádlo" nebo něco do ruky:P
no rekneme ze nejaky objev se objevil :))
tak supr, at vam to vyjde:-)
sušička štandardnej veľkosti, telefón skôr do ruky, nič obrovské, apple som ešte nemala, momentálne mám Samsung ace 4, brala by som niečo lepšie
jéj, to som rada. Aj mne sa objavil nový objav ![]()
sušička https://susicky.heureka.cz/bosch-wtw-87467cs/specifikace/#section(s bosch jsem spokojená, tahle má nejlepší hodnocení, splňuje požadavek na samočisticí kondenzátor a účinnost A+++)
telefon iphone SE
jabka si nemůžu vynachválit a tenhle máme doma, velikost do ženské ruky, cena jako starší modely a přitom výbava jako šestky, optimální. pokud by se ti zdál levnej;-) tak 6S, a ne menší než 64GB paměť
též gratuluju k novému objevu, supr:-)
edit - no ale jestli by nebylo hezký si nechat poradit od něj?:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.