já si v neděli večer nalila skleničku vína, položila na stolek, noťas na klín, nohy na stůl a - přesně, ani jsem se nenapila:D
Stěžovací vlákno
Ta se dá aspoň sebrat
ne kecam, lituju. Když člověk nemá k ruce přičinlivý holuby, je to pech..
Děkuju za účast, pravda je, že mám vlastně štěstí, že jsem nedostala do kebule..
jo,jo opravdu se radujte, ze jen spadla a rozbila se. ;-)
Mne takhle spadla sklenena velka doza s kafem. No v letu sem do ni pinkla tak se trochu zpomalia a pri dopadu nerozbila. Ovsem rozbila mi sklo keramickou varnou desku na sporaku v tom letu o ni zavadila. ![]()
To bylo drahy kafe.![]()
Sakra, to teda naštve, to je mi líto..
diky. ;-)uz je to par let tak uz to tak neboli. Ja Vas jen chtela povzbudit, ze muze byt i hur. ![]()
Děkuju
Sůl je zase rozpustná. Co se nezamete, to se vytře.
Blbé ovšem je, když není náhradní.
No..já nakonec našla ješte solničku
jsem za vodou..
Krále Já Prvního taky nakonec zachránila babka se solničkou. ![]()
To je fakt
Zrovna mi dneska maminka líčila, jak rozsypala sušený tymián. Byl prý všude, jen zázrakem se nedostal do těsta na bábovku, které měla na kredenci. Sahala původně pro kakao.
Já mám takovou povrchní stížnost. Nějak se mi teď sešly nákupy online, takže mi přišlo během pár dnů několik balíčků. A už jsem si vyslechla několik komentářů a zvláštní mlčenlivé pohledy kolegyň. Jeden dobírkový balík jsem si nepohlídala, přebírala ho kolegyně, a protože to byl zrovna outdoorový, byl docela drahý. No...takže jsem si už vyslechla, že kolegyni stačí tenisky za tři stovky, místo kalhot legíny ze sportissima a i kozačky koupila v Deichmanovi za tři stovky. Dále asi nevím, co s výplatou, ale to je tím, že nemám děti. Děti stojí majlant, to bych jinak nakupovala! No. Aby bylo jasno, já jsem slevový maniak, já šetřím každým nákupem
ale odmítám nosit boty za pár stovek, nohy mne nosí celý život a ještě doufám dlouho budou. Můj botník by tady sklidil výsměch, šatník taky. Ale i kdyby ne, nechápu, co koho vede k debatě nad cizí výplatou.
chapem! pozmenenu verziu pocuvam pravidelne od vlastnej matky, ze mne sa zije, lebo mam peniaze iba sama pre seba. ??? ano, zijem sama, nemam partnera ani deti a vsetko co potrebujem alebo chcem, si platim sama: od byvania cez ucty a sporenia az po topanky. no a?
ale situacia je specificka v tom, ze som odisla, prestala mame prispievat a kupovat veci potrebne na chod domacnosti (od kozmetiky cez drogeriu az po potraviny) a ked vidi, ako si kupim cokolvek pre seba (alebo, nedajboze, pre psy), tak pocuvam komentare typu, ako dobre sa mne samej zije a ona by chcela nove topanky/zimne gumy na auto/laserovu operaci oci. podotknem, ze to naozaj nie je osoba v nudzi. dokonca ked som sa vratila pred casom domov, aby som jej pomohla, tak som nemohla pouzivat ani jej riad (lebo to je jej - musela som si kupit svoj, vratane rychlovarnej kanvice a pod.) a vsetky pouzite suroviny (napr. 20 dg muky) mi vedela vyuctovat, dokonca aj celozrnu bagetu za 30 centov, to uz ma cakal odkaz, kolko som jej dlzna. o "poplatkoch" za benzich, ked som sa s nou zviezla v jej aute, ani nehovorim. bol fakt masaker.
edit: a to som v tom case tahala este svoju domacnost v inom meste.
![]()
To jsou teda slépky... Řešení je jednoduché, nenechat si posílat balíčky do práce. Mně by to za to teda nestálo.
Tak tohle absolutně nechápu. A navíc mi zrovna nepřijde, že by to, že bydlíte sama, bylo z finančního hlediska kdovíjaká výhra. Protože platit sama nájem bytu a služby k tomu příslušné není zas tak snadné. Vaše maminka bude hodně zvláštní člověk...
taky si objednavam do prace, ale kdyby to vypadalo takhle, radsi budu chodit na postu. hlavne!! s nima nediskutovat, ani slovo. kravky![]()
promin, ale kdyby se ke mne takle nekdo choval, tak by rozhodne nevidel co si kupuju - nevidel by me vubec. nikdy.
paradoxne je to pre mna teraz vyhodnejsie, lebo 1 + 1/2 domacnosti mi davalo zabrat viac ako sucasny stav. a o tom, ze to ma dalsie psychicke benefity ani nehovorim.
hm, ja si jeste varim obed na zitra, tak doufam, ze NIC nevysypu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.