clothilde to je krásný ![]()
Stěžovací vlákno
Tak super, bude mladá dáma ![]()
clothilde tak to je moc krásné, gratuluji!
clothilde gratuluju ![]()
clothilde Jůů, gratuluju!!!
clothilde to je krásne ![]()
clothilde moc gratuluji ![]()
clothildeTak to už je špatné vlákno
. Raduju se s tebou. A co mladí? Nechtěli kluka?
Když mi letos, stejně jako loni, syn k narozeninám přinesl covid, tak jsem si říkala něco o nehezký tradici. To jsem ještě nevěděla, proč mě svědí hlava.... ![]()
Tabea a to pro velký úspěch přihodila ke kovidu dcera nebo syn?
Evaeva to netuším, už jsme se podělili všichni. Trochu mě děsí, že ani ze školy ani z družiny nepřišlo upozornění. Takže bůhví kolik dětí má na hlavě farmu.
Achjo kolega v práci sedící vedle mě má covid... takže ráno pro test ať vím jestli se podělil.
Tabea Už to dál nečtu!!! ![]()
My příští týden odlétáme, nemáme ještě nic, nic!!! Ani ubytování, ani plán, co vidět a kam se vydat...včera jsem vtipkovala, že možná budeme dva týdny spát na pláži, protože všude bude plno, dětem trochu tuhnul úsměv (vědí, že se po australských plážích prochází krokodýli). Zítra máme fake Štědrý den, ale doma to vypadá jako po výbuchu, strašný. Venku prší a do toho syna poslali domů ze školy, protože má 39 horečku, včera byl úplně v pohodě. ![]()
bublifuk nepropadej panice, ode mě ho doma nikdo nechytil ![]()
Garfie a letíte fakt do Austrálie? Naše HR s přítelem a dalším párem zabookovali letenky na leden do Melbourne. Už je to celkem dlouho. Teď jim přišel e-mail, že let se nějak lehce posouvá. A tak si všimli, že místo do Melbourne, AUS mají letenky do Melbourne USA. ![]()
Tabea třeba ještě na ty Floridě seženou nějaké ubytování. Lidozravi krokodýlí už tam jsou. ![]()
continuity Jojo, ubytko přeplánovali, dokonce našli nějakou levnou all inclusive plavbu kolem Mexika. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.