Stěžovací vlákno
No a já se přidávám do covid klubu ![]()
Nejmladší dítě ho má na 90% taky, čekám na testy. Měli jsme jet na chalupu, mám tam zásilkovnu plnou balíků a už jsem se těšila na sníh. S dětma jsme měli v plánu několik altivit a návštěv a místo toho se válím na gauči a snažím se udržet děti při životě u televize (mladší je fakt kaskadér a jsou jim rok a necelé 3
)
Při té návštěvě ze sociálky tam tentokrát buď, ať si to ohlídáš a maminku ještě těsně předtím znova instruuj. My jsme si ty otázky, na které se oni ptají, našli tehdy na internetu, takže jsme byli připraveni a mohli to dopředu trochu natrénovat. Držím palce, ať to dobře dopadne.
clothilde drz se![]()
clothilde jelen se 4 svíčkami bohatě stačí, drž se ![]()
clothilde Je mi to líto. Hlavně když to člověk nějaký rok sleduje, jak to u vás je a jak to máš složité. Drž se![]()
Hele, na úklid a pečení kašli. Využij teď toho, že je o mamku v léčebně momentálně postaráno a zkus ten čas využít a v rámci možností si trochu odpočinout. Potřebuješ to jak sůl
.
Zina no teda, tak to je opravdu smutné. Chudák maminka. Myslela jsem to tak, že se s tím nemazala a chápu to. Ono občas je to na úřadech fakt na hlavu.
Vela síl!
Torrah áno, presne, keď som išla s otcom po ZŤP preukaz a parkovaci (ten mu neschválili), tak tanečným krokom vplaval do kancelárie, machroval s perom a svojim podpisom (veľmi si naň potrpi A čaká vždy obdiv), skoro ma porazilo.
clothilde
držím palce.
clothilde myslím na tebe ![]()
Fakirka Garfie Magráta letfenixa Aranel Renusatko wendulka Evaeva andulka01 viktorka_od splavu Kokoska continuity Torrah Lamicka JankaM
Děkuji a aby svět zůstal v rovnováze, tak me dneska dcera s jejím manželem pozvali ať se jdu s nima podívat na ultrazvuk . Udělalo mi to radost, bude to holčička a přivítáme ji v dubnu
clothilde Jeeeee
to jsou opravdu zvraty při adventu... tak gratuluju, babi!
clothilde gratuluju!
clothilde gratuluju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.