to jsou veci, takhle na jaro to je super! :)
ja to ted moc nehrotim, se vztahama jsem si peripetii uzila az dost. spis to ted beru tak, ze mam prilezitost to zkusit jinak. zatim to celkem klape, jsem zvedava, jak se to vyvine.
to jsou veci, takhle na jaro to je super! :)
ja to ted moc nehrotim, se vztahama jsem si peripetii uzila az dost. spis to ted beru tak, ze mam prilezitost to zkusit jinak. zatim to celkem klape, jsem zvedava, jak se to vyvine.
no vidíš, to mi nanapadlo :-) opýtať sa ho môžem, ale tvoj výber sa mi páči veľmi, asi pôjdem do oboch, díky moc ![]()
jj, veď zatiaľ to beriem tak, že mám s kým chodiť na výlety :-)
ono, ja si myslím, že vzťahy sa ani veľmi hrotiť nedajú, asi to musí ísť prirodzene samé. Mala som pred pár mesiacmi taký krátky vzťah, keď som sa zľakla samoty, on asi tiež, a tlačili sme na to, aj keď sme namali nič spoločné (hlavne teda spoločnú vlnovú dĺžku, to je pre mňa podstatné), a dopadlo to samozrejme katastrofálne.
Tak držím palce, a užívaj :-)
nz:-)
(oni to mají rádi, a navíc jestli se ještě tak neznáte, možná se něco nového dozvíš)
Prosím tě, když už jsi v tom hledání, potřebovala bych tyčový vysavač
. Bude luxovat parkety a dva menší koberce s vysokým vlasem... Díky moc ![]()
hmm, s tyčovýma nemám žádnou zkušenost, ale strašně, fakt strašně se mi líbí dysony, takže co tenhle?
http://www.dyson.cz/vacuumcleaners/cordless/dyson-v6/v6-motorhead/features.aspx
:-))
ale myslím někdo jiný si tu tyčovej chválil, třeba se ozve s konkrétním tipem, osobně bych když pominu ten úlet výše šla do elektroluxu, s ním mám zkušenosti ty nejlepší, teda s klasickým vysavačem, no a na tyčce buď
co by měl mít výkon jako klasickej a z těch tyčových je na koberce nejlepší (i když zdaleka ne optimální ale to asi žádnej) ale má šňůru - tu já teda nerada, hledala bych spíš akumulátor, třeeba Electrolux ZB5024G
Jé, tak to gratuluju k objevu a držím palce! To se nám to jaro hezky vylouplo, co?
Taktéž mám objev (nejen) na výlety a svět se mi zalil sluncem :-)
Moc děkuju, ten poslední s akumulátorem by mohl být ten pravý :-).
malickost;-)
Neco jako ten prvni Elektrolux jsem mela, akorat akumulatorovej a nic moc teda. Momentalne ho ma jako nouzovku odstehovavsi se dcera, ale uz si, myslim, poridila novej. Jestli jeste zije, muzu zapujcit k vyzkouseni.
Moc děkuju za nabídku, vysavač bydlí v Praze? ![]()
Stěžuju si. Mám (měla jsem) sůl ve sklenici na zavařování z ikey, dávala jsem ji na polici nad hlavu, a blbě, protože spadla, proletěla mi okolo hlavy a rozprskla se na milion střepů a asi půl kilo soli
po podlaze celýho bytu. Rána jako z děla, a sůl v prdeli. Musela jsem vytřít a poběží pro sůl (mám založenej kvásek)

Jako je to protivný, ale zaplaťpánbůh, že ti nespadla na hlavu nebo třeba na nohu. Jinak teda soucítím, my rozbíjíme něco každou chvíli a ty hrozný malinký skleněný střápky nenávidím, jsou všude a těžko se uklízí.
Súcitím. Ja stále niečo prevrhujem a vysýpam. Napríklad kus kus čo skladujem v sklenenej dóze. Stála na pracovnej doske a elegantne som dózu šmahom ruky prevrhla. Kus kus sa rozkotúľal po celej kuchyni. Bolo to pred dvoma mesiacmi a stále ho nachádzam (na dlážke, na pracovnej doske, v šuflíku s príborom...) ![]()
Děkuju za účast, pravda je, že mám vlastně štěstí, že jsem nedostala do kebule..
No, dnes mám den blbec, no. Kuskus, to je stejně pekelný jako ta sůl
Bydli v Praze. Overim, jestli je jeste ziv a v jake je kondici. Kdyz jsem ho pujcovala, vydala jsem pokyn, ze nevyhazovat, ze ho chci zpatky, ale nevim, jestli ho neutavila nebo tak neco.
Díky :-)
U mě to byl pytlík s čočkou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.